Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia cum ai reusit sa ramai inchisa in casa? Azi nu fregventai serviciul?
Ginutza spor la gasit pantofiori.
Alinutza am fost la Meli Melo, pai un lantic care-mi placea era 2 mil. Pai la banii astia imi iau din aur, nu doar suflat.
Inca mai caut.Pe miercuri, vin din Alba sa mai rezolv una alta pe aici si sa nu fie tat-su' despartit asa de mult de fiu si de mamica.

Imediat plec sa ne intalnim cu DJ sa facem planul nuntii.
Rochita nu a ajuns inca, sa speram ca ajunge coletul la ora 6. Atlassibul asta ma calca pe nervi.
Mama si miresica mica au toalete, eu cu tata am ramas dezbracati.

Alaltaieri am vb. cu nasa. si-mi zice ca si-a gasit toaleta, e bluza si fusta, si cica, bluza e gen iei, dar nu e iei. Fetelor INNEBUNESC!!!! CE hainele lui neiba isi iau aia?
Duminica vin in Alba si aduc si hainele. Cred ca voi lesina nu alta.
Ii voi duce la restaurant, sa vada cat e de elegant, poate ii pica fisa ca nu merge la disco, sau la chef.
Ei sunt putin mai non-conformisti, sunt morti dupa panza, in si alte cele. dar aici trebuie tinuta frate.
Poate patesc ca o miresica de anul trecut, cand a venit nasul in blugi si tricou la cununia civila.

mai intru deseara sa va zic ce am rezolvat cu dj si daca mi-a venit rochita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, scuze, eu nu m-am uitat la preturi (sau nu mai tin minte ce preturi erau) la lantisoare. Cat despre nasi, mai bine vorbesti pe fata cu ei ce si cum e cu hainele. Eu am omis sa-i spun la nasa ca poate sa-i ia la nasul lavaliera si vesta si a fost la camasa si cravata. Nu spun ca n-a fost ok, a fost foarte bine imbracat, dar el l-a tot admirat pe mirele meu ce frumos ii sta cu vestuta si lavaliera si cred ca i-ar fi placut sa aiba si el, dar la nasa-mea nu i-a trecut prin cap sa-i ia, eu am uitat sa-i spun si uite-asa.
Tinem pumnii sa vina rochitza si sa fie totul in regula cu ea.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

alina, relax - pt ce iti ceri scuze??? continau sa razi..ca eu radeam ca nebuna prin casa...sa mi se intple a 2 a oara..numai mie mi se putea ...

cri. - super tare ...

sper sa mi se "coaca" pe 26..sa ma incuia astia-n casa, taman cand plecam la biserica ...

Gio - apai..imi luai un vikend prelungit si d'aia ramasai acasa

Si ca sa fiti linsitite, fetelor ..mi-a sosit eliberatoru'...si am si fost..si m-am si intors de la trebi

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

auzi mah...da' cum vine asta .."iei, dar nu iei"??? un fele de e mishto..da' nu-i mishto???
fa-ma sa-nteleg....

quote:
Originally posted by Giova

Alaltaieri am vb. cu nasa. si-mi zice ca si-a gasit toaleta, e bluza si fusta, si cica, bluza e gen iei, dar nu e iei. Fetelor INNEBUNESC!!!! CE hainele lui neiba isi iau aia?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

cred ca o fi vrut sa zica "ie" (sorry daca am interpretat gresit)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by krelia

auzi mah...da' cum vine asta .."iei, dar nu iei"??? un fele de e mishto..da' nu-i mishto???
fa-ma sa-nteleg....
quote:
Originally posted by Giova

26 august 2006

IE
scuze dar sunt inca agitata, caci nu a sosit autocarul, aia cu filmatul si pozatul si dj au ras de mine ca sunt super stresata. dar ei erau prea calmi.

Dianette mersi de ajutor.
Alinutza sa vad hainele mai intia si daca nu poate le zic .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare fetele!!!!!
sunt supeeeeeeeeeer supeeeeeeer fericita!!!

mi-am gasit si pantofiiiiii!
in sfarsit!!!!
acu mai am de cautat un amarat de maiou pt starea civila si gata!
mai ramane dl de imbracat si am cam terminat cu pregatirile!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Buna, fetelor! Se cam apropie momentul....
Sa va spun cea mia noua si remarcabila realizare a noastra: am mers astazi la cursuri de dans!!! Sunt super incantata, antrenoarea chiar se ocupa de noi, ne-a promis ca o sa ne faca si coregrafia, si cica la cum ne descurcam, in trei sedinte suntem gata Sunt foarte happy pe tema asta. Va recomand cu incredere: www.startdancing.ro
In alta ordine de idei, mie chiar nu-mi vine sa cred ca de azi in trei saptamani voi fi proaspata doamna, si voi dansa la propria-mi nunta... Mi se pare incredibil si cand ma gandesc chiar imi dau lacrimi in coltul ochilor.
Suntem apropae gata cu pregatirile. Hainute, luat, gablonturi, luat, mai avem doar cardurile de masa, si marturiile, care imi scot peri albi, ca nu gasim deloc ce vrem. Dar o sa trecem si peste asta, sper sa aranjez ceva la tipografie, ca sunt in bransa
Ai nostri pe acasa se agita nevoie mare, dar cand am sunat aseara sa intrebam ce au aranjat cu actele pentru starea civila, cica amanuntul asta l-au uitat. Da bine, fratilor, ca va agitati cu distractia, poate, Doamne fere', ratam esentialul.
Va pup pe toate, spor la pregatiri!

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

mie...nici atat.......

stai sa vezi cum o se ne fie pe 25....io cre' k umblu cu magne B6 in saculetz...sau un extraveral..ceva..ca sigur o sa m-apuce toate crizele pamantului si toate spumele marii inainte si..in timpul.....
Doamne ajuta!

Edit: coana gina...mai sterge din bis-urile alea..sau pune pauza intre paranteze

quote:
Originally posted by Andita

In alta ordine de idei, mie chiar nu-mi vine sa cred ca de azi in trei saptamani voi fi proaspata doamna, si voi dansa la propria-mi nunta...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by krelia

Edit: coana gina...mai sterge din bis-urile alea..sau pune pauza intre paranteze

acu e bine?

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput