Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by goldi
Mariee, ma bucur ca ai aparut, mi-a fost dor de tine. As fi fericita ca locurile natale sa dea un imbold ingerasului tau sa vina mai repede.Poate ca vrea sa fie roman, nu francez, ce zici ?

Si eu sper acelasi lucru, Goldi!!!!!!! Oricum va fii roman, oriunde s-ar naste!!!!!!!

te pup dulce si mult noroc iti doresc!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, eu azi am primit de la medic rezultatele analizelor. Totul e perfect. Mi-au recoltat sange in ziua 5 a CM si uitati-va si voi ce rezultate am (nu le mai pun aici cele de hematologie si biochimie, ca totul e absolut perfect):

TSH = 1.38 mU/L
FSH = 5.1 U/L
LH = 4.0 U/L
Progesterone = 3.9 nmol/L
Prolactin = 11.7 ng/L
Oest-17 Beta = 127 pmol/L
Testosterone = 0.9 nmol/L

Si mai trebuie sa imi vina free-testosterone si insulina.

Cele care va pricepeti ce ziceti??? Mie mi se pare ca tratamentul chinezului functioneaza. Insa atunci nu inteleg de ce nu reusesc sa slabesc si sa scap de unele simptome . Maine ma duc la chinez si ii arat si lui analizele, sa vad ce zice si el. O sa vad ce ajustari mai fac...

Va pup

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Adi, ai niste analize SUPERRRRRRRRR!!!!! Felicitari si rabdare!!!!!!!!

pupicei dulci din Bucuresti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiu

doxinu si eu iau vit. E, iar pe prospect scrie ca f. buna in caz de infertilitate, dar amanunte nu stiu exact. Dc vrei iti scriu din prospect cand ajung acasa. Nu scrie cum se ia, dar pe aici am vazut ca fetele iau doar 10 zile pe luna, asa ca iau si eu din z.1-10. Zile fertile va doresc

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Vita E este vinatmina care `hraneste` estrogenii, de aia de ia inainte de ovu. !!!!!

pupicei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Fetelor,am o luna de tratament(al Liviei-cel pt sterilitate),sunt in z 35 si nici urma de rushi...Inainte veneau la 30-31 de zile...ati trecut si voi prin asta???Simptome ioc...de altceva nu poate fi vorba in mod sigur...oare de ce intarzie???Acu iau tinct de zmeur+tinct de coada-soricelului,4caps de napraznic+kamayany+cat's claw(dimineatza.pranz si seara),dimineatza beau ceai de cretisoara+coada soricelului,la pranz galbenele+sanziene,iar seara urzica moarta+urzica vie...Sa fi omis ceva???

In prima luna de tratament al Liviei si eu am avut primul CM la 40 de zile, mai lung cu 1 sapt!!! apoi s-a `reglat` la 31 si asa a ramas si luna aceasta cand sun in `pauza` de tratament!!!!!!!

pupiceiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mariee, bine-ai revenit acasa! Multumesc mult, cat despre FIV, din pacate, nu prea mai e dupa mine, n-am alta sansa, din pacate! daca mai aveam o sansa cat de mica sa raman natural, as fi fost de mult " naturista" !

Adi, oaaauu, acum am vazut si eu rezultatele analizelor tale mai bine ! esti tare!!! nici n-am vazut asa bune FSH ,LH pana acum! nu la FIV-oase, cel putin! sa dea DD sa fie asa mereu !

tuturor fetelor!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mariee

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetelor, eu azi am primit de la medic rezultatele analizelor. Totul e perfect. Mi-au recoltat sange in ziua 5 a CM si uitati-va si voi ce rezultate am (nu le mai pun aici cele de hematologie si biochimie, ca totul e absolut perfect):

TSH = 1.38 mU/L
FSH = 5.1 U/L
LH = 4.0 U/L
Progesterone = 3.9 nmol/L
Prolactin = 11.7 ng/L
Oest-17 Beta = 127 pmol/L
Testosterone = 0.9 nmol/L

Si mai trebuie sa imi vina free-testosterone si insulina.

Cele care va pricepeti ce ziceti??? Mie mi se pare ca tratamentul chinezului functioneaza. Insa atunci nu inteleg de ce nu reusesc sa slabesc si sa scap de unele simptome . Maine ma duc la chinez si ii arat si lui analizele, sa vad ce zice si el. O sa vad ce ajustari mai fac...

Va pup

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Adi, ai niste analize SUPERRRRRRRRR!!!!! Felicitari si rabdare!!!!!!!!

pupicei dulci din Bucuresti

Mariee, multumesc mult pt "interpretare" . Vesti bune de la tine, dar la mine rabdarea cam lipseste ... Sa te distrezi bine in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by andicu

Mariee, bine-ai revenit acasa! Multumesc mult, cat despre FIV, din pacate, nu prea mai e dupa mine, n-am alta sansa, din pacate! daca mai aveam o sansa cat de mica sa raman natural, as fi fost de mult " naturista" !

Adi, oaaauu, acum am vazut si eu rezultatele analizelor tale mai bine ! esti tare!!! nici n-am vazut asa bune FSH ,LH pana acum! nu la FIV-oase, cel putin! sa dea DD sa fie asa mereu !

tuturor fetelor!

Andicule, multumesc. Tu cum stai? Ce tratament mai faci acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adi, eu ma tratez cu Naprasnic, Telina-capsule, Tinctura de muguri de zmeur si acid folic. Mai rau e ca trebuie sa intrerup vreo 2 saptamani, ca o sa trebuiasca sa repet analizele hormonale ptr FIV. Ma gandeam ca in perioada de asteptare dupa embriotransfer sa beau ceai de cretisoara ; am inteles ca ajuta in fixarea sarcinii. Credeti ca e vreo problema sa-l iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Stiti cumva care dintre MAca si Kamayani regleaza glanda endocrina?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Imi puteti spune ce parere aveti de Tribullus Terrestris 2 pastile/zi in cazul diagnosticului " astenozospermie moderata, compensata prin ejaculat"? Oare in cat timp de tratament s-ar putea vedea o imbunatatire a spermogramei?
As vrea si eu un sfat naturist pentru fertilitate!Am auzit de Kamayani...am baut tinctura de branca urasului o vreme dar am renuntat...Ce parere aveti de MACA?La ce e buna?
Multumesc anticipat pentru ca stiu ca imi va raspunde si mie cineva.
Mult succes tuturor!!!

Kora

Mergi la inceput