Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele, in sfarsit am mai pus si eu cateva poze cu Andrei:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru

Shobo, cred ca este foarte greu sa spui categoric cum este bine sa reactionezi in astfel de situatii. Noi pe Andrei am incercat sa nu-l "atingem" si sa-i explicam faptul ca nu este frumos, etc si n-am avut nici un rezultat. Insa de la o vreme a inceput sa dea el in noi (habar nu am de unde si pana unde fiindca la noi in casa nu a vazut asa ceva), si cu cat ii spunem sa nu mai faca el cu atat loveste mai tare si astfel am ajuns la datul peste manute si se linisteste imediat, si vad ca acum mai loveste decat foarte rar, cand este foarte obosit si nemultumit de ceva.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, eu i-am facut Varilix-ul fara probleme/efecte secundare. E un vaccin bine tolerat, nu-ti fie frica. Cat despre "atinsul" copilului, eu nu sunt pentru. Adica nu consider ca lor le face vreun bine, doar ca uneori nu te poti abtine , atat de tare te scot din sarite incat e singura metoda de a te mai descarca/racori tu ca parinte. Ideal ar fi sa nu folosim bataia de nici un fel ca metoda de a-i educa. Ideal...
Bubu, frumoase poze. Chiar ca esti sexi.
Crinuta, imi pare rau ca ati avut asa peripetii. Ufff, cred ca ti-a fost greu la asa drum lung, singura cu el.
Patricia, bine ai revenit! Sa pui poze neaparat.
Daniela, si mie mi s-a recomandat repetarea Priorixului (si asa voi proceda), insa intre 2 si 3 ani. Deci, din nou se confirma faza cu doctorii si parerile lor diferite. Cati doctori, atatea pareri, mereu ne lovim de asta din pacate. Singura solutie e sa avem incredere in pediatri alesi si sa le urmam sfaturile cu credinta ca am luat decizia justa.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, multumesc! Dar in avion cum s-a comportat Rayan, a stat cuminte, a dormit?

Shobo, nici eu nu sunt pt. bataie, ma mai cert si cu tati cand il mai atinge el(mie mi se pare ca parca ii da mai tare ), oricum incerc sa ma abtin dar recunosc ca il mai si ating peste pampers.

Patricia, bine ai revenit! In ce statiune ai fost, unde ati stat? Poze, poze!

Tomasa, Liviana, va multumesc de aprecieri . A iesit super tortul, de fapt toate mi-au iesit bune(nu vreau sa ma laud, dar asa a fost )

Amaya, ti-am vazut baiatul, e un dulce, vad ca si el e pasionat de volan! Asteptam sa-ti vad burtica...dar nu se vede in poze...

Am uitat sa va spun ca am intrebat pediatra ce parere are de burtica lui Vlad. Este proeminenta si bombata, parca Sirimie intrebase odata de asta, si mi-a zis ca nu are nimic daca e asa, copilul este bine. Din ce poze am vazut pe aici, parca si pitica lui Magga avea burtica asa...daca nu gresesc...Mai are careva burtica bombata??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, multumim mult. Daaa, si baiatul meu este disperat dupa volan. Burtica n-am pozat-o inca dar promit sa fac poze si sa le pun la album.
Si Andrei are burtica proeminenta cu toate ca este un slabanog, dar explicatia pe care am primit-o de la pediatra a fost ca deocamdata, la varsta lor, nu au muschii abdominali formati si din cauza aceasta are forma asta, nici un motiv de ingrijorare insa.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Ahaaa, eu ma ingrijorasem, credem ca poate fi rahitism...dar m-a linistit dr., a zis ca nu e nimic. Astept poze cu burtica!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Shobo eu am citit ca nu e bine deloc sa il lovesti. E normal ca la virsta asta sa arunce tot pe jos, este bine sa ii spui "nu" ferm si mai ales sa ii explici de ce nu este bine, nu te astepta sa te asculte data viitoare dar este un bun exercitiu pentru cind creste mai mare. Altfel de ce sa il lovesti, vrei sa il faci sa ii fie frica sa nu primeasca alte palme? Am citit pe undeva ca cel mai important lucru este sa comunici cu copilul, sa ii explici de ce nu e bine.

Uite un articol despre asta:

http://www.sfaturimedicale.ro/idieta/idieta/parintii-si-autoritatea.html

Bubu eu am intrebat de burtica bombata si m-am linistit cind toata lumea a raspuns bb au burtica bombata. Vladut al meu o are si acum.

Am vazut poze cu voi, mi-au placut foarte mult, sinteti frumosi cu totii!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Amaya si Bubu, vazut poze, cool! Seb striga intruna "bebe". Si ce bebei, si ce mamici...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Simona, apropos de zis "nu" la astia mici, sa il vezi pe Seb cum imi raspunde el la "nu" cu "no no no" (in franceza) si da si din deget si din cap in acelasi timp in semn de "nu". Unii au caractere...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Oana si Simona, multumim de aprecieri!

Hai sa va zic ce mai spune Vladut:
nanu= volanul (pasiunea lui si mi-l arata la toate masinutele lui)
catea=cartea
caia=cheia
pacu=copacul
pata=patura
Toate sunt achizitii recente, de vreo saptamana si sunt toate cu adresa, le recunoaste.

Aaa, Tomasa, ati scapat de suzeta? Cum se descurca Tudor fara ea?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine, parerea mea e ca la virsta asta e greu sa calatoresti cu ei, ei vor sa se joace si nu inteleg ca trebuie sa respecte regulile... data viitoare prinde-l cu un ham macar sa nu mai fugi dupa el cit despre kk pe covor, nou ni s-a intimplat o data si de citeva ori cu pipi, de aia nici nu avem covoare in casa ci parchet liber . adevarul e ca se curata mult mai usor si nici nu simt nevoia covoarelor, oricum avem incalzirea sub podea si n-ar avea rost...
oana, si eu am fost ingrijorata din cauza burticii mari, aici se spune ca e "milk belly" din cauza ca beau mult lapte care le umfla stomacelele
amaya, ce m-a suparat pe mine cel mai mult din povestea cu mersul la doctor e ca individa nu v-a anuntat, eventual sa anuleze consultatiile si sa reprogrameze, inteleg ca accidente se intimpla, dar minciuna nu are explicatie...
oana C, m-a distrat Seb cu "no no" in frantuseste, al meu e aussie asa ca o da pe engleza ( doar la "no" deocamdata) si da din cap si din deget ca mine. a fost asa scump odata cind voia sa umble la butoanele de la aragaz si facea ca mai sus
pupici

Mergi la inceput