Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 8
Miramar spune:
Of Doamne Tabitha - am fost plecata la Bratislava - 2 zile in delegatie, acum m-am intors si ce mi-e dat sa aud. Tabitha imi pare nespus de rau sa aud ce ti s-a intamplat. Dar...capul sus! mergem inainte! O sa ai tu ingerasul tau sunt sigura de asta!
Jocelyn - imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina. Ai dreptate, ar trebui sa ne abtinem in a face anunturi inainte de vreme. Iti spun si tie la fel. Capul sus si mergi inainte!
Eu sunt Z 29 dar am dureri de burta care imi cam anunta venirea rusilor probabil maine. Asta e - poate am noroc luna viitoare!
Marinar o sa faci o frumusete de fetita!
alionushca spune:
Bubule 

asa am ris cind am citit la mamici ca sunt data in cautare generala - mi-a placut
, da azi scriu si eu reteta mea - e foarte scurta si v a doresc fetelor sa o urmati pe a mea - fara tratamente si cu citeva teste pozitive la 3 luni oficiale de incercari, de ce zic oficiale - pentru ca atunci mi-a dat unda verede medicul, pina atunci incercam asa mai pe jumatate![]()
Loina_ln foarte frumos viitoare mamicuta - sa fie intr-un ceas bun - o sarcina usoara si cel mai important - trebuie sa fii nesimtita
- asta un fel de echivalent pentru ,, fara stres,, - stie Aliona de ce iti spune asta, mie abia ieri mi-a iesit aceasta faza - ma uitam la om cum imi povestea ceva foarte neplacut despre el si vecinii sai - iar eu ma gindeam la bebele meu, am fost nesimtita - ai mei m-au laudat - sunt pe drumul cel bun
- adica asculti oamenii dar nu lasi energia si emotiile lor negative sa te patrunda
- mda cred ca am facut cea mai stranie urare pentru o mamicuta - da sa stii ca-i din suflet 

Marryan daca zici tu ca te bucuri ca e z2 CM atunci ma bucur si eu pentru tine, important ca organismul functioneaza cum trebuie - acum trebuie de gasit citeva momente in care sa nu va ginditi la bebelusi si sa-l faceti - eu tot va zic ca va dau o bucata frate absolvent cu probleme lui ca sa puteti sa va ginditi la altceva numai nu la bebelusi
Sa stii ca abia zilele astea am deschis posta electornica si am citit mesajul tau - multumesc mult pentru urari - gasesc o bucatica de timp si iti scriu raspuns cu tot cu poze. Pup eu chisinauianca mea

