CIRESE de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Dragile mele ciresele... nici eu nu apuc sa citesc si sa scriu cat mi-as dori ca de... stiti si vo... mai o colicuta, mai papa, mai plimbarica, mai niste ragaieli (la care fi-miu e campion... barbat adevarat )
Angelica esti o fiinta minunata, de o sensibilitate fantastica.. sa ai resurse sa ne imparti atata frumusete si gingasie si sa ai 3 nazdravani de ingrijit mi se pare un lucru extraordinar... de fapt majoritatea mamicilor cu mai mult de un copil sunt niste super-femei si au toata admiratia mea.
Adriana eu am citit ca atunci cand apare un , copilul mai marisor sufera enorm si se simte dat la o parte, neimportant, poate fi intr-adevar traumatic ptr el si sa ramana marcat pe viata de aceasta "detronare" din pozitia de copil unic. Si acolo sugerau sa petreci mai mult timp cu copilul mare ptr ca in mod paradoxal ea are cea mai mare nevoie de tine acum ... cand Cornelia mica doarme- jucati-va, citeste-i, fa ce va placea voua sa faceti inainte, spune-i ca o iubesti cat de des poti. Si las-o pe bebelina in grija tatalui cand poti. Asta e teoria in orice caz... noi ne straduim si cu un sa o scoatem la capat... Succes!

mamica de bb David (18 iun 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Adelapop.. si eu am avut poblemele tale la inceput... incearca sa te mulgi dupa ce ii dai lui bb sa pape din biberon si in felul asta iti reglezi lapticul in functie de cat papa el si sa pastrezi laptele la frigider pana la masa urmatoare. Si incearca cat mai repede sa o treci la san inapoi ptr ca o sa refuze sanul dupa ce se obisnuieste cu biberonul si o sa-ti fie cam greu sa te mulgi tot timpul... Oricum ai o bebelina adorabila, foarte tare pe pozitii de dormit. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Angelica multe si multi . Esti absolut minunata!!!

Adela, asa cum spune si Daryana, incearca sa te mulgi dupa fiecare masa ca sa-ti golesti bine sanii si baga la congelator lapticul. Io as evita sa-i dau cu biberonul prea mult in prima luna ... din a doua luna riscul sa renunte la san este mult mai mic ptr ca deja stie sa suga bine. Io asa am facut cu Ana mea si acuma papa si de la san si de la biberon bine merci.

Arleena nu te panica cu lapticul ... si eu am avut zile cand n-am produs laptic destul peste noapte dar n-a fost problema ca si-a revenit ... avem si noi zile si zile ... poate ai fost mai obosita, mai stresata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

he heee deja fata mea a mancat si la 7 si la 11 la tzatzi...mi-am pus mameloanele si e ok acum...a supt
urmatoarea masa io dau la biberon ca imi rupe sfarcurile si tot asa
stiam de la voi ca nu e bine sa pape doar bibe dar am fost terminata, si inca ma dor sfarcurile si cu mameloane cu tot

o sa ma mai mulg la ora 15....
sper sa ma lamurescce si cum
dar e atat de frumoooooossss
scumpei bianca maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by daryana

Steluta esti o fiinta minunata, de o sensibilitate fantastica.. sa ai resurse sa ne imparti atata frumusete si gingasie si sa ai 3 nazdravani de ingrijit mi se pare un lucru extraordinar... de fapt toate mamicile de pe forum cu mai mult de un copil sunt niste super-femei si au toata admiratia mea.

Daryana, trebuie sa rectific mesajul tau, caci Angelica este cea care ne-a incantat sufletul cu acele cuvinte deosebite... . Iti multumim tare, tare mult!!

Se pare ca nu suntem singurul bebe care vrea neaparat sa fie plimbat. Ma gandeam ca fiica-mea este unicat . Acel bouncer pana la ce varsta este util???

Noi am ramas singurele. Tati iarasi a plecat pentru vreo luna. Dar dupa 2 zile, pot spune ca ne descurcam minunat. Am noroc ca Andrada nu este prea plangacioasa, si nici colici nu am avut. Am inceput si noi sa ne balacim intr-o cadita mai mare. Inca nu am curajul sa-i dau drumul la capusor, sa nu se sperie .

Acum insa ne pregatim sa mergem la Elias, caci sambata dimineata ni s-a nascut primul finutz!!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Steluta, asta e bun pana la 15 kile

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

luana eu tot caut de cateva saptamani un bouncer second(p-aci prin cluj) ca parca nu as da 3 mil pe unul nou si sa nici nu-i placa sa stea in el...astept acum wrapul ca poate o fi o solutie si ala....

lapticul a inceput sa-mi revina...dar ma cam dor sanii si plus de asta mi-a facut fiu-mio iar ragade la sanul drept si ma doooaaaaaareeee.....tot nu e ca inainte dar e mai bine ca ieri....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by daryana
Adriana eu am citit ca atunci cand apare un , copilul mai marisor sufera enorm si se simte dat la o parte, neimportant, poate fi intr-adevar traumatic ptr el si sa ramana marcat pe viata de aceasta "detronare" din pozitia de copil unic. Si acolo sugerau sa petreci mai mult timp cu copilul mare ptr ca in mod paradoxal ea are cea mai mare nevoie de tine acum ... cand Cornelia mica doarme- jucati-va, citeste-i, fa ce va placea voua sa faceti inainte, spune-i ca o iubesti cat de des poti. Si las-o pe bebelina in grija tatalui cand poti. Asta e teoria in orice caz... noi ne straduim si cu un sa o scoatem la capat... Succes!

Multumesc de sprijin daryana, asa e, fiica-mea asta mare e ceva de groaza cu posesivitatea si incapatanarea. Probabil ca acum da ce e mai bun din ea..
Mi-e mila intr-un fel de gelozia ei, incerc sa ma pun in pielea ei si imi dau seama ca un copil mic nu are metode de arata ce il doare, comportamentul ei se vrea un fel de strigat brutal la schimbarea prioritatilor din casa ...
Macar de ar intelege, ca ii spun de 100 de ori pe zi ca o iubesc si ca nu imi place cand tipa.

Irinel, nu merge cu indreptarea atentiei spre altceva, eu sunt target-ul ei.. si numai pe mine sta calare.. pot sa-i promit si luna de pe cer..
Sanatate lui Mariuta, ne rugam pentru ea

Apropo de inot, fetele cu balaceala, anul trecut am fost cu cei doi mai mari la bazinul de inot, la miciicampioni. E super acolo, numai e foaaarte scump[x((]
Insa am vazut ca faceau inot si cu copii mici, de 6 luni, si se purtau exemplar cu ei, fiecare pici avea propriul instructor si faceau o multime de chestii, inclusiv scufundari
Tipa care are bazinul, ca si cea de la activecenter, pot veni si acasa cateva sedinte sa arate parintilor cum sa faca exercitii cu copii. Dar stiu ca era foarte scumpa..
Si eu fac cu cea mica baie in cada mare, o tin numai de ceafa si o las singurica in apa.. e foarte incantata.
Dar mi-e frica sa fac scufundari.. poate doar sa vad la altcineva si apoi sa incerc si eu..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Nicoleta,dna badea e in drum spre tine, ne-am vazut in statie la tramvai.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dragi mamici cu cireshe mici,
L-am increstinat pe Andru. Poze de la biserica si camera de hotel petrecere ( caci numai pozele cu el sunt importante) CHIAR AICI Binenteles ca a urlat dupa ce l-a bagat in cristelnitza!

Ce e cu voturile alea de la topicuri?

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput