Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ati scris nu gluma.
Am citit dar nu mai stiu la care ce trebuia sa raspund.
Am retinut de patania lui Ursoaica de acum 13 ani si ca acum e intepenita de spate, de kk-rea lui Ana in mall si nu mai stiu.
Ba, Doina trimite-mi please un PM cu greutatea si inaltimea lui theodor, ca sa le trec cand ajung in Tm. Thanks.
Canda bine ati revenit pe meleaguri banatene. e urat si ploua, chiar si in Alba.
Silvi am vazut pozele, ce copil mare si frumos aveti.Ce haios e el cu suvita aia pe frunte!!!
Cred ca l-am prostit rau de tot pe marco cu Bioticsul caci azi nu a facut kk, doar basinute.
Bumbita sigur viseaza si bebeii, de multe ori se trezeste marco speriat, sau rade in somn.Problema e ca numai ei stiu ce viseaza.
Mama dar ai pus poze nu gluma. Unele le-am mai vazut, dar mi-a placut poza cu dansul de la botez si in special sandalele/pantofii tai.

Ma bag si eu la somn, caci maine am o zi incarcata.
si usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Intru ep fuga ca abia acum aam adormit-o si treb sa fac bagaje si dimi sa aspir ca maine plecam la cabana.
ursu- pupicei, sanatate si zi-mice crema sa itzi trimit ca vine tata in Bucu pe 29Aug, pleaca de aici.
Mirela- sanatate!
Moni-pupicei si sa ai fan la Moneasa.
Donia- ce grasun e bebe tau la 6 luni, 10Kg, wow.
AnaM,bombo, Diana, Danast,Daniela, Nico,Anas, Liliana, Ana de Frace, Irina, Cuscra-restul va pupicesc.
Giova- sa ai o nunta ca in povesti!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,vad ca e o mare pauza prin zona.
LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE AZI ANDREI (TANTI NU MAI DAI NICI O VESTE?)
Am avut probleme azi cu pc-ul,nu mai aveam spatiu,asa ca am pus pozele si filmele pe CD si le-am sters din memorie.Acum merge bine.
Si eu ma pregatesc de duca si acum incep sa ma gandesc ce pun in bagaje Mai am si de spalat niscaiva haine.
Diana e mai bine azi,a papat fara mofturi si piureul de fructe tot,pe la 9,30 si cel de legume (de la borcanel ca n-am avut timp de gatit,am fost la finante) Culmea e ca a papat si porcaria aia fara gust, de "legume de gradina" de la Nestle. Si laptic bea la greu de cand sunt acasa.Azi incerc sa ii dau niste lapte praf cu bibe sa vedem ce iese.
Nu stiu ce sa ma fac cu Diana, ca are o placere diabolica de a sta doar pe covor si pe parchet,cand are la dispozitie ditamai salteaua! Dar cum da din picioare, ii place cum pocneste parchetul presupun Si cel mai fain e cand da cu botul de parchet si pe urma miorlaie
Ma pun acum sa mai strang prin zona! Si am si de calcat haine pe deasupra

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Dar ce pauza este pe aici... mai avem un pic si ajungem pe pagina nr3...

nimeni...nimeni...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Uite ca totusi este cineva ... Moni!
Spor la treaba Moni! Iar pe printesa nu o mai lasa sa dea cu calcaiele de parchet caci osul calcaneu este cel mai fragil si se rupe cel mai usor.

Iar ma bag ca musca in lapte...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINA pai tocmai ca nu vreau s-o las,deci tot timpul ma scol de pe scaun,o iau si o pun in mijlocul saltelei.Dupa juma de minut e iar ,ori la perdea (trage de ea ) ,ori la sertare (trage pernele de acolo), ori in cautare de papuci uitati prin zona (e hipnotizata de ei) ori la pedalat pe parchet Daca o pun in balansoar se rasuceste in patru labe pe el,se ridica si pleaca .Sau se da pe tobogan pe el si iar pleaca Unde s-o tin? Ca nici in bratze nu sta,se zbate!De patutz nu mai zic.Doar dimineatza mai sta vreun sfert de ora ,demoland tot ce-i pe acolo si dupa ai se plictiseste.
Acum ascultam melodia cantata de Cleopatra, fetitza lui Pavel Stratan si ii place foarte mult,mai ca ar canta si ea

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

AM PUS POZE NOI
anasol si david-andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=90ccre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

io-s ocupata rau cu ......telefonul.
la manastire inca nu stiu daca au popa dispo cand vrem noi botez.
vreau sa-mi utilizez in legalitate gratarul..........sunat la 2-3 baze de agrement si niciuna nu vrea foc. sunat la oficiul turismului ca doar aia gestioneaza tot si nu stiu nimic..........ma trimisera la directie de mediu la care nu gasesc nr de tel. daca nu rez pb ramane sa ne cumparam masina, dar nu stiu pe unde-mi zace carnetu si nu o sa ma apuc chiar acum de curatenie generala.
monico invatati voi sa o cantati......ca pe noi ne pasioneza partea cu coregrafia.....
ma rog, cum nu am stea norocoasa deasupra telefonului ma duc sa dau de mancare la copil si sa pun la spalat

ursulinacum strangi tu randurile

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

ANASOL am vazut pozele dar ce ai cracanat pagina
ANDIARORO pai ciuciu voce la mine,deci am luat-o in bratze si am dansat cu ea
Acu tocmai mi-a tras o criza de nervi (cu urlete) ca am indraznit s-o leg in balansoar.Si a iesit iar pe dedesupt.Si acum miauna dupa cea am pus-o pe saltea si tot ma cearta!
I-am pus cutiutza muzicala ,dar e prea nervoasa acum pentru asa ceva

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi iar suntem pe picior de plecare. Imediat o intindem la tara.
Moni, te mai agiti cu salteaua? Inseamna ca ai rabdare! Eu i-am pus casa la dispozitie. Sta draga de ea pe jos de nu are treaba (acum e sub scaunul de la PC). Se mai loveste ca pica daca incearca sa escaladeze bouncerul sau cand incearca sa se suie in patul nostru (acolo chiar n-are sanse sa ajunga). Cand alerg in bucatarie sa beau si eu un pahar de apa, cum a venit zana zorilor ca un catelus dupa mine. VAd ca ale nostre sunt surori bune, dar asa m-ash bucura sa pape si Ana cat Diana! Desi cred ca daca ar papa atat ar fi obeza, ca nici acum la 8 kg 200, nu e prea rau.
Denisa, sa stapaniti sanatosi cabanuta! Splendida zona, cabana, lacul, totul.
fetele ca tb sa salvez bebele, care se maraie sub labutele mele.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput