Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA da, s-au intors plimbaretzii
Am reusit intre timp sa pun niste haine la spalat si sa sortez hainele care le ducem cu noi O sa fim cu o tona de bagaje dupa noi Dar vasele le-am lasat pentru Ghita
Mai fratzilor, dar baga fiica-mea in ea la suc de grape de nu-i adevarat! Ca sa nu duc cu noi storcatorul de fructe o sa trebuiasca sa cumpar cateva cutii cu suc de grapefuit 100% natural si sa il prelucrz ad hoc (cu un pic de zahar si de apa) ca sa aiba cu ce se delecta pe acolo.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In sfarsit am ajuns si noi acasa la Cluj. Am umplut casa de bagaje, am demontat patutul de lemn si l-am instalat pe cel de voiaj, bye,bye baldachin si carusel, deja nu mai avem bebelas ci copilas. Alain se lovea f tare cu caputul de patutul de lemn si nu-l mai puteam tine acolo. Nici nu am reusit sa despachetez tot, oi continua maine ca a adormit Alain si nu mai pot face galagie.
Giova, spor la treaba, mai ai cateva zile de agitatie si apoi gata....vine ziua cea mare. Multumim pentru aprecieri, intr-adevar e figura cu suvita lui, ca Basescu....Jean nu ma lasa sa i-o tai, poate actionez eu pe ascuns. Bine ca a scapat arcolino cu diareea, acum e mai agitat si el, cu siguranta.
Moni, ce noroc pe tine ca ai asa o mancacioasa, cand te aud cu suc de grapfuit....cred ca lui Alain nici in somn nu i-as putea da. Sa va distrati bine si grija mare la bagaje ca se aduna o groaza, eu stiu ca ne-am tot plimbat si nu ne ajunge un portbagaj pentru lucrurile lui Alain. Lasa-o pe Dienutza sa se plimba in voie, bine ca-i activa, da pe jos cu un dezinfectant si gata...
Anasebe, pupici lui Tibi, desigur dintisorii il necajesc, eu ii dadeam cate 2,5 de Panadol seara cand era cu eruptia dentara. Inca un pupic sa-i treaca supararea de la cazatura
Anasol am vazut poele, e un super simpatic David.
Bee, pupicei. Ce mai faceti voi? Bine ca va plimbati, sigur ii place aerul de acolo.
Am uitat sa va spun, mi-a transmis doctorita prin soacra mea ca sa nu-i dau lui Alain lapte numai de doua ori pe zi (el mananca de 4 ori), ce sa fac daca nu papa altceva? Cum sa-l tin flamand? Azi abia a mai papat Danonino cu putin piscot si dimineta fix 3 lingurite de mar ras cu biscuite....
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

N'seara !!!!

Vesele, voinice, va vad Am recuperat si eu cateva pagini .. si m-a pufnit rasul de cateva ori, dar nu mai stiu de la ce. Oricum, stiu ca va distrati cu strumfii, care mai de care mai "inventivi" .

Noi suntem in culmea bucuriei (eu cel putin) pentru ca avem un rucsac de carat bb pe munte, nou-nout si frumos si practic .. si ce mai!!! A meritat efortul. L-am comandat pana la urma din Anglia, pe net, cu peripetii si emotii, telefoane, etc, dar acum ... ne lafaim intr-o minune de rucsac. Pun si poze, sa vedeti ce inginerie Cu alte cuvinte suntem dotati sa mergem pe munte. Maine tragem o fuga pana la Fagaras.. si de acolo.. sa vedem pe unde reusim sa convingem una bucata tatic sa ne duca pe munte . Noi de doua zile ne plimbam prin cartier cu rucsacul .. ca sa invat si eu cum functioneaza... ca are atatea reglaje de inca mai reglez la el .

