CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Adib,
Sa va fie de folos!

P.S. Nu stiu unde eram cand iti cautai nevasta, dar io nici nu sunt maritata si nici nu intentionez. Io-s femeie libera!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib

da sti si ce e aia"valoare efectiva a tensiunii intr-un sistem trifazic nesimetric si deformant"?

Varsta Raluca
Poze

Nu stiu, zau, dar pot vorbi la nesfarsit despre socurile epistemologice produse de "inegalitatile lui Heisenberg" din fizica cuantica, vazute ca si sfarsitul determinismului....
Deh, fiecare cu domeniul lui.

pozici

Mergi la inceput

daca mai am intrebari ...

Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

scuzati ca am intrerupt discutia despre diversificarea mincarii.
continuati va rog, sint ochi (si urechi). si promit sa stau cuminte.

Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Ce parere aveti despre banana....am citit ca nu ar fi bine de introdus mai devreme de 8 luni pt ca poate provoca alergii sau sensibilitate pt alte alimente daca e introdusa mai devreme.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

INAIOANA:Sunt o mamica de iul aug 2006, trag cate un ochi pe la voi sa mai fur ceva sfaturi si povete....mai ales ca sunt la primul bebe, venit tarziu si dorit mult...
Deci...am si eu o intrebare la tine daca nu gresesc adrisantul(daca da...mii de scuze!)..tu faci cumva wrap-uri?daca da cat m-ar costa unul?
Multumesc de raspuns...pupici la mamici.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Despre banana, parerile sunt impartite: unii zic ca e printre primele fructe ce se pot introduce, altii ca dimpotriva trebuie asteptat. Eu am ales sa ii dau Katjei banana devreme si a fost ok. Este un fruct care merge si in caz de diaree (usoara, evident, nu enterocolite infectioase). Am sa caut explicatiile stiintifice ale ambelor teorii si am se le expun aici.

Criss, fac, da. Costa 350.000. Detalii despre el poti gasi la subiectul:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475

Din pacate trebuie sa fug acum dar voi reveni cu principiile generale ale diversificarii, cu princpiile de gatire, cu explicatii pe marginea schemei romanesti inca "saizecista" si, daca este cineva interesat, cu istoria diversificarii (de la 1900 incoace).

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ioana, Magda, am primit si eu wrapul.Multumesc o sa-l incerc diseara la plimbare.

Am si eu o intrebare.Copiii vostrii plang inainte sa adoarma?Al meu ma dispera.Cand incepe sa maraie stiu ca ii e somn.Si pana nu isi face numarul nu adoarme.E tare enervanta chestia asta mai ales la plimbare.Si cam cat sunt trezi copiii la varsta asta.lui Victor ii cam place sa doarma.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mi-a revenit si mie netul si ma trezesc in plina discutie despre diversificare. Foarte bine, ca de 2 saptamani numai asta fac, citesc depre aceasta diversificare de mi s-au lungit urechile si tot nu am inteles numik . Ba mai rau m-am incurcat si asta pentru ca in nici o carte sau brosura nu explica "domle'" pe intelesul meu ba mai mult chiar ma incurca cu afirmatii care se bat cap in cap de pe o pagina pe alta.
Uite niste exemple:

"Cerealele-initial fara gluten (orez, porumb tapioca)iar din luna a 6-a cu gluten (faina de grau - deci biscuiti, paine de ovaz sau secara) - pot fi oferite ca masa integrala la orele 17.00-18.00...."

Buuuuun. Dau pagina si ce citesc?
"....se poate inlocui masa de seara de lapte cu cereale (initial fara gluten)...bla bla bla" DECI??????? CAnd ii dau pana la urma cerealele astea? la penultima masa sau la ultima?

Alta, "Primul aliment de diversificare va fi piureul de legume daca sugarul este bine dezvoltat, cereale daca sugarul este mai slabut..."
Pana aici toate bune si frumoase dar se continua ca si cum nici nu s-ar fi facut remarca asta la inceput. Adica fa frate o schema...schema 1 cu sugarul gras si schema 2 cu sugarul slab sa inteleaga si amarata de mama ce si cum....

Pe urma am gasit ca si sugarii alimenati artificial sa inceapa deiversificarea tot la 6 luni ca atunci sunt ei dezvoltati psiho-motor si draci laci sa manance cum trebuie. Altii ca nu, ca de la 4 luni si sa se inceapa cu sucurile tocmai ca sunt mai mici, nu au dinti, nu pot sta in cur sa manance alimente solide si atunci alimentatia se va face tot cu bibe...un pic logic zic eu...dar ma incurca si mai rau.

-Eu din cele 2 tipuri de diversificare, americana si europeana am ales-o pe cea de a doua, nu de alta dar la americani nu-mi place produsul finit . Ca o fi de la diversificare, ca o fi din cauza a ceea ce mananca ei mai tarziu, nu stiu si nici nu vreau sa aflu pe pielea mea, asa ca merg cu europenii.

-O sa incep la 4 luni diversificarea
- am decis sa-i dau prima si ultima masa de lapte, a doua de fructe a treia de legume si a patra cereale.
-vreau sa incep prin introducerea legumelor, adica a treia masa...vreau eu dar sa vad ce iese. Pe urma fructele si pe urma cerealele si chiar si sucul in loc de ceai.
- cu riscul de a oripila pe multe dintre voi eu o sa-i dau morcov, si o sa o fac cu toata increderea deoarece este o leguma care contine foarte multe vitamine si saruri minerale, este foarte bine tolerata (leguma leguminoasa) de orice sugar si nu mai zic ca ...contine si pectine care combat diareea. Scuze Ioana, dar asa o sa fac eu , sa nu te superi.

Si atat, ca cum o sa-i dau, sau cum i le introduc ca sa nu mai zic cum i le prepar, ce ustensile imi trebuie...deja e chineza pentru mine. Asa ca vreau sa ma iau si eu dupa cineva .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput