AS DORI CATEVA INFORMATII
HRISTOS A INVIAT !
AS DORI DACA SE POATE SA FIU LAMURIT IN CEEA CE PRIVESTE
DREPTURILE DE CARE BENEFICIAZA O VIITOARE MAMICA SAU ACTUAL MAMICA.
MA REFER IN SPECIAL LA BANII DE CARE BENEFICIAZA IN CONDITIILE IN CARE ARE UN LOC DE MUNCA DE CEL PUTIN UN AN, ADICA CU CATE LUNI INAINTE DE NASTERE SI CAT TIMP DUPA NASTERE ARE DREPT DE INDEMNIZATII SI DACA IN PARALEL ESTE UN ALT FEL DE AJUTOR ACELA PANA LA 2 ANI SAU CUM ESTE?
MULTUMESC ANTICIPAT
Raspunsuri
marius spune:
Daca ai o vechime in munca de cel putin 6 luni inainte de a naste ai dreptul la indemnizatia de maternitate iar daca ai o vechime de cel putin 10 luni anterior nasterii ai dreptul la indemnizatia pt ingrijirea copilului pana acesta implineste 2 ani. Cum anume se calculeaza este scris in raspunsurile anterioare fiind suficient sa te uiti. Daca totusi nu te descurci revino cu intrebarea la care nu ai raspuns.
echipa, www.desprecopii.com
invatacel spune:
MULTUMESC MULT PENTRU TIMPUL ACORDAT si mai am o nelamurire sa spun asa, cum este cu acel ajutor care a iscat atata scandal, adica acel ajutor care il primeai daca cotizai timp de 6 luni la casa de pensii o suma si primeai mai mult timp de 2 ani. ex la 2 mil primeai vreo 4 sau 5 ceva de genu asta. Poti sa mi spui ceva legat de asta?
marius spune:
Este exact ceea ce am scris si mai sus doar ca se refera la contract individual dintre tine de exemplu si Casa de asigurari. Deci ori lucrezi ori ai contract individual ori chiar amandoua. dar conditiile sunt aceleasi 6 sau 10 luni minim de plata.
echipa, www.desprecopii.com
invatacel spune:
IN AFARA DE MULTUMIRI nu am cu ce sa ma revansez. Deci multumesc mult. As vrea daca se poate sa mai abuzez de bunatatea ta de a mi raspunde si mai am am o intrebare la care as dori raspuns.
Defapt aici am vrut sa ajung insa imi trebuiau niste lamuriri.
Sotia mea a facut un contract suplimentar cu casa de pensii in 15 octombrie anul trecut cu plata in ultima luna, a sasea. Am platit o rata la inceput si restul am vrut sa il platesc in ultima luna insa nu am mai facut-o ca a inceput scandalul ca nu se dau banii. Sotia a nascut in 25 martie. Acum daca am inteles bine s-au reglementat lucrurile intr-un fel sau altul. Intrebarea este: Mai este vreo sansa sa platesc restul de bani sau din cauza ca nu am platit toti pana la nastere nu mai am nici un drept?
Iti multumesc mult si astept raspuns.
valy spune:
eu zic sa mergi fuguta sa-i platesti .... s-ar putea sa fie si ceva penalizari pentru aprilie .... mergi sa vezi daca nu ti-au reziliat contractul pentru neplata ... eu zic ca inca nu dar du-te repede
plateste integral daca se accepta sau pana a intervenit riscul - 25.03 (asa ar trebui sa-ti calculeze) si apoi du stagiul de cotizare la serviciu .... vei primi apoi banii de acolo...
Cum de ai asteptat asa de mult? Unde ai fost pana acum? Noi scriem aici de zor!
invatacel spune:
VALy ITI MULTUMESC SI TIE MULT.
LUNI MA DUC SA VAD DACA MAI II CEVA DE FACUT MERSI MULT. DIN PACATE DE SITE-UL VOSTRU AM DAT DE DOAR DE VREO 4 5 ZILE SI ASTA DINTR-O INTAMPLARE ERA PE UN SITE UN BANNER CU ACEST SITE.
TREBUIE SA RECUNOSC CA II SUPER! EXTRA CUM VRETI VOI!
FELICITARI DIN SUFLET TUTUROR CELOR CARE IL REALIZEAZA.
SUCCES PE MAI DEPARTE !
AM SA REVIN CU NOUTATI IN SENSUL DACA MAI AM VREO SANSA SAU NU !
MERSI MULT AGAIN !