Bebelusi de iulie-august 2005 (126) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
hop si eu cu urarea: La multi ani, Anca, sanatate si fericire pt tine si ai tai!

Ioana, f bine esti tunsa si iti sta brici!

Anca, Diana, sa va fie de bine!

Emanuela, Maria ta e tare scumpa, sa nu mai zici ca nu e frumoasa, nu e deloc adevarat, toti copiii sunt frumosi, iar fetita ta e si simpatica foc. sa nu mai zic de expresiva si originala...

Cati, tare e dulce mindra ta, cred ca s-a simtit foarte bine in concediu!

Joker, vazut si pozele cu grasunelul vostru, e un dragalas...

Anis, nu iti face griji cu alergia, nu sunt probleme. sa fiti sanatoase!

Albinuzza, abia astept sa ne spui si tu ce comoara ascunzi in burtik, toata lumea pariaza ca e baiat...eu tot sper pt tine sa fie fetita, sa ai pereche de copii frumosi fara pereche ;o)

sa va spun si de noi...saptamina trecuta a fost groaznica, eu am suferit ca un ciine, fiindca desi am dus-o numai citeva ore(maxim 3) am luat-o umflata de plins, plus ca m-au cam descurajat madamele alea...ieri si azi am dus-o tot asa, de pe la 8.30-9 pina la 11.30 si am culcat-o acasa, miine o voi lasa sa si doarma acolo sa vedem cit de tare plinge...mai ales ca dimineata avem si vaccinul de 1 an tare mi-e mila de ea, dar de luni incep serviciul si va trebui sa o las la gradi , macar pina pe la 14.30- 15. sper sa fie ok.
alea ii tot dau suzeta sa nu mai plinga, cind ajung acolo sa o iau acasa, striga mama-mama, ma ia in brate, ma pupa, ma iubeste si isi scoate suzi si mi-o da( stie ca nu e voie...).si pina acasa turuie non stop, cred ca imi povesteste ce a facut...e scumpica foc. sunt uimita cit de mult intelege si cit a invatat sa faca si sa spuna.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTI ANI ANCA (emaaimee)! Sa fii sanatoasa si iubita de puiul tau si de sot!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Multumