CIRESE de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

las draga ca maui erau si p-aci personaje cu sarmale la 4 luni:)))
husa de ploaie fie vine cu carucioru, fie iti iei una universala.
io am d-alea universalele.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana
http://www.flickr.com/photos/84539179@N00/212654202/

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ce misto! ma bucur! nici n-ai mai schimbat-o, l-ai pus cum ai ajuns acasa, asa-i?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Bine v-am regasitr ciresici,
Noi doar ce am revenit de la mare... am fost in Vama Veche si a fost nemaipomenit... soare nici prea mult nici prea putin temperatura perfecta. Cel mai mic vamariot a fost un dragut si a dooormit muuuult de tot si la terase si in camera si in masina cred ca acum o sa intre in depresie cand o sa vada patutul lui numai. Numai la plaja nu i-a placut lui... probabil il deranja briza, asa ca nu am putut sta in reprize mai lungi de doua ore ...
Incerc sa recuperez cu cititul...
26 octombrie huse de ploaie eu am vazut la magazinele Miniblu- vezi pe internet adresele lor.
Puiudana daca te hotarasti sa renunti la wrap, m-ar interesa pe mine ca eu nu am reusit sa fac rost, iti trimit tel meu pe pm.
pipici la toata lumea... noi mergem sa igienizam bebetul

mamica de bb David (18 iun 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Viitoare ciresele cu wrap,
Maine la 5 PM fix voi fi la intrarea in Cismigiu de langa liceul Lazar...
Ce ziceti? ne vedem? Am rezolvat problema cu netzul, deci cine are mess, sunt de gasit si pe magghyc@yahoo.com
Am vazut ca am inboxul plin de PM, trebe sa fac curat ca sa pot sa va raspund asa, ceea ce promit ca fac dupa baia cupilului...
daryana,
vrei neaparat negru sau vrei orice culoare rapid? Ca sa stiu ce si cum te trec...si de puiudana nu stiu nimik, ca ar renunta, dar nici nu am apucat sa citesc acum ma apuc de abia de lecturat!
Cui nu ii este comod sa vina in Cismigiu, mai raman ca optiuni Parcul Circului sau Doamna Ghica...Sau posta si rezolvam problema!

Pupam ciresele,

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, stiu unde-i gelateria dar n-am intrat niciodata acolo din cauza de diete.
Lu, mai pleci la Albena?
Eu ma intorc peste vreo saptamana. Cica iar vin caldurile, o fi adevarat? Pai daca-i pe-asa, pana incep serviciul ( dupa ce-oi gasi bona) nu mai poposesc prea mult prin Bucuresti.

Pupici la ciresici si mamici de ciresici.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lacra, da, dadada! cred ca ar trebui sa imi pun un ticker, abia astept! am emotii, e adevarat, insa de-acum incolo ma asteapta niste zeci de ani de emotii legate de copilul asta, trebuia sa incep odata. mi-e nitel mila de mama, caci, daca hora o tine ca zilele astea, tot intr-un urlet, n-o vad bine.. in cazurile astea eu sunt singura care nu se panicheaza din toata casa, pana la urma o linistesc. eh, o sa invete si mama, are 5 zile la dispozitie.
mi-a venit si mie ieri. whow, in viata mea n-am avut asa ceva (poate intr-un an intreg, adunat). e normal?? nu-mi place, era mai bine fara...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

gata am facut baitza la fata si am culcat-o.
Da Luana nu am mai avut rabdare sa o schimb. De cum am venit de afara top in tarc. Cum am pus-o in tarc a tacut instantaneu si a facut niste ochi mari si a inceput sa dea din manute si sa zambeasca...gata are si fii-mea play station

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Stelutza,
Wrapul tau va pleca luni cu posta..
Nu, eu nu sunt nemultumita de Marcu, dimpotriva! Este experimentata si f meseriasha, dar foarte scumpa (nu ea, ci sistemul MEDLIFE in care intri – eco la ei,costa mult, analize tot la ei,costa, interpretare analize alti bani…Carmina era cea care scria ca are ecva nemultumiri la adresa ei…
Eu pe Marcu nu am curaj sa o schimb din cauza ca am o paranoia legata de medici. Poate doar la Stanciu sa zicem ca as mai avea curaj sa incerc…Ai mare grija cu anestezia la bebe asa mik. Si eu am aceasi problema, Nichita trebe operat (un hemangiom) si nu am curaj…

Puiudana,
Si Nichita urla uneori in wrap, pt ca e prea strans, sau pus inegal etc, solutia e sa mergi un pik cat sa se aseze wrapul, ai sa vezi ca cupilu se potoleste…Garantat, daca ii place la tine in brate va sta si in wrap…O sa vaz ce fac cu wrapul, dar eu zic sa mai incerci ca poate te razgandesti…nu de alta dar chiar este foarte practic, iar mie mi se pare in continuare o solutie ingenioasa pt mamici care au nevoie de 2 maini!

Crissa71,
Ce wrap aveai? Se poate ca Inaioana sa mi-l fi dat mie si sa ma fi incurcat io!! Trebuia trimis prin posta, banuiesc, nu? Daca facui vreo boacana, o dreg luni ca de abia ma asteapta tanti de la posta cu colete multe si mici impachetate in hartie alba si legata cu sfoara bej!!

Daryana,
Abia acum am avut timp sa consult lista si erai deja trecuta tot cu wrap negru…Deci deocamdata cel de la puiudana e wrap fara stapan ..
Spune-mi daca poti veni maine in parc sau il trimit cu posta. Vb pe messenger sau pe PM, ok?

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Piciul meu are febra 38,1.I-am pus un eferalgan si o batista cu apa la temperatura camerei pe frunte.Pe la 13 astept pediatra.Care sa fie cauza?? Nu cred ca a racit ca nu prezinta niciun simptom de raceala.Sa fie de la dinti? Noi stam toata ziua cu mainile in gura, udam toate lucrurile, i-am luat inele de dinti si Calgel da cum ii ating gingia incepe sa planga!!!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput