Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Krelia si Dyadya, multumesc din suflet pentru urari.
Pupici si numai bine!

Nana Motoc

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cri, eu la orele de dans, luam adidasi la incalzire si pantofi de dans la dansul propriu-zis. Pantofi de dans, adica pantofi comozi, dar care sa aiba toc (atat cat accepti tu) si ar fi bine si sa fie prinsi cu o bareta de glezna, sa nu te trezesti ca-ti zboara papucul din picior la vreo schema. Dansatul "cere" toc, cred ca-i destul de dificil sa dansezi in bascheti.

Nana, pozici pe cand vedem?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Fetelor,am comis-o.....am pus rochitza de mireasa la vanzare. Ce sa-i faci. Eu n-as da-o insa trebuie, caci in apartamentul noastru(cu 2 camere)numai pentru ea nu mai este loc. Si apoi m-am gandit ca in timp oricum o sa se ingalbeneasca si.....nu mai stiu ce sa mai zic sa ma incurajez. Voi ce v-ati gandit sa facetzi cu ea?!

Nanabine ai revenit. Casa de piatra! sanatate si intelegere maxima, pentru o viata mai frumoasa ca-n povesti.
Pe cand poze? Un filmuletz poate ...

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

clau...eu n-o voi vinde neam...la cat am cautat-o......e drept, eu am si avantajul unui spatiu generos de depozitare (respectiv la mami acasa )..insa, nici asa..nu cred ca as avea taria, curajul sa o vand....
pot privi din alt pct de vedere..al banilor...sau al dorintei de a impartasi din bucuria mea, altei miresici...insa, de obicei, incerc sa ma pun in pielea celuilalt si sa ma gandesc, in cazul de fata "cum m-as simti intr-o rokie deja purtata"..si..din pacate, nu sunt genul..deci, nu as putea sa fac asa ceva alteia...dar, desigur, sunt caractere si caractere....

tu faci cum simti/crezi mai bine ....decizia vad ca iti este luata deja (desi, am senzatia ca putin esti in dubii )..eu doar ti-am spus ce as face si ce voi face eu cu rokita mea..chit ca am pierdut niste bani...consider ca am castigat o ..... rochie de miresa ...a mea..si numai a mea (ce egoista sunt...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Si eu eram decisa s-o vand dupa nunta... dar acum inca nu stiu ce sa fac... deocamdata o tin atarnata de dulap, nici eu nu prea am spatiu de depozitare si ma apuca nostalgia de fiecare data cand ma uit la ea... Ma gandeam ca eu n-o mai pot folosi si poate ar face bucurie altei fete, asa cum mi-a facut mie in cea mai speciala zi din viata mea, pe de alta parte si eu sunt genul care nu poarta ce-a purtat altul (motiv pentru care am si facut rochia la comanda)... Kreliutz, m-ai pus pe ganduri... si-am picat iar in butoiul cu melangolie...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

hai sa te iau de pe ganduri....si sa-ti pove ce discutie am avut cu al meu azi, tie si...restului de cititori, spre delectare

ii zic..iubi, stii ca mai avem 4 zile pana la "chiu-chiu-chiu" si 2 pana la marele DA?
la care el imi raspunde "dap, ia zii ce vei spune in fata ofiterului de SC?"
iar eu, plina de candoare...ii raspund: "un pahar cu apa, se poate?"

quote:
Originally posted by Alynutza

Kreliutz, m-ai pus pe ganduri... si-am picat iar in butoiul cu melangolie...

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

clau...eu n-o voi vinde neam...la cat am cautat-o......e drept, eu am si avantajul unui spatiu generos de depozitare (respectiv la mami acasa )..insa, nici asa..nu cred ca as avea taria, curajul sa o vand....
pot privi din alt pct de vedere..al banilor...sau al dorintei de a impartasi din bucuria mea, altei miresici...insa, de obicei, incerc sa ma pun in pielea celuilalt si sa ma gandesc, in cazul de fata "cum m-as simti intr-o rokie deja purtata"..si..din pacate, nu sunt genul..deci, nu as putea sa fac asa ceva alteia...dar, desigur, sunt caractere si caractere....

tu faci cum simti/crezi mai bine ....decizia vad ca iti este luata deja (desi, am senzatia ca putin esti in dubii )..eu doar ti-am spus ce as face si ce voi face eu cu rokita mea..chit ca am pierdut niste bani...consider ca am castigat o ..... rochie de miresa ...a mea..si numai a mea (ce egoista sunt...

26 august 2006

Kreliutza draga,

da decizia este luata. Cand am hotarat s-o vand am avut mai multe aspecte practice in vedere, printre care da, si cel al banilor(caci am dat ceva banutzi pe ea)dar si al spatziului de depozitare. Dincolo de aceste aspecte practice, m-am mai gandit ca daca mie mi-a adus noroc ar putea sa-i aduca noroc si altei miresici. Sunt oameni si oameni, situatii si situatii. Trebuie insa sa ne gandim ca nu toata lumea isi permite o astfel de rochie. A mea, in ciuda faptului ca m-am distrat de minune la propria-mi nunta nu s-a deteriorat deloc. Arata foarte bine si dupa curatat arata ca noua. Daca nu mi-as fi permis una noua probabil as fi inchiriat/cumparat modelul asta, atat de mult mi-a placut. In fine, cert este ca solicitari s-o vand au existat, insa exact atunci cand eram plecata in luna de miere. Asta m-a pus pe ganduri. Si-apoi s-o vad cum se ingalbeneste in dulap,parca m-ar deranja mai mult. Oricum daca ar fi s-o daruiesc unei prietene as darui-o, nu neaparat as vinde-o. Nu stiu daca m-ai inteles.

nunta

Mergi la inceput

Te-am inteles perfect!!!
Si-ti doresc ca rochita ta sa-si gaseasca alta printesita, pe care s-o faca fericita!

quote:
Originally posted by clau77

Kreliutza draga,

da decizia este luata. Cand am hotarat s-o vand am avut mai multe aspecte practice in vedere, printre care da, si cel al banilor(caci am dat ceva banutzi pe ea)dar si al spatziului de depozitare. Dincolo de aceste aspecte practice, m-am mai gandit ca daca mie mi-a adus noroc ar putea sa-i aduca noroc si altei miresici. Sunt oameni si oameni, situatii si situatii. Trebuie insa sa ne gandim ca nu toata lumea isi permite o astfel de rochie. A mea, in ciuda faptului ca m-am distrat de minune la propria-mi nunta nu s-a deteriorat deloc. Arata foarte bine si dupa curatat arata ca noua. Daca nu mi-as fi permis una noua probabil as fi inchiriat/cumparat modelul asta, atat de mult mi-a placut. In fine, cert este ca solicitari s-o vand au existat, insa exact atunci cand eram plecata in luna de miere. Asta m-a pus pe ganduri. Si-apoi s-o vad cum se ingalbeneste in dulap,parca m-ar deranja mai mult. Oricum daca ar fi s-o daruiesc unei prietene as darui-o, nu neaparat as vinde-o. Nu stiu daca m-ai inteles.

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:

hai sa te iau de pe ganduri....si sa-ti pove ce discutie am avut cu al meu azi, tie si...restului de cititori, spre delectare

ii zic..iubi, stii ca mai avem 4 zile pana la "chiu-chiu-chiu" si 2 pana la marele DA?
la care el imi raspunde "dap, ia zii ce vei spune in fata ofiterului de SC?"
iar eu, plina de candoare...ii raspund: "un pahar cu apa, se poate?"
quote:
Originally posted by Alynutza

Kreliutz, m-ai pus pe ganduri... si-am picat iar in butoiul cu melangolie...

26 august 2006

Foarte tare...

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Multumesc pentru urare...era sa scriu asemenea, dar daca tu ai zis ferm ca n-o dai
Cred ca fiecare ne exprimam in felul nostru propriu atasamentul fatza de rochitza.Cred ca bat campii.... Nostalgia bat-o vina!

quote:

Te-am inteles perfect!!!
Si-ti doresc ca rochita ta sa-si gaseasca alta printesita, pe care s-o faca fericita!

quote:
Originally posted by clau77

Kreliutza draga,

26 august 2006

nunta

Mergi la inceput