Unde gasesc SUMAC?

Unde gasesc SUMAC? | Autor: mmc_nd

Link direct la acest mesaj

Am cautat pe aici pe forum, insa nu am gasit informatii. De unde pot cumpara sumac in Bucuresti? Nu de alta, dar am o noua pasiune .

Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

cauta pe undeva magazine de condimente grecesti, arabesti...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

la un magazin turcesc!! incearca insa si la Plafar mai stii de unde sare iepurele ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ce e sumacul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sumacul este un condiment.
Este importat din Turcia, tara sa de bastina. Si fructele sale seamana cu cele de piper. Sunt insa ceva mai mari, iar cand ating punctul de coacere, fructele au culoarea rosu-purpuriu. Pe langa aroma, pulberea de sumac are un gust acidulat. De aceea, aceasta pudra se poate adauga in apa si inlocuieste cu succes zeama de lamaie in diverse salate, mancaruri cu carne de curcan sau pui, mancaruri cu peste, conopida, varza si linte.
E foarte bun pentru condimentarea carnii la gratar.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Daca stie cineva un loc anume unde pot gasi sumac in Bucuresti, m-am bucura sa-mi dea detalii.

Eu am inteles ca sumac-ul se mai pune si peste ceapa, ca ii anihileaza mirosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la magazinele arabesti,la supermarket-ul Family de pe 1 mai (ion mihalache, aproape de intersectia cu Turda), la Orient (pe dorobanti). cred ca mai e si in la fourmi....dar nu stiu sigur-sigur. dar aici ma refer strict la pudra, in pliculete.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat de pe Calea Mosilor, cum vii dinspre Obor pe partea stinga e un magazin arabesc-macelarie si condimente (pina in intersectia cu Eminescu).

Mergi la inceput