Oricum .. ce facea pana acum daria furori gen "ce ochi are" acu ... ne pleznezc valuri-valuri de aprecieri, la fiecare pas. Beeiii.... oamenii astia sunt nebuni !!!! Cum sta Daria in rucsac.. e la nivelul capetelor lor.. si se apuca de vorbesc cu ea, mi se agata de rucsac, o prind de maini, de picioare, ii aseaza parul, etc. Nici sa trec strada nu pot fara sa agat cel putin 2 babe si 3 mosi. Dar am mai invat o schema. Fug Sa vezi ce viteza avem!!! sa nu ne prinda mosii si babele pupacioase

Va mai scriu ... dar sa iau si eu o gura de apa

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Si daca am vazut ca v-a placut meniul Dariei, hai sa il detaliez, poate mai inspir pe cineva

Deci, (este vorba despre greci), Daria a mancat pana acum asa:

masa a II-a:
-branza de vaci cu smantana
-paine la fiecare masa (paine neagra)
-smantana cu painica inmuiata
-iaurt de baut Campina cu canita cu gauri sau cu paharel
-branza topita Dorna (meniu favorit)
-pateu vegetal mandi (meniu favorit)

masa a III-a
-tocanita de cartofi
-ciorba de legume
-miez de cartofi prajiti cu usturoi
-paine cu mujdei
-pastrav cu mujdei
-zeama de ciuperci la gratar cu mujdei
-sarmale de vita de vie cu soia
-ardei umpluti cu soia
-mamaliga cu branza (nu prea i-a placut mamamaliga)
-mancare de fasole verde

Fructe:
fructele le mananca bucatele cat gurita ei de mari ... pe care le molfaie si le suge de zeama.
-piersici
-caise
-pepene galben
-portocala
-fragute (culese de ma-sa)

Eu nu ii gatesc ei nimic separat. Ce mancam noi mananca si ea, si s-a obisnuit sa manance cu noi la masa, astfel incat daca tacsu' intarzie de la servici...mandra rabda de foame... dar tot nu mananca. Eventual roade cate o bucata de coaja de paine, iar apoi, cand punem masa...linge si farfuria (mea )

Cam asta e

Va pupim si va uram un we placut.

PS. Gio, cand e nunta?

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anasebe-e catelul fratelui meu, il cheama pufy
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ceva interesant de citit:
http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=268308

Anasol maine ma uit la poze.
Silvi nu papa altceva Alain? Branzica, legume? Dar nu e el asa grasun, asa ca..stai linistita.
Bee weekend placut si distractie faina.
Anasebe te inteleg cu Tibi, precis sunt dintisorii.
Deea ce fain ca manaca Dariuta ce mancati si voi.si ca are rabdare sa-l astepte pe tata, cat e de mica.
La asa frumusete e si normal ca se opresc oamenii pe strada.
Moni asa as iesi din priza.....direct in concediu m-as duce. Da Domnul sa terminam cu bine si asta si gata...ne vedem de ale noastre.

Despre noi:
-marco nu mi-a dormit azi defel.
-de 3 zile mancam doar cereale si lapte. maine incerc iar legumele.
-Facem tai-tai cu manuta si intinde mainile cand vrea in brate.
-povesteste cu copii de ma minunez de el. Cu mine nu facea asa ceva. Ce bine e pt. cei care au frati/surori mai mari.

Nu mai stau, ca am o durere de cap cumplita.Am luat un calmant si degeaba.
Maine seara cred ca merg in disco cu un prieten din Italia. am iesit azi cu el si ma tot prosteste sa mergem.Va imaginati daca ma vede cineva, ce zice: asta se marita sambata, si-si insala barbatul cu altul.
daca marco e ok, si eu fara dureri de cap o tai la disco. Vorba lui Clau: mai iesi si tu din monotonie.

Va , o noapte linistita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

iar nu-i nimeni pe aici

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Tare dragut e Pufy! Cum se intelege cu David?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

lui david ii place tare de pufy,de fapt toti cateii ii sunt dragi,pufy nu prea sta la flocait

Mergi la inceput

anasebe-am vazut ca si voi aveti catel,ce rasa e?
anasol si david-andrei(06.01.20006)

Mergi la inceput