CIRESE de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
...acum insa s-a schimbat...pe madalina o adora si ar face orice pt binele ei...dar pe mami o vrea mai vesela, puternica, fericita, fara depresii...dar pt ca nu este cum vrea el, nu cred ca mai vrea alt copil...poate in timp o sa uite...cine stie...)am terminat paranteza...
acum sunt pusa pe urecheat.. da promit sa nu trag tare

cristina, io am vrut la un moment dat sa iti spun, ca te tot vedeam deprimata, speriata, plansa: nu uita de sotz! sa stii ca pentru el aparitia unui copil e o incercare mai grea, in sine, decat pentru tine, caci la barbati instinctul... matern nu functioneaza, iar cel patern se pare ca se dezvolta mai tarziu (deh, sunt mai incetzi, dragii de ei..), asadar ai grija, nu uita de el; fiindu-i deja mai greu printre tipete, partzuri, biberoane, casa vraiste, o viata sexuala vai de capu'ei, si tot asa, ceea ce le lipseste ca sa se inchida de tot e o nevasta plangacioasa. cheer up! incearca sa constinetizezi de ce e infinit mai bine datorita prezentei lui si arata-i (mie acum nu-mi vin in cap prea multe, stiu ca fara barbatu-meu n-as gati deloc,de exemplu, da el e dragutz si a inceput sa cookareasca pentru amandoi!)
hai ca m-am intins, da ai inteles ce voiam sa zic. imagineaza-ti numa cum te-ai simti daca peste toate MICILE (ca sunt mici, sa stii, alea mari stau dupa colt inca!) frecushuri cotidiene date de madalina, l-ai mai avea si pe barbat'tu deprimat sau suparat. asa ca ia tu frumusetea lui nichita (pe care si mie mi=a venit a i-o zice angelicai) si du-te cuminte la mandrul tau si recita-i-o!

Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
abibrinza spune:
Luana, caciulita poarta daca e ta-su prin apropiere.Si cum el ii face pozele ca eu nu incadrez bine si bla-bla de aia sunt cu caciulite.Ca-i disperat sa nu pateasca baiatului lui ceva.Si eu am alergie la caciulite, nu i-am cumparat decat o sepcuta dar am tot primit.Dar sa stii ca nu poarta decat daca bate vantul tare.Ieri adia doar si o vecina mi-a zis saintru cu copilul in casa ca-i curent si el e fara caciulita.dar m-am obisnuit.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
cristina1702 spune:
angelicaaaaa!!!!!!!!!!!! ![]()
a facut madalina kk...de m-am speriat...![]()
cat pentru toate cele 3 zile la un loc....si pe deasupra si cremos...
nici nu va imaginati ce fericire pe capul meu ca a facut copilul kk!
cum am ajuns...
alda spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
pentru Alda
" Multumesc Cerului pt fetitze! Si nu ma refer doar la potentialul lor ca femei. Cu coditele lor, in jeansi sau rochii de petrecere, cocotate in copaci, citind carti, savurand acadele sau invartind roti de biciclete, legand si dezlegand prietenii, ele isi aduc farmecul lor special in lume, un deliciu in miniatura, o tandrete in relatii, o sensibilitate la o bucurie si suferinta si adevar spiritual; multe calitati care le deosebesc de baietei."Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
Angelica, mi-a mers direct la sufletel ce mi-ai scris, chiar aveam nevoie de asa ceva. Te pup si iti doresc multa rabdare cu cei trei iepurasi :).
Alexandra mami de Daria (24 mai 2003), Cosmina si Medeea (22 aprilie 2006)
http://community.webshots.com/album/549982526zZUxzu/1
alda spune:
Dragelor, am si eu o mica problema si nu stiu daca o pot rezolva cumva, probabil ar trebui sa-mi pun cashti pe urechi si sa-mi vad de treaba mea.
Asa... de fiecare data cand ies cu fetitele in parc, se gasesc cativa "oameni de bine" care ma intreaba: "ce sunt? baietzei?", eu zic zambitoare: "nu, sunt fetitze!", raspuns: "eeee, e bine si-asha, sa va traiasca!" si ma enerveaza la culme, eu sunt tare fericita si mandra de fetele mele, da' ce au oamenii ashtia ca eu nu inteleg! De ce ar fi fost mai bine sa fie baieti?!
Si mai sunt unele bunici care isi cheama repede-repede nepotzeii "sa vada gemenii", de parca noi am fi de la circ si trebuie neaparat sa fim vazuti! :(
La inceput era distractiv, dar acum parca nu mai e deloc asa...
In sfarsit..., mi-am spus si eu of-ul, nu astept solutii minune. :)
http://community.webshots.com/album/549982526zZUxzu/1
adelapop spune:
am revenit, sutem bine dormim, papam , plangem....
inca nu reusesc sa intru , incerc sa ma adaptez
sunt super incantata de noul meu rol de mami
va pup si revin cand pot
cum v-ati gasit pediatrul?????
imi puteti recomanda pe cineva de incredre?
si cum se procedeaza? vine acasa?
pup
scumpei bianca maria 

adelapop spune:
am o intrebare ca voi sigur ati trecut prin asta
dr ne-arecomandat calciu gluconic (10 zile pe luna/primele 3 luni) si de la farmacie ne-au dat gluconat de calciu. este acelasi lucru????
inca sunt in cautare de pediatru
si voi oricum sunteti baza 
scumpei bianca maria
angelica_g spune:
Adelapop FELICITARI! BINE ATI VENIT ACASA, SA FITI SANATOASE SI PUTZIN PLANGACIOASE!!! Ia-o mai usor cu datu' calciului - pareirile sunt f f impartite! Noi am optat pt neadministrare la Sara; la ceilalti, ..., povesti mai vechi!
Cristina wow! felicitari Madalinei! Asteptam si noi sa simtim bucuria voastra! (azi 6 zile fara kk!)
Luana doar o shoapta sa-ti mai spun! nu-s eu aia cu frumoasa poezie! nu e drept sa culeg laudele pentru munca altuia! E drept, versurile m-au inspirat! M-au facut sa cred ca fiecare dintre noi are nevoie de o asemenea dedicatie... ca sa se simta apreciata,- persoana in cauza si puiul din dotare...Rezultatul:... l-ati vazut...
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Alda Lasa-i in pace!!! SUNT DOAR GELOSI!!! INVIDIOSI PE COMORILE TALE!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006