Fetelor...voi in ce fierbeti galustele...apa?..sau preparati o supa?
Multumesc,
Andreea
Gris bun ca cel din ro se gaseste la magazinele arabesti.
Eu pregatesc asa galustele:
- separ 2 oua si bat albusul spuma, adaug galbenusul, un farv de cuti de sare un varf de cutin de bicarbonat o lingurita ulei si 12 linguri de gris.
in apa cu sare si un morcov (cand nu am timp le pun direct in supa de pui) pun cu lingurita galustele cand apa fierbe, daca prima galusca se sparge atunci mai las sa mai stea 1 - 2 min langa aragas compozitia si dupaia incep sa pun iar agalustele. Dupa ce le-am pus pe toate acopar oala si le las la fier.
Cu cat sta continutu mai mult in farfurie cu atat iese mai tare galusca... am incercat si mi-au iesit beton in mijloc
toate cele bune
Eu fierb galustele direct in supa si nu au iesit niciodata tati la mijloc,sunt pufoase si gustoase.Nu le pun capac deasupra caci se sfarama si ...tot secretul e sa pui grisul si sa-l lasi sa se umfle in compozitia cu ouale batute.
bita doina