Nu pot sa-mi imaginez cita durere poti avea in suflet cind pierzi o sarcina - de ce zic asta - pentru ca stiu ca e foarte multa durere, dar simte cel mai bine cel care a trecut prin aceasta - Dumnezeu sa le ajuta pe fete sa treaca peste aceasta experienta, chiar daca ramine rana, sa le daruiasca bucuria unei sarcini - unei sarcini usoare, dusa pina la capat - imi pare rau dragele mele Jocelyn si Tabitha
Citind experientele fetelor ce au pierdut o sarcina - am invatat sa ma bucur pentru ziua de azi a sarcinii, nu pot numara cu ziua care vine - mii frica, cind ma intreaba cite saptamini am le spun 7 si 6 zile, da e aproape 8, dar sa ma ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine miine si atunci voi spune - am 8 saptamini azi. Asa si nu mi-am anuntat soacra, doar foarte putine persoane foarte apropiate in care am incredere si care stiu ca atunci cind se gindesc la copilul meu ii trimit energie pozitiva. Apropo - am anuntat vecina
- o tineti minte pe vecina mea
- sa bucurat si a acentuat - sa nu spun la nimeni macar pina nu se vede
.
Fetele mele - va doresc numai bine, doar energie pozitiva sa ajunga la voi, sa fie Dumnezeu linga voi - si sa va jute in fiecare clipa - si atunci cind va bucurati si atunci cind plingeti.
7 + si 6 zile
Cu drag
Aliona
pusichet spune:
Salut
Vas se pare ca ai ramas singura in cursa, dar nu-i nimic, sa dea Dumnezeu sa aduci vesti bune.
Jocelyn imi pare rau dar iti doresc sa ai putere sa reusesti sa treci peste asta, si sa o poti lua de la capat.
Loina simptomele si testele tale arata clar sarcina.
Larinaoo1 nu-mi pierd optimismul, dar e greu sa incepi luna de luna numaratoarea de la zero.
Floarea de colt, incepem numaratoarea impreuna, z2 azi la mine, miine va fi z3 etc.
ana maria
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Vas
,nu esti singura in cursa,maine fac si eu testul,azi nu am avut timp,dar maine va dau de veste!in ce zi esti?
Laura Ioana
,maine va dau vestea buna sau rea! ![]()
alionushca
,sarcina usoarain continuare,cat mai "nesimtita" si sa ai un bebel sanatos!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
alionushca spune:
PamELLA multumesc pentru intelegre cu nesimtirea
si multumesc pentru urari
. Asteptam vestea miine cu sufletul la gura.
Aliona
vas spune:
pamELLA vai ce ma bucur ca mai sunt cu cineva care e in perioada testelor. Eu sunt Z 30 , iar de obicei CM e de 27-28 zile, dar mi s-a intamplat o singura data sa am la 33ZILE in ultimii 3 ani, ceea ce ma face sa ma abtin deocamdata de la test. Las zilele sa treaca de la sine, daca e sa fiu asa cum am mai spus voi fi cu bebic si zilele viitoare. Tu presupun ca acum deja ai facut testul. hai spune-ne o veste frumoasa. eu va mai tin in suspans.
si la restul hai SUS TREZIREA. se pare ca in fiecare dimineata eu sunt cea care va trezesc cel putinin ultimele. cand intru in birou primul lucru deschid calculatorul si raportez cate ceva.
va pup dulce pe toate.
da da da
chiquitita spune:
Buna dimineata! Azi fac testul de ovulatie (plina de sperante)si astept momentele de
. Sper sa fie bine!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
loina_ln spune:
gata, m-am trezit, hai fetele, sus la raport, nu mai dormiti
alionushca, mercic pentru urare, stiu ca e din suflet, sa ne gasim bine si sanatoase la odisee unde am sa vin saptamana viitoare daca totul e ok la echo de luni (si sper din tot sufletul sa fie ok). 
pentru toate fetele
si multi 

marryan spune:
Hei na, ce harnicute mamici avem noi aici dis de dimineata sau sculat si hai la raportat, mda bravo![]()
![]()
si eu raportezi ca mii somn desi ma asteapta o gramada de lucru la calculator si daca nu mai vorbesc cu voi sigur o sa adorm inaintea sefului
da ca stam cu burourile vizavi
hei alionushka draga mea ai venit sa ne mai vizitezi un picut, pai draga mea mi sa facut tareeeee dot de tine uite un mare

cit se poate de mare
eu azi Z 3 si ma simt bine am lasat tot trat ajunge 2 luni cit se poate de trat daca esti om sanatos
cum imi zice "sotul mie, ce draga mea sa tratam daca suntem sanatosi si frumosi, ei las ca il aducem noi pe bb cu barca o sa vezi
, si daca tot sotul imi spune asa, asa sa fie!!!
Sa nu iuti sa mi scrii si sa mi transmiti pozici cu tine, vai stiu ca mai aveti si animalute frumoase acasa, sa mi faci cunostinta cu ele
OK?
Sa stii ca imi placi cum gindesti ca nu atragi atentia la discutia altora cu "nesimtia" ta, mda stau si ma gindesc draga mea paminteanca ca o sa devenim in curind niste nesimtite![]()
in scopuri nobile![]()
hai ca ma implut o pagina deja!!!
Intra la raport azi!!!Bafta!!!
marryan
catty spune:
Neata fetelor,
Ieri am ovulat si aseara am facut si noi alea- alea, am stat 45 de minute cu picioarele pe pereti si acum astept. Poate vrea Doamne Doamne sa fie bine si sa nu mai ajungem cobai pt medici.
In alta ordine de idei m-am hotarat: imi caut alt loc de munca. Vreau si eu sa avansez pe scare ierarhica si de aceea chiar de azi am inceput sa imi depun cv-uri pe la banci.
Sper sa iasa bine si sa imi gasesc ceva sa imi placa sa fac si sa ma si motiveze financiar.
Va pup.
catalina