Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Lachi, uite aici si analizele hormonale:

in Z14:

Estradiol: 269
Valori normale:
faza foliculara: 39-189
mijlocul ciclului: 94 508
faza luteala: 48-309
menopauza: <41

FSH: 8.91
Valori normale:
faza foliculara: 4-13
mijlocul ciclului: 5-22
faza luteala: 2-13
menopauza: 20-138

LH: 45.59Valori normale:
faza foliculara: 1-18
mijlocul ciclului: 24-105
faza luteala: 0,4-20
menopauza: 15-62

iar in Z21

Estradiol: 199Valori normale:
faza foliculara: 39-189
mijlocul ciclului: 94 508
faza luteala: 48-309
menopauza: <41

Progesteron: 17,61
Valori normale:
faza foliculara: 0,27-2,61
faza luteala: 3,28 - 38,63
faza ovulatorie: 5,25 - 38,6
menopauza: <0,82

Prolactina: 16,99
Valoare normala: 1,39 - 24,20

Tu ce parere ai?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULE,EU NU MA PRICEP LA ANALIZE,da sunt mandra de tine ca le.ai facut.
eu tot n.am apucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu,spermograma lui pedro e export curat!!Doamne ce n-as da sa fie si la al meu macar pe jumate ca la al tau!!!Ma bucur din suflet ca v-ati facut analizele si ca sunteti amandoi bine.Intradevar si analizele tale arata mai mult de cat super.Acum referitor la faptul ca ,cu toate astea tot nu ramai gravi ar trebui sapat mai adanc(cum zice ginecoloaga mea),in sensul ca poate ar trebui sa faci si un HGS.Nu stiu exact ce sa-ti spun,e cam contra firii treaba asta dar exista.Daca ma apuc si eu si-ti zic de stress si bla bla bla parca vad ca dai cu ceva dupa mine;asa ca e super bine ca sunteti oki si ca va iubiti si restul vine el de la sine;eu te iube mult de tot si poate din concediu veniti trei(ma rog sa fie asa),insa poate ca chiar ma astepti pe mine cum am zis mereu

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

BUBULE STII ca MELU are mare dreptate?

sa faci si un hsg...n.are ce sa strice,si am auzit doar de bine dupa el!poate........oricum eu sper sa fi fost de bun augur analizele si acu m cand stiti SIGUR ca sunteti super ok,sa fiti suuuuper relaxati si va veniti 3,sau chiar 4din concediu!!!!

Mergi la inceput

fetelor,nu mai pot!
merg la baie incontinuu!!!!!
ce naiba,oi fi racit la mare?ca in apa am intrat o singura data 2 minute.si in rest...am avut mare grija!beau si ceva apa e drept...da parca nici chiar asa!asta ar mai lipsi sa fi racit...da nu ma inteapa nik,nu am nici un simptom de raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: ce dor mi-a fost de tine!!! cum esti? cum sunteti amandoi, de fapt?? ce zi esti?? poate ca ai dreptate, chiar te astept pe tine sa te vad gravii si dup-aia ma gravidesc si io cat a mai ramas din cele 8 saptamani de tauros??

oana: mare dreptate aveti tu si melu, chiar ma simt mult mai bine, mult mai relaxata acum cand stiu ca suntem bine amandoi. Parca acum sunt sigura ca se va lasa cu bebe in curand, sunt sigura
Oana, ar trebui sa mergi si tu repejor sa-ti faci hormonalele, si io le-am amanat 4 luni, mai mult de frica sa nu vad cat sunt de proaste, si uite ce surpriza frumoasa am avut!

Referitor la HSG, laparo, TPC, monitorizare, dr meu a spus ca nu e cazul la mine pt ca le-as face degeaba, ca n-am avut nici o boala infectioasa niciodata, nici un avort, nimik! Dar dupa vacanta ma tin io de capul lui sa le facem, asa usor pe rand, pe fiecare
Acum incerc sa gasesc un tratament naturist pt unica mea problemuta: ovarele micropolichistice, daca stiti ceva mi-ar fi de mare ajutor

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULE la mine sigur ar iesi dezastruos!

pai la cm meu care nu vine singur ....ohooohooooo.

problema mea acu e ca am vazut de o ora o scurgere.......da nu gluma..alba si fffffffffff groasa.n.am avut asa scurgere groasa si multa de cand ma stiu!ce ma faaaaaaaaaaaaaaaac?

iau de 2 zile utrogestan,dar oral...poate fi de la asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubule,eu sunt ziua 21 sau 22 sau mai putin sau mai mult;habar nu am iti spun fff sincer;dar alin este deja in saptaman 3 de tauros si el zice ca se simte exraordinar de bine;are f multa forta(nu ca i-ar fi lipsit asta),insa nu mai simte asa oboseala ca si inainte,este super bine dispus si a zis ca se simte fff sanatos;deci numai bine ii face zic eu;acum sa vedem urmarile
Si sa va mai zic una tare??a venit la noi aici in vizita cumnatica mea cu fratele meu care este gravi deja in 5 luni;deci eu am acum o gravidutza in casa timp de 2 saptamani si este asa de dulce de numa;cum am timp cum is cu mana pe burtica ei;ca norocu ca nu-mi zice cumnatica numa asta(pune melu mana ca poate poate se prinde si la tine)

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

fetele,acum am vazut ca MEGBENG ,care e in 13 sapt,va avea un baietel!!!!!!!!!

ma bucur atat de mult pt ea!!!era atat de fericita!pacat ca nu a trecut si pe la noi sa ne bucuram impreuna!

deci ,fetele,se poate,vedem inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

ellamiss
iubita...nush cum sa te ajut!Sora mea are programare la dl. dr . direct maine la ora 15.... Centrul de planificare familiala de care vb. este langa maternitate ...telefon: 3161279.Deci maine sigur este dl. dr. acolo!Cel mai bine ar fi sa dai o fuga pana acolo si sa incerci sa vb. personal!iti repet ca acest centru e separat de Giulesti iar d. dr. doar colaboreaza acolo!Ma repet eco este 40 ron!
Sper ca ti-am fost de folos

DANY

Mergi la inceput