Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 27
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by moko
salutare fetelor!!
la sectorul 3 va fi casatoria!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Felicitari, Moko!!! Si eu tot la sectorul 3 am, dar pe data de 9! Sper sa tina vremea cu amindoua si sa mai apara si soarele!!!
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
Giova spune:
Felicitari Moko!!!
Cristina nu mai fi necajita, caci creste el din nou.
la anul vom fi nasi, la prietena mea, iar in celalat an la vara-mea. asa ca avem pt. ce munci.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
elara spune:
Radu, e interesanta ideea.
Numai ca am senzatia ca doar eu am un stres legat de CUM sa ajung eu in parc in toiul zilei (ca doar nu te-ai gandit la o sedintza foto nocturna, nu? :P) in rochie de mireasa... fara sa se uite lumea la mine ca la urs? Ca doar nu ma voi putea teleporta din casa direct in parc langa voi? Ca acolo, in parc,...nu m-as jena daca m fi mai multe si am face poze ....Dar cum sa ies eu din casa imbracata asa...singura, fara alai de nunta... adica asa cum iese de obicei o mireasa din casa???? Si cum sa ma intorc???? Adica eu intzeleg ca nu se pune prbl sa venim altfel decta cu masina..dara pana la masina???
Eu una ma si imaginez iesind din casa relaxata, imbracata in mireasa,intalnindu-ma cu vecina de palier si salutand-o firesc de parca as merge la serviciu... Si imi suna fffff comic...prin urmare nu am de gand sa fac asa ceva... Parca o si vad pe vecina clatinand din cap in urma mea si zicandu-si "Saracutza, si-a pierdut mintzile..."
Sau v-ati gandit sa ne imbracam undeva, acolo? Si apoi... rochitza mea e si cam "ciufulita"... Si ar trebui sa ne ocupam iar de machiaj si coafura... si chiar si buchete..probabil...
Asa ca, desi ideea e f dragutza si interesanta...eu o sa stau deoparte... din cauza motivelor mai sus enumerate (in principal primul motiv ).
Acum, vorbind despre florile solicitate la cununia civila. Eu as spune nu ca le duc nevestelor/amantelor ci ca le comercializeaza.... Imaginatzi-va cate flori aduni daca oficieri cam 150-200 de casatorii intr-o zi? (cam asta am vazut la TV ca e media in zilele de sambata)
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Felicitari, Moko.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ancasilv spune:
Buna ziua la fete cucuiete!
Cum stati cu pregatirile? Eu am cam rezolvat majoritatea problemelor, dar m-am impotmolit la flori...Mai fetelor, imi cer astia niste preturi de-ti sta mintea in loc. Primul mi-a cerut 30 mil, am ajuns cu altii la 18, si pe urma am gasit cu 12. In banii astia intra cocarde, luminari, buchete, aranjamente mese si prezidiu. Voi cu cit ati gasit, ca pe mine deja ma lasa nervii.
Si inca ceva...voi de unde v-ati luat voal? eu as vrea unul mai scurt (cam pina la umeri sau putin mai lung). La magazinul de unde am luat rochita au un voal de zici ca e tifon si lung pina la fund...pai nu e pacat de spatele meu gol sa-mi pun ditamai voalul??? Plus ca eu nu sint nici f inalta si un asemenea voal nu ma avantajeaza de nici o culoare.
Daca ma poate ajuta cineva cu informatii va ramin datoare!
Merci mult! Va pup!!!
Ceva poze...
M&M spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Buna ziua la fete cucuiete!
Cum stati cu pregatirile? Eu am cam rezolvat majoritatea problemelor, dar m-am impotmolit la flori...Mai fetelor, imi cer astia niste preturi de-ti sta mintea in loc. Primul mi-a cerut 30 mil, am ajuns cu altii la 18, si pe urma am gasit cu 12. In banii astia intra cocarde, luminari, buchete, aranjamente mese si prezidiu. Voi cu cit ati gasit, ca pe mine deja ma lasa nervii.
Si inca ceva...voi de unde v-ati luat voal? eu as vrea unul mai scurt (cam pina la umeri sau putin mai lung). La magazinul de unde am luat rochita au un voal de zici ca e tifon si lung pina la fund...pai nu e pacat de spatele meu gol sa-mi pun ditamai voalul??? Plus ca eu nu sint nici f inalta si un asemenea voal nu ma avantajeaza de nici o culoare.
Daca ma poate ajuta cineva cu informatii va ramin datoare!
Merci mult! Va pup!!!
Ceva poze...
lumanarile - 2milioane 600 mii de lei, din trandafi medii , 9 fire;
- buchetul meu - un milion sasesute- 7 trandafiri mari
- cocarde - 30 de mii per bucata
- bratara pentru domnisoara de onoare - 150 de mii
- aranjament pentru masina - 500 de lei ( niste buchetele mici pe care le punem la oglinzile masinii)
- buchet civila - 600 de mii din 5 trandafiri mari.
- aranjamente florale pt mese - 300.00o per aranjament sin 3 trandafirasi , parca
In Piata AMzei, acum 1 luna si juma cam atata costau aranjamentele si buchetele!!!
eu
poze nunta
Cristina
M&M spune:
quote:
Originally posted by Giova
Bagati un ochi aici, dar sa nu va speriati:
www.youtube.com/watch?v=56-Szi5EFus" target="_blank"> duet Ioana si Clau
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
Gio , superb duetul!!!
Felicitari!!! Se vede ca ati trait intens momentele acelea!!!
eu
poze nunta
Cristina
ginutza2002 spune:
bravo moko
ancasilv mie nu mi se pare mult!
acum depinde de bugetul tau!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ooana spune:
quote:
Originally posted by radu300
Stateam asa si ma gandeam zilele astea... ce frumos ar fi daca am realiza cateva fotografii cu miresele desprecopii (la un grup ma refer, cu cat mai multe dintre voi...). Ati pastrat rochiile de mireasa??? Cum va suna idea? Trimitem noi fotograf intr-una din zilele care va fi convenabila, si ne intalnim intr-un parc... O ora ar trebui sa fie suficient. Locatia ar trebui sa fie usor accesibila (Bucuresti orice parc mai putin Cismigiu)
Astept pari in cap, ca nu am cucuie inca...
"www.PentruNunta.ro"
e superrrr idea!!!
pacat ca nu pot si eu sa iau parte...of ce rau imi pare!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
ginutza2002 spune:
gio ati fost super tari!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!