Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Gasca nu se va sparge sigur! E prea frumos aici!
Deocamdata cred ca de vina sunt concediile! Toata lumea profita la maxim!
Noi vi le uram placute si pline de surprize frumoase!
Citim tot ca de obicei, dar se joaca tati cam mult seara si nu mai apuca mami sa intre!

Victoria merge mai bine si mai mult! Prin casa face multi pasi singurica dar numai daca vrea.Daca nu, de-a busilea si iar pe sus si tot asa....e destul de distractiv!

In schimb, avem probleme cu somnul de zi; de-abia daca mai doarme doua ore si asta in doua reprize ! Si ceva probleme cu mancarea pe care mi-o cam refuza in totalitate! Traiasca laptele, ca altfel nu stiu ce faceam! Ciugule din tot ce-i dau dar nu manaca ceva mult sau tot din farfurie.

Rares, sa te faci bine! Victoria te pupuseste si-ti ureaza sanatate multa!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara
Va multumesc mult pentru cuvintele si gandurile voastre. Am disperat azi cu Rares, ca nu a vrut sa manace nimic. A baut dimineata lapte, apoi pe la 12 a luat 4-5 lingurite de orez cu banana si abia pe la 20 am reusit sa-i dau cateva firmituri de paine si 2-3 lingurite de orez cu carnita de pui fiarta, apoi a mancat cateva sticksuri. In rest, a baut apa si ceai. In seara asta, cat se foia sa adoarma ii auzeam apa plimbandui-se prin burtica. Mi-e mila de el de mor. A facut tot kk moale toata ziua. Dimineata a baut ceai de menta cu smecta, dar in seara asta nu a mai vrut, vroia stcila, dar cand simtea gustul scuipa si arunca sticla. Saruri de rehidratare nu am reusit deloc sa-i dau. Numai nu mi-a dat cu sticla in cap ( ca m-am ferit la timp). Nu stiu ce sa-i fac, imi impun sa am rabdare cu el si sa nu insist sa manance daca nu vrea, dar mi-e frica sa nu i se agaraveze starea. el asa e vesel si activ, nu pare prea afectat . E doar mai mamos si mai alintat ca de obicei.

Sper maine sa vin cu vesti mai bune. Somn dulce tuturor.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Hristina - Am vazut fotografiile superbei tale fetite. Le-am vazut pe toate si parca nu ma mai saturam sa tot privesc, ai o minune de fetita frumoasa foc. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, noroc si tot ce iti doresti tu pentru ea.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

hristina - felicitari pentru pasii facuti de Victoria singurica

laura25 - imi pare rau de vestile date dar sper sa treci repede peste hopul asta si sa fie totul bine. kk moale a mai facut si Sebi si i-am dat mar ras cu orez(instant), ceai de menta neindulcit, piure de morcovi cu putin piept de pui (fara unt sau ulei) facut mai subtire ca sa nu faca nazuri la mestecat. si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

LA multi ani,ILINCA

...atentie, mesaj patentat...cine stie cunoaste
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

La multi ani! pentru micuta care aniverseaza 1 anisor

** ILINCA ** [ sunt_mamica ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata fetelor!
Revenim si noi dupa o luuuunga absenta motivata de altfel! ne-am mutat de la 3 la 4 camere si asta inca imi mai maninca mult timp din zi : acte de refacut (gaz, lumina, telefon), plus ca e tare mare si curatenia se face tare greu si se strica tare repede!

Noi sintem bine, se pare ca sintem ultimii fara nici un dintisor , se pare ca atunci cind s-au impartit dinti, noi nu am fost acasa si nu am primit nimic.... Se vad in gingie doua urme albe, insa e asa de mai multe luni si am inceput sa ma obisnuiesc cu asta, astfel incit la fiecare criza de personalitate...si are vreo citeva nu gluma...tot zic ca e nervos din cauza dintilor!...Sper doar sa nu fie ceva grav.....
Sintem tare curios, foarte activ de altfel, merge singurel de la 11 luni, doar ca mie imi este frica sa il las ca inca mai avem de lucrat la cap. "intoarcere" ca nu stie si cade, de asta il mai tin inca in ham. Este foarte fericit daca stau cu el, eventual sa-l las sa mearga, daca am ceva treaba si ar trebui sa-l las singurel....ma aude tot blocul, asa de tare tipa.
Ii place mingea pe care o recunoaste ca "goo", la el de altfel tot ce e rotund e minge, cu o varza pe care am cumparat-o pt. mincare s-a chinuit sa o suteze si dezamagit a renuntat in sfirsit! Si grefele din cosul cu fructe sint bagate la categoria "goo" Stie unde sint ochii mei si mi-i scoate cu ochelari cu tot, la ureche duce tot pe modelul telefonului, din stind in picioare in pat se arunca in fundulet si-i tare fericit!

Eu sper sa remin pe fir de acum inainte, desi, sincer e tare greu ca sint multe de facut, dar de dragul vostru am sa incerc sa fiu zilnic pe aici!

Va pupam

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Mamicilor care sunteti in CIC am pus si eu o intrebare AICI Poate sunt eu si nu am inteles noua legislatie. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA LA TOTI!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: ILINCA [sunt_mamica]!

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multi Ani! Pentru toti copilasii aniversati in ultima saptamana! Sanatate maxima, mult noroc si sa fiti fericiti alaturi de parinti si frati (daca-i aveti in dotare, sau in perspectiva)!

Noi am fost tura a doua la Slanic, acu stam in Bucuresti macar 1 saptamana, ca facem Infanrix-ul duminica. Si apoi cred ca fugim si la mare vreo 4-5 zile, sa stam si noi, mandrele, cu fundul in apa la malul marii… Tre sa recuperez sa vad ce s-a au mai facut pruncutii, si revin.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu

Mergi la inceput