Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 12
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Azi suntem in petrecere ca e ziua puiutului meu scump (care doarme dus acuma). Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an si consider ca a fost cel mai frumos an din viata mea. N-o sa stie niciodata cata bucurie ne aduce si cum ne umple vietile, poate cand o avea si el copii o sa inteleaga.
Tortul e facut dar il papam noi
, lasam mofturosul sa-si pape iaurtelul. De fapt nu e chiar tort, se numeste "pecan pie" si e prajitura noastra preferata.
Cryna, Joker -
multumim frumos pentru urari, va dorim la fel si voua!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Aldebaran spune:
Joker - Sa-ti traiasca taticul si sa se bucure de nepotelul zapacit si cand va veni timpul sa se bucure si de stranepotei la fel de zapaciti
!
Am vazut pozute frumoase cu Robertel cel bucalat si cu Oana ingerasul cu aripioare roz, multi pupici scumpicilor!
Multumim celor care au vizionat poze cu atomicu' lu' mama.
Emaaimee -curaj, sa treaca perioada cea rea cat mai repede! Cat de mult te inteleg si stiu ca Aris sta mult mai bine cu somnul decat Oana si eu tot ma plang desi n-ar trebui.
Andre-ea -Mai bine te duci la doctor cu Tudor ca sa te linistesti,speram sa nu fie nimic.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
poze filmulete
Tethys spune:
Emaaimee, Aldebaran, multumim frumos pentru aprecieri
! Pupacim
puiutii vostri!
Joker,
"La multi ani!"
tatalui tau, viata lunga si plina de bucurii!
.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
joker spune:
multumim
din pacate lor nu le merge acum netul
plus ca tata e si la serviciu, probabil...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
andatudor spune:
La multi ani Aris ! Sa fi la fel de vioi ,sanatos si sa ai parte de bucurii si un dram de noroc!
Mamini-
mersi! petrecere frumoasa va doresc!
dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutii care aniverseaza 1 anisor
Astazi
** ARIS ** [ Aldebaran ] - 12.08.2005 - Grecia **
Maine
** IOANA ALEXANDRA ** [ irinabungau ] - 13.08.2005 - Constanta **
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>
Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii
dania.nicol spune:
quote:
Originally posted by dania.nicol
As vrea sa intreb si eu pe mamicile care mai sunt pe aici :
Ce tratamente pentru profilaxie administreaza copiilor? Pentru ce? daca la indicatia medicului sau nu?
multumesc
Eu ii dau lui Sebi la indicatia medicului : Vigantol 5 pic./zi si Gluconat de calciu(fiole)cate 1 fiola / zi (in total 10 fiole acum la 1 an).
Cred ca ar fi interesant pentru toate mamicile daca mi-ati raspunde si mie la intrebarea pusa mai demult la care nu am primit nici macar un raspuns.
Baietii mei iubiti
Sebastian
<18.07.2005>Catalin
<06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumuseiAlte fotografii
emaaimee spune:
la multi ani,Aris

de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
la multi ani tatalui tau,joker,

multumim de complimente,Corina.despre perioada naspa:am cam ajuns semi-imuna la ele
ma tratez cu somn.
Dania,s-a vb fffff mult pe tema asta
,de asta cred k nu ti-a mai raspuns nimeni.eu nu ii mai dau nimic Oanei,vara am inteles k nu e nevoie sa dam Vigantol la copilasi.
ma duc sa dorm k incepe distractia
noapte buna
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
joker spune:
Dania, eu ii dau aproximativ ca tine....adica asa:vigantol 5 picaturi, calciu jumatate de fiola 10 zile pe luna si fier haussmann 5 picaturi inca 10 zile pe luna.tratamentul ni l-a prescris dupa analize..imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dar nu am vazut postul tau...
nu prea ajung sa citesc din urma
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos