Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
Divine girl spune:
Aliooo!!! Salutare!
Intru azi, la ceas de mare sarbatoare, sa urez bafta multa si plamani puternici maine coanei Krelia!!!
Ha ha ha, ce ma distreaza ... i-a venit randul ... sa te vad acuma si pe tine soro, ca la sfaturi ...
Si ... mai am ceva ... Sunuleee, cica noi, astea maritate, reprezentam ... trecutul ... deci de maine si coana Krelia e ... "trecuta"?
PS: nu puteam sa nu te taxez pt faza ai cu "trecut, prezent si viitor"
Pup dragele mele scumpe!
krelia spune:
Dragele mele,
va multumesc din suflet pentru urari, pentru ca sunteti aleturi de mine (unele dintre voi, nu toate - intre noi fie vb - nici nu ma intereseaza si nici nu-mi doresc decat oameni dragi alaturi!!!)
Ma iertati ca nu va cetelesc ce-ati scris de ieri, insa am foamea-n gat si viitoru' sotz cu cutitu' la beregata..disperat sa "check" si el ...doamne ajuta sa primim un laptop la nunta (ca digital camera avem )....ca totusi...3 servicii de farfurii mi-ajung fratilor!!! (sa vedeti ce-mi descopar io radacini grecesti....)
plus ca..tb sa-i spal cameshile lu' ginerica...sa spal aragazu'..ca maine vine soacra..bleah....hai ca mai bag io un intermezzo pan' diseara dk mai prind loc
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
dyadya spune:
hello fetele! Avui treaba toata ziua si abia acu am aterizat pe aici ca nu puteam sa stau deoparte! Deci:
Krelia, sa zici maine cel mai frumos DA din toata viata ta! Sa fii ferma in rostirea lui asa cum ai fost si in alegerea jumatatii tale! Sa aveti o zi frumoasa, linistita, fara peripetii! Iar maine seara, te asteptam sa ne spui primele cuvinte in calitate de Duoamna, caci ti-a venit si tie randul sa te numesti asa!
Pentru sambata iti doresc inca de pe acum(in cazul in care n-o sa mai apuci sa citesti vineri urarile pe care o sa le scriem atunci)_ sa ai o nunta asa cum ai visat-o, planificat-o, organizat-o, dorit-o de cand te stii! C-o sa iasa totul foarte bine nu am nici un dubiu si nici tie n-ar trebui sa-ti treaca asa ceva prin cap! Sa fii vesela, sa zambesti, sa razi din toata inima, sa te simti excelent si sa nu te lasi enervata de nimeni si de nimic! Caci da, stai calma, or sa arate bine si buchetul si machiajul si parul si restaurantul! Nu-i cazul sa te agiti!
O sa ma gandesc maine la tine, mai ales ca si eu tot intr-o joi am spus Da, asa ca o sa rezonez la emotiile tale amintindu-mi-le si pe ale mele!
Creta
kateryna spune:
Gurule, sa ai parte de o nunta mult mai frumoasa decat ai visat vreodata! Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sa nu lasati nimic sa va umbreasca aceste momente superbe!
Divine mi-a placut faza cu trecutul Stim despre ce e vorba.
Si ca sa nu uit, Gurule te asteptam cu poze cat mai curand. Stim...stim, mai avem de asteptat ceva, dar abia astept sa te vad in rochita.
Vine barza
diverse aranjamente nunta
18+ George Anelin
balkina spune:
Si eu ma alatur fetelor si-ti transmit din toata inima : Sa nu ai emotii si sa spui un DA hotarat si cristalin si pentru Sambata sa ai cea mai frumoasa nunta dintre miresele de 2006!
Te pupam, Gurule si sa ne traiesti!
ginutza2002 spune:
salutare miresici foste si viitoare!
de azi intr-o luna voi deveni o duamna!
deja ma ia cu ameteala cand stiu cate mai am de facut!
cand ma gandesc imi vine sa poate le termin si eu mai repede si mai am timp sa stau si eu linistita!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Giova spune:
Kreliut apar si eu intr-un tarziu!!!
Casa de piatra si multa fericire!!!!
Nana chiar ca ai niste poze minunate.
Azi mergem si noi sa luam pozele, dar trebuie sa le scanez, daca vreau sa le pun pe net, ca sunt pe filme.
Acum incerc sa pun cateva, facute cu aparatul meu. Nu sunt asa de reusite, ca le-a facut cineva si sunt multe miscate. mai trebuie sa primesc de la sora-mea, prieteni, nu stiu cand.
Sper sa am timp azi sa scriu si povestea nuntii.
la toate.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
ooana spune:
quote:
Originally posted by cri.
Oana, cum ai rezolvat intr-o saptamana si pasaport si buletin? Se poate asa repede?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
...pai pt buletin am fost luni si mi l-au dat miercuri...iar joi am depus actele pentru pasaport si l-am primit vineri...eu ma grabeam si daca stii pe cineva acolo se rezolva...si inca 2 zile pentru permis...dar cum acolo nu cunosc pe nimeni trebuie sa merg personal sa il iau...drept pentru care e gata de 1 luna si e inca la Politie
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
Alynutza spune:
Gio, CASA DE PIATRA si abia astept sa vad poze.
Oare cati fluturashi o avea prin stomacel la ora asta Krelia?
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere