Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Idaira, eu am experimentat acest tip de singerari la o singura ovulatie in viata mea. Dr. mi-a spus ce ti-a spus eu tie si mai mult decit atit, s-a confirmat ecografic ca mai aveam putin pina sa fac "poc".
De asta ti-am spus ca te vei lamuri maine. Eu sper sa fie asta si sa nu fie alta belea, asa cum zici.
Si eu m-am speriat, mai ales ca veneam dupa o lunga perioda cu singerari intermitente.

Sa ne tii la curent.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii fericita si iubita! Haaa, sunt prima care te felicita azi, nu?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Catty , la multi ani!
Doxinu , stim ca e greu cu rabdarea , dar uite iti facem galerie sa fie cu doua liniute!
Idaira , eu nu am avut niciodata sangerare la ovulatie, in schimb luna asta am avut o secretie roz chiar in ziua respectiva.Voua vi s-a intamplat asa ceva?Si am uitat sa il intreb pe dr ; dar data viitoare il intreb ca ma cam roade.Oricum tot fara rezultat , cu toata munca depusa(azi e z4).
Dar stiti ceva?Cred ca toata agitatia asta cu monitorizarea , la comanda , vizitele la dr au inceput sa isi puna amprenta asupra mea; constat simptome noi la fiecare ciclu.Ce e drept nu a fost el niciodata ceas dar sa schimbe atat de repede de la luna la luna...hmmm .......ma mai monitorizez si CM asta pt ca tb sa fac TPC si apoi am de gand sa o las mai moale cu termometru , teste si restul.Voi ati citit povestile de succes?Mai toate succesele se inregistrau in perioadele de relaxare , nu atunci cand erau fetele cu termometrul in mana.Ah ce bine ar fi sa putem sa ne luam o mica vacanta si sa fugim ca doi porumbei ; sunt convinsa ca atunci ar avea sanse sa se prinda ceva!Weekendul asta ar fi tocmai bun , dar trebuie sa mergem la o nunta.Macar pt relaxare si tot ar fi fost bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc Ralu76, multumesc fetelor!Stiu ca ne sustinem una pe alta si ma simt minunat!Joi de dimineata fac testul si va scriu imediat ce am aflat!Io sper din suflet sa fie bb caci io asa simt(daca nu inseamna ca sunt o nesimtita)Daca nu va fi bb cel mai mult ma sperie nu ca imi va veni CM ci ca cine stie cand voi mai prinde io o ovulatie!Va pe toate si sa auzim numai de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SI SA DEA SFANTA FECIOARA SA AVEM PARTE DE BEBICII MULT DORITI!!!!!!!!!!!!
Fetelor, multumesc mult pt urari. Sunteti niste scumpe.
OANA, multumesc frumos pt descrierea procedurii de HSG. Ce n-as da sa fie si la mine la fel de rapida procedura.
MADALINA, treceti acum la atac. Cine stie de unde sare iepurele.
CHIVUTA, nu pot sa nu ma gandesc. Am sufletul facut praf si orice as face nu imi pot reveni, inca.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, a nascut vineri o fetitza de 3.450 si 52 cm, Apgar 8 pt ca a avur tripla circulara de cordon si au pus-o la aparat sa respire.

Sora mea a spus de la inceput ca ea vrea cezariana cu peridurala (dr i-a facut rahianestezie, nu peridurala). Nici macar nu a conceput ideea de a naste natural, a avut ea un feeling.
Trebuia sa o opereze la 11.00, dar au avut niste urgente datorate unor accidente si dr. anestezist nu era liber, asa ca a intrat in operatie la ora 16.00. In 2 minute au anesteziat-o (rahi, cu ac in spate, a simtit, dar nu a durut-o deloc), in urmatoarele 2 minute au scos-o pe pitica si au pus-o la apara un pic sa respire, apoi i-au pus-o un pic pe piept sorei mele si i-au dat-o sa o pupe. Au luat-o, au spalat-o la chiveta din sala, au cantarit-o si masurat-o si au dus-o la bebici. Pe sora mea au cusut-o si apoi au dus-o la reanimare. Am vazut-o pe pitica cat sora mea era nca in sala si o coseau, iar pe sora mea imediat cum au dus-o la reanimare. A simtit operatia, adica asa, cum umbla, dar nu a durut-o deloc. A durut-o rau in prima noapte si in prima zi mai putin, dar s-a fortat dupa ce i-au scos sonda si s-a ridicat, s-a plimbat, a stat in fund, a facut pipi singurica (prima data ajutata de o asistenta) si si-a revenit excelent. Burtica i s-a tras muuult, surprinzator, ea arata minunat. Pe bebe i-au adus-o la alaptat la o ora dupa operatie, la reanumare. Le-au mutat pe amandoua fetele in salon a doua zi, iar luni au plecat acasa. Ar fi plecat duminica, dar nu o puteau inscrie pe bb si nu puteau sa plece cu ea din spital, ca e inchis la primarie sambata si duminica.
Mai era o fata care a nascut natural cu peridurala, cu sora mea in salon si facuse hemoroizi, o durea cusatora, iar bb avea urme de la forceps pe capsor. In rest erau amandoua bine si ele, niste frumoase. Asa ca nu stiu, poate e mai bine prin cezariana...

Pupicei, Ingeras 21+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty, !

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ai bb cat mai curand posibil!

Pupicei, Ingeras 21+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa fac.Imi iau temperatura in fiecare dimineata de 3 luni.De aproape 1 an de zile perioada CM este intre 25-27 de zile.Luna aceasta nu a aparut deloc.Sunt in ziua 30 si nu au aparut rushii inca.Cert este ca din iulie ne-am pus pe treaba, pana atunci nu am vrut pentru ca imi doresc sa se nasca in taur.Duminica ,adica ziua 28 am facut un test de sarcina pe la ora 16 dar a iesit negativ. Mananc foarte mult si cateodata ma apuca cu ameteli, si ma dor sanii.Spuneti-mi ,va rog, ce sa fac?Sa mai astept pana vineri adica ziua 33 sa fac testul din nou?Cat despre temperatura mea o sa va spun incepand cu ziua 20 -36.7, z21-36.7, z22-36.7, z23-36.8, z24-36.9, z25-36.7, z26-36.8, z27-36.9, z28-36.7, z29-36.8, z30-36.9. va multumesc mult si astept raspunsurile voastre.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Ciquitita,

Sunt foarte curioasa ce iti zice testul azi... Si cate zile are ciclul tau?

Eu personal nu imi pierd increderea in mine si sper ca de fapt ovulatia mea s-a produs atunci cand testul de ovulatie a iesit aprope pozitiv, dar eu ca proasta am zis sa mai asteptam... pana e clar pozitiv. Si atunci cand a fost pozitiv vad ca degeaba am , ca nu s-a prins nimic. De fapt era si prea tarziu ca nu prea are cum sa fie ovulatie in z19, la un ciclu de 27-28 de zile.

Iti doresc succes.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andra, cum plec de la serviciu, am si facut testul! In general ciclul meu are o lungime de 32-34 de zile. Ultimul a avut 32 asa ca am inceput testarea in ziua 15 (adica joi), cand a iesit negativ. Vineri si sambata, adica zilele 16, respectiv 17 a aparut si a doua liniuta, dar nu 100% clara. (In sufletul meu inca trag speranta ca ce daca nu era la fel de clara, poate...desi ratiunea zice ca e cam negativ). Ieri (ziua 18) NEGATIV. Azi sunt chiar curioasa. Faza e ca daca chiar a fost negativ ma pasc analizele hormonale sau mai stiu eu ce analize si mi-e groaza... Albus observasem lunea trecuta adica in ziua 12. Dupa ce cat de cat (sau de tot) reglasem anexita, totul aprea sa intre in normal, ciclul venea mai repede si aveam SUPER simptome de ovulatie...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput