Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
zidulet spune:
Blanca, m-am inspirat dupa rochia rosie cu care ai fost nasa in 2005. Mi-am cumparat tafta rosie (un rosu mai inchis totusi, ti-am zis ca nu prea sunt obisnuita cu culori asa vii) si o fac lunga, pe corset sus, si putin mai larga jos. Deocamdata o fac simpla, urmand ca dupa ce imi iau pantofi si bijuterii sa-i pun si ceva aplicatii "in ton". Vineri ma duc la prima proba, am emotii ca sunt prima data la croitoreasa asta, sper totusi sa iasa bine.
Va tin la curent.
Pupic.
sicuta13 spune:
Salutare, asa cum am promis am mai pus cateva poze in album.
Nu stiu de ce dar eu nu reusesc sa vad pozele Blancai, poate ma ajuta Lili
http://photos.yahoo.com/ph/kristinanic_dia/my_photos
Cris
zidulet spune:
Ce ciudatenii se mai intampla pe aici cu mesajele ..
Blanca, mersi de poze, stiam ca e rochie si nu corset cu fusta, si asa am si comandat-o... Am spus ca e pe corset in partea de sus in sensul ca are balene si e foarte stransa. Dar ea de fapt e rochie. Mie asa mi-a fost si rochia de mireasa si mi-a placut.
Pot sa te intreb.. tu cum te-ai descurcat cu trena aia.. e f. frumoasa, dar totusi nu ti-a fost incomoda?
blanca000 spune:
Nu mi-a fost foarte greu cu trena, dar m-a incomodat un pic in anumite momente. La mine nasturelul care trebuia sa o sustina sa rupt si a trebui sa o tin in mana, dar daca ar fi avut un nasturel mai solid nu ar fi fost nici o problema cu siguranta.
Nu stiu de ce nu vezi pozele Sicuta, l-am verificat si sunt ok.
Pupici
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
dana_ene spune:
Duminica ii scoatem pe fini la biserica.
Le-am cumparat o icoana frumoasa (am inteles ca asa este bine), un serviciu de ceai mai special si-un CD-surpriza, cu un videoclip de la nunta lor.
Abia astept momentul.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
blanca000 spune:
Si noi ii scoatem duminica la biserica, icoana le-am cumparat-o deja la nunta dar nu stiu daca sa le mai cumparat ceva.
Poate ii ducem pana la munte daca e vremea frumoasa..dar vad ca se anunta ploi.
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
R.Cata spune:
Buna seara, nasici
Eu stiam ca dupa ce scti finii la biserica trebuie sa faci cinste cu o masa. Nicidecum ca trebuie sa le mai cumperi ceva.
As vrea sa mai nasesc la anu, dar.....acum suntem cu casa, sa o renovam.
Va pupic
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
dana_ene spune:
Cata, pai si masa si o icoana. Eu asa stiam. Pe noi chiar si preotul ne-a intrebat daca le-am luat icoana.
Am fost si noi la restaurant si ne-am simtit foarte bine.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
zidulet spune:
Fetelor, n-am mai postat de mult, ca nu prea aveam ce.. :) Sunt in foarte mare intarziere cu rochia, doar asta seara - maine dimineata va fi gata. Nu cred ca va mai fi timp de nici o aplicatie pe ea, ar mai trebui inca sa ma duc sa mai iau niste tul sa se aseze si mai bine trena, dar nu cred ca mai apuc. Sunt la servici, deseara am de facut bagaje, calcat costum + camasa sotului (si vai le-am luat pe toate cum era mai rau.. pt mine , adica 100% lana si 100% bumbac), mers la ultima proba.. Numai de mers pana in centru nu mai am eu timp si chef:(.
Dar.. sunt destul de multumita :).. cred ca va arata bine rochia, chiar si simpla. E un rosu inchis, v-am spus, am bijuterii si pantofi negri, iar iubi are costum gri si cravata de aceiasi culoare ca rochia mea.
Doar ca.. mireasa mi-a comandat buchet alb!! Cu rochie rosie! Si ea va fi invers:)) rochie alba si buchet rosu! Nu-i nimic, bun si asa :).
Cam atat, o sa pun poze la intoarcere.
V-am pupat!
Mara76 spune:
Zidulet, n-ai nici o curatatorie pe aproape? Poti sa duci acolo camasa si costumul sotului la calcat, nu costa mare lucru si nu mai pierzi tu timpul, in special la costum.