Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
anduril spune:
Ie-te, dom'le, lipseste omu' putin si cand se intoarce, krelia s-a maritat !?!?!?!? Pai... cum???
Hehe. Casa de piatra, zic, si spor la pregatiri, abia astept sa ne povestesti de la religioasa, ca acolo e mai emotionant, de obicei...
*Imagination is more important than knowledge*
Alynutza spune:
Kreliutz sa fiti fericiti toata viata!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
cri. spune:
Alynutza, mersi frumos! Mergeti si voi ca merita! O sa va spun mai bine dupa nunta cum ne-a iesit
Giova, ai fost foarte frumoasa.....se vede ca te-ai stresat mult, dar rezultatul a fost pe masura!
Krelia, felicitari! Casa de piatra si succes sambata
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Alynutza spune:
cri, eu stiu ca merita, ca am mai facut curs de dans inainte sa-l cunosc pe sotzul meu, insa aseara mi-a zis ca atunci merge la curs de dans cu mine cand fac scoala de soferi (ma tot bate la cap cu asta de vreun an cel putin si pana acum tot am amanat pe motiv ca "astept sa-mi schimb numele, ca dup-aia numai ce am un act in plus de semnat). Acum nu mai am motivul asta, dar adevarul e ca mi-e cam frica, mai ales cand vad ce e in trafic, plus nu prea am tragere de inima sa ma apuc de tocit, plus ca examenele imi dau niste emotii teribile. Insa asta e, n-am scapare, o sa-mi iau inima in dinti la un moment dat s-o comit si pe asta.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
clau77 spune:
Salut,
In primul rand vreau s-o felicit pe proaspata duamna!. De asemenea, Krelia vreau sa-ti urez inca o data Casa de piatra!, sa ai nunta pe care ti-ai dorit-o... ba chiar mai mult!.
De asemenea le urez Casa de piatra ! si nunti reusite fetelor care se casatoresc vichendul asta CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza.
Si nu uitati ca v-asteptam cu pozici muuulteeeeeee!
nunta
daii spune:
Intru si eu sa le urez tuturor fetelor care maine sunt miresici: CASA DE PIATRA!!! Sa aveti o nunta ca-n povesti, asa cum o visati de 1 an incoace, sa fiti fericite si sa va iubiti mereu!
Iar pentru fany23, viitoarea mea nasica, nu pot sa spun decat: Dumnezeu sa va dea intelepciune sa va pastrati iubirea si respectul, sa aveti o viata binecuvantata, luminata si implinita de bebelusi frumosi si sanatosi!
P.S: Abia astept s-o vad pe nasa mea miresica
Pupicutzi draguti
Happiness_4_us spune:
Casa de piatra, Krelia! Sa fiti fericiti si iubiti!
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Happiness_4_us spune:
Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza
Casa de piatra si o nunta de vis!
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Alynutza spune:
Miresicilor din acest weekend
Krelia, CryssUK, Magdala, Lid, Anador, Andita, Bianca82, Carmita_baby, Fany_23, Ioana-Cristina, Popescusimo, Roxana Claudia, Tweety_mem, Liza
CASA DE PIATRA, o nunta de vis si o casnicie minunata!
Nunta noastra de vis
Luna de miere
Giova spune:
Casa de piatra si o nunta ca-n povesti!!!
fotografii astia nu mi-au facut nicio poza in masina. Noroc cu cea facuta de sora-mea. De filmat au filmat, acum sa vedem daca-mi scot unu de acolo.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta