crema de plaja p. bb

crema de plaja p. bb | Autor: cristinutza

Link direct la acest mesaj

Ce crema ati folosit pentru protectia pielii copilasilor cand mergeti la plaja?

Multumim,
Cristina si Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu folosesc Nivea Sun Block, pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Noi folosim Chicco pt bb pt ca pisi are un an si jumatate.Am folosit-o si anul trecut si mai avem.Eu o dau si cu lapte dupa plaja pt ca are tenul meu si se face rosie ca racul dupa care sec bronzeaza chiar daca are pigment inchis.Am inteles ca a aparut Ambre Soaire cu FPS 60 pt bb albi.Cumnata mea isi da baietelul cu ea pt ca e blond.Crema Chicco nu are decat fps 15.Ma gandesc sa-i iau una cu FPS mai mare,voice spuneti?De azi o scot in body.

Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ambre Solaire cu factor de protectie 60.
Eu am o frica ingrozitoare de arsurile de soare ca bebe are tenul deschis si mi s-a spus ca este foarte buna.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

"Factorul de protectie solara, indica de cate ori poti inmulti timpul dat de protectia naturala a pielii, fara a risca aparitia unori arsuri. De exemplu, o piele foarte deschisa se arde in numai 10 minute. Alege o protectie cu SPF 15, inmulteste acest factor cu 10 si vei obtine 150 – adica timpul, in minute, pe care il poti petrece fara grija pe plaja daca ai aplicat corect lotiunea. Dupa ce acest timp s-a consumat, ai doua alternative: fie reaplici lotiunea cu factor SPF 15 (vei obtine inca 150 de minute, deoarece pielea a depasit deja punctul critic), fie fugi din calea soarelui – acopera-te sau gaseste-ti un loc la umbra."

extras dupa www.avantaje.ro

echipa, www.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pt bebei,cu cat e crema cu factor de protectie mai mare cu atat mai bine;"sunblokul"e ideal!Ideea ca un bebe e mai sanatos daca arata frumos "rumenit" nu mai e valabila;soarele nu face decat rau pielii lor sensibile.Asa ca la soare protectia si pielicica acoperita+palariuta,sunt vitale;si chiar daca e acoperit de hainute subtirele,e bine sa folosim crema de protectie sub ele,pt.ca soarele patrunde oricum.

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cremele de anul trecut chiar daca nu au expirat nu mai sint bune pentru ca nu mai ofera aceeasi protectie ca atunci cind sint"proaspete". Deci in fiecare an crema noua. Un SPF 15 minim e OK iar atunci cind ne balacim sint alte creme protectoare waterproof sau se reaplica o crema normala dupa fiecare balaceala. Crema trebuie sa ofere protectia si pentru UVA si pentru UVB (ultraviolete A sau B). Crema se da cu o jumatate de ora inainte de a iesi afara (pentru a-si activa ingredientii) si se reaplica la fiecare ora jumate.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nivea FPS 30, dar la copii pana la 3 ani e mai indicata umbra.
Eu il ung deja de acum pe Andreas cu FPS 30 pe fatza shi pe manutze cind ieshim afara shi e soare, ca sa nu-l prinda.

Corinna

Mergi la inceput