Si baiatul meu de cinci ani a trecut printr-o periada de cosmaruri le-am numit eu. Se trezea la exact o ora dupa ce adormea, tipa pana obosea, cateodata si jumatate de ora incontinuu. Ma speria, cateodata tipam la el ca sa-l trezesc caci imi dadea impresia ca este inca in stare de inconstienta. Apoi am inceput sa dezvoltam alta metoda, am schimbat obiceiurile inainte de culcare, iar cand tipa il luam cu noi in sufragerie sa se trezeasca la realitate si sa se linisteasca. I-au trecut pana la urma. Insa cand facem ceva iesit din comun il apuca iar. Acum spre ex ne mutam si in prima seara cand am fost sa vizitam casa iar a tipat. Probabil o sa-l apuce iar in casa noua. Ceva sfaturi, ce sa fac?
http://www.alina-jaime.co.uk/main.php
Luna, astea sint "night terrors". Emotiile, oboseala sau febra pot fi cauza aparitiei unor noi episoade.
Sa nu strigi niciodata la copil in momentele alea. Ai grija sa nu se loveasca de ceva si eventual vorbeste-i pe un ton blind, linistitor.
De obicei odata cu virsta trec si problemele astea.
ML a scris ceva mai sus despre ele.
Incearca sa-l culci si la prinz pe copil, mai ales atunci cind e obosit sau stresat. Mai ajuta si asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.