Hartuire sexuala?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Or fi legi dar nu stiu in ce masura sunt aplicabile.Hartuirea sexuala e greu de dovedit si cel mai adesea se considera ca femeia e cea care provoaca!
Pana la urma nu stiu daca ai prea mult de castigat in cazul in care te hotarasti sa-l denunti.Ba te mai alegi si cu o eticheta pe care o porti toata viata.Si indiferent cum actionezi tot tu pierzi...
In cazul meu se pare ca cel putin pentru moment s-au linistit lucrurile.Deocamdata se fereste sa stea in preajma mea si nu-mi spune nici un cuvant.Nu stiu daca sefii au aflat ceva dar oricum nu am vazut nici o schimbare in comportamentul lor fata de mine.Sa speram ca lucrurile nu vor lua o turnura negativa.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am trecut prin asa ceva, aici.Am lucrat la o firma foarte mare si foarte serioasa, si nici prin cap nu imi trecea asa ceva ca ar putea exista.Cu sefii ma intelegeam super bine, dar el era bossul , avea 70 de ani, si parea atat de inofensiv.
Eu pana la urma am plecat de la firma din cauza stresului psihic, mai ales ca trebuie sa lucrez in ultimul timp destul de mult cu el, si singura.Eram bine platita, chiar mai bine decat alte colege, dar eu am plecat si nimeni nu a inteles de ce.
Eu nu i-am spus nici sotului, decat dupa ce am plecat de la firma, ca daca nu cine stie ce iesea acolo.
Eu chiar am avut o discutie cu seful, si i-am lasat calr si bine explicat situatia, si el tot degeaba.Dar cel putin fata de oameni s-a comportat bine cu mine, si m-a apreciat foarte tare.
E foarte greu sa treci prin asta, iar daca faci denuntie, aici au fost chiar procese castigate pe aceasta tema, risti sa ramanem femeiele cu eticheta, ca doar noi suntem cele provocatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cam complicata situatia...
Shehe... poate situatia va ramane calma, eu asa iti doresc, sa nu se mai repete.

Partea nasoala in Ro este ca lumea nu pierde timpul cu asemenea procese. E consum de bani si de timp. Pentru ca nu prea te crede nimeni, t=ramai si cu frustrarea, si cu timpul consumat, si cu cazul nerezolvat multumitor.
Daca mai ai ghinionul ca tu sa fii noua iar el vechi, nici daca il denunti la superiori nu ai garantia ca ai succes. E posibil ca tu sa zbori si el sa stea, ba sa te mai faca si tzacanita sau inchipuita! Mai ales daca el e vreun sef cu vreo 8-10 ani in firma, cu nevasta si vreo 2 copii, ba si bine vazut de toata lumea, ca un intelegator si un umar pe care mereu poti plange! Ce daca iti ridica fusta intr-o zi sau se uita cupa formele tale numai pentru ca iti citeste lenjeria prin bluza. Te face sa crezi ca ai gresit punand o bluza alba. Vei purta numa' bluze colorate, si cu maneca, sa nu iasa breteaua de la sutien, ca poate i se pare sexi dantela si se ia iar de fusta ta!
Cred ca daca as trai realmente o astfel de hartuire, mi-as da demisia. Nu cred ca m-as lupta. Nu de fata cu toata lumea. Cu el insa, cred ca i-as scapa un polonic peste fata! Dupa ce mi-as inregistra demisia la registratura

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

I-am spus despre problema mea directoarei ,care este sefa mea directa si a rezolvat ea problema.Bineinteles ca in momentul urmator a fost la biroul meu si a inceput sa tipe la mine si sa-mi spuna ca daca am vreo problema cu atitudinea lui de ce nu i-am spus lui personal fara intermediari?S-a instaurat o atmosfera de gheata de nici nu mai poti respira.Toata lumea se uita putin piezis la mine!
In dimineata asta nici nu mi-a mai raspuns la salut.Se comporta de parca eu am facut ceva rau si el este o persoana inocenta si abuzata.Sa speram ca totul se va opri aici si nu va incerca sa se razbune pe sotul meu pentru ca in munca mea nu are el competenta necesara sa se bage si sa-mi spuna ce si cum sa fac.In schim poate sa-i faca zile fripte sotului meu.
Acum nu-mi ramane decat sa astep.Oricum...zarurile au fost aruncate!
Cat despre schimbarea locului de munca...hmmm...daca nu se va gasi o alta rezolvare...

Si tu ai tacut, presupun... si-ai privit podeaua. In locul tau ii spuneam clar k EL nu trebuia sa fak asemenea gesturi, EL tb sa-si dea seama k te deranjeaza, EL...sa stie k esti casatorita si...k tu nu accepti asemenea purtare. Iti este sef si ATAT, iar asta nu e purtare de sef!
Dar sotul tau ii poate spune aceste lucruri, dak i se nazare bosorogului nu stiu ce.

Ai putea si sa faci o plangere la ITM/politie sau sa-i explici libidinosului k poti face asta.

Si...schimbarea locului de munk -amandoi! - e o solutie.

Pana una-alta, care mai e situatia?

Si cum mai fete, sa se prefak "vai, nu-mi dau seama"... Ce sa nu-si dea seama? k o deranjeaza??? Bravo ei k a luat atitudine!!!

De-asta se si ajunge aici, pt k...va faceti k...ploua.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Deocamdata situatia e calma.Nu mi se adreseaza decat daca e absolut necesar si nici macar nu se sinchiseste sa-mi raspunda la salut.Oricum nu ma deranjeaza.Prefer situatia asta decat pe cea dinainte!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput