Miresele anului 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by moko

quote:
Originally posted by alinacn

auci, si eu tot la sector 3, fetelor ce stiti de sectorul 3? apropo eu nu mai inteleg nimic:stiu ca la primarie trb sa depun actele cu 2 sapt inainte de data nuntii.da?ca asa mi-a zis si al meu dupa ce a vorbit cu cei de la primarie.dar, apare un dar.o fata care are nunta la sfr lui oct mi-a spus ca actele trb depuse cu 1 luna inainte.eu i-am spus ca nu, ci cu 2 sapt.ea,nu, cu 1 luna.pai da eu nu mai inteleg nimic, sau o avea vreo pila fff ascutita si trb sa depuna actele cu 1 luna inainte ca sa fie sigura ca gaseste liber cand vrea.

eu am sunat vineri acolo si mi-au spus ca actele se depun cu 14 zile inainte... pana acum am stat foarte linistita in privinta asta..sper sa nu-mi faca si astia o surpriza "placuta"
cat despre lautar+ fotograf- ma rog sa nu dau de ei pe acolo- din cauza lor m-am si hotarat la o civila in timpul saptamanii!!
daca totusi nu am norocul asta, aveti idee cam cu cat banet ar trebui sa ma pregatesc ca sa scap elegant de ei?

acum plec cu nerabdare si curiozitate spre cosmarul de 7 spre 8 august!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

neata miresicilor
moko asa e important e sa va simtiti voi bine, iar daca el vrea sa vina in .... treaba lui, el se face de ras si nu voi.asa ca stai linistita si nu te mai consuma, daca nu intelege de vorba buna trateaza-l cu, sau inca ceva - ai putea sa-i spui ca daca el vine in tricou, etc tu o sa vi in costum de baie alb pe post de rochie de mireasa si cu cizme peste genunchi in picioare.a fost o idee dar tare imi e ca iti racesti gura degeaba asa ca lasa-l cum e el ca nu il poti schimba.
la faza cu foto+lautar, cum adica sa le dai bani ca sa taca:'' nene nu imi faci poze si nici nu imi canti ca o sa-ti plateasca tata mare, daca vrei sa canti pe gratis iti multumesc ffff mult pt cadou dar nu am nevoie.vezi ca au altii nevoie de tine(toate spuse pe un ton ferm si autoritar.pai da eu arunc dupa ei cu ce prind la mana de ii ia mama zmeilor.fiti fetelor ferme)
bebi stai linistita, dar fiti atenti cum va luati verighetele nici prea largi (ca sa le pierdeti) dar nici prea fixe(pt ca mana omului se mai umfla din cand in cand, eu una am dim niste maini umflate de deabea imi intra inelele pe degete, dar apoi in cursul zilei se desumfla).apropos: certificatul - te referi la cel medical? cu cat e zile inainte ai fost ca sa faci analizele?iar pe certificat doctorul trb sa scrie ziua nuntii????cam cat costa analizele astea?numai cand ma gandesc sa ma intepe aia iar, m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

pe certificatul medical scrie data emiterii, care trebuie sa fie cu cel mult 14 zile inainte de data casatoriei (inclusiv, atentie !) Cel mai bine e sa dai bani sa le faci pe naspa, iar medicul sa-ti scrie tot certificatul cu un pix pe care il aduci de acasa si pe care il ai la tine cand depui actele, ca sa treci data in care depui dosarul. Noi asa am facut, spaga a fost sun 1 milion (cam 600.000 parca), iar noi n-am avut batai de cap.

quote:
apropos: certificatul - te referi la cel medical? cu cat e zile inainte ai fost ca sa faci analizele?iar pe certificat doctorul trb sa scrie ziua nuntii????cam cat costa analizele astea?numai cand ma gandesc sa ma intepe aia iar, m-am saturat[/navy]

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

neaza la miresici!!!
eu chiar ieri am fost la medicul de familie, sa vad despre ce e vorba...doctora imi dadea certificatul si pe naspa, dar cum eu oricum trebuia sa-mi fac razele pentru serviciu, iar RH-ul nu-l stiam si ma interesa, am preferat sa mi le fac " pe bune"...asa ca am luat trimitere pentru raze, iar analizele le fac la cabinet( ca cica are laborator acolo)- si nu ma costa nimik.

au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

anduril multumesc pt lamuriri.de cand am inceput pregatirile pentru nunta mi-e frica de aceste documente si de depunerea lor precum si obtinerea unei ore rezonabile la primarie.pt ca eu le am pe amandoua in aceeasi zi si nu vreau sa-mi puna primaria la 13-14 ca biserica o am la 16.uffffffff, sper sa se rezolve odata.

de ieri in doua luni am nunta.uf

Mergi la inceput

moko apropo nu ai terminat inca cu cosmarurile, tot te mai bantuie?pai da i-a mai trimitele putin la plimbare.eu cred ca toate alergaturile astea si tot stresul asta ne dau niste batai de cap.....si de aici cosmarurile.pai fetelor sa le trimitem la plimbare si sa le spunem ca de nu, incepem sa le bantuim noi pe le.hihihihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:

moko apropo nu ai terminat inca cu cosmarurile, tot te mai bantuie?pai da i-a mai trimitele putin la plimbare.eu cred ca toate alergaturile astea si tot stresul asta ne dau niste batai de cap.....si de aici cosmarurile.pai fetelor sa le trimitem la plimbare si sa le spunem ca de nu, incepem sa le bantuim noi pe le.hihihihihihihi

rar se intqampla sa treaca o noapte fara ca ceva sau cineva sa-mi strice nunta... deja nu ma mai sperii...le tratez cu indiferenta...sunt curioasa ce mai visez dupa nunta!!!

au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinacn despre bnasa mea era vorba, dar mi-a aratat rochita de la A.T. ce si-a cumparat-o si e ok. e pana la genunchi, retro, dar e misto.
Tipsy buchetul taiu a fost misto de tot, chiar vroiam sa copiez o poza sa-i arat floraresei. Dar m-am razgandit.
Orhideele salbatice , cica sunt mai micute decat astealalte. pana nu le vad nu-mi dau seama.
Dar si la mine, florile care vor fi in buchet, vor fi in sala, in par si pe tort, si iedera multa voi avea in sala in aranjamente. Mi-am gasit de inchiriat vaze de 45 cm si dintr-alea voi pune pe mese.exact cum mi-am dorit.
Ginutza si eu am aceeasi problema cu petrecerea. sora mea vrea sa se ocupe de tot, dar voi fi eu cu ea, cu o prietena si nasa. ca restul...nu vor fi in oras decat in ziua nunti .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Ar mai fi o chestie, despre care mi-a povestit cumnata mea, insa eu nu am avut problema asta, pentru ca am facut casatoria civila in noiembrie 2005, in post si nu era deloc aglomerat. Cica trebuie sa intrebi acolo unde iti depui actele daca 14 zile includ sau nu vinerea sau lunea. Adica tu vrei sambata pe 19, sa zicem, da? Intrebarea este: te duci sa depui actele vineri, in data de 4 sau luni, in data de 7? Ca sa fii sigura ca obtii ora pe care o vrei...

quote:

anduril multumesc pt lamuriri.de cand am inceput pregatirile pentru nunta mi-e frica de aceste documente si de depunerea lor precum si obtinerea unei ore rezonabile la primarie.pt ca eu le am pe amandoua in aceeasi zi si nu vreau sa-mi puna primaria la 13-14 ca biserica o am la 16.uffffffff, sper sa se rezolve odata.

de ieri in doua luni am nunta.uf

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

anduril, alinacn, si eu am avut cununia civila intr-o sambata, odata cu nunta. In mod normal pentru a respecta termenul lor (de 14 zile calendaristice) ar fi trebuit sa depunem actele intr-o duminica, ori la primarie nu au program de preluare a dosarelor decat de luni pana vineri. Asa ca am depus actele luni. Insa am mers inainte si am intrebat in ce zi putem veni cel mai devreme pentru a depune actele pentru data x. Alina, poate la tine nu e cazul daca faci nunta in octombrie poate atunci nu e asa inghesuiala, noi am avut nunta in 15 iulie, una din cele mai aglomerate zile din punctul asta de vedere. Si am mers de la 6 jumate dimineata eram la primarie in conditiile in care biroul se deschidea la 8 jumate, si tot am fost doar al treilea cuplu.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salutare miresici!
iote ca in sfrasit am reusit si eu sa intru pe forum, ca iar a innebunit calculatorul meu!
gio io zic sa ne luam de mana amandoua si sa ne facem petrecerea!
la tine cel putin e mai multa lume ca la mine!
Eu am o singura fata pe cumnata mea!
acu sa vedem ce si cum!

moko o sa vezi ca dc ai inceput sa devii imuna la cosmaruri nu o sa le mai ai! io m-am resemnat si acu am dat-o in extrema cealalta! am inceput sa slabesc, ceea ce nu imi displace deloc, chiar daca nu o sa fiu vreun fotomodel mai dau si eu ceva kg jos pana la nunta!

kreliutz unde esti bre? ne parasisi sau ne veghezi din umbra?

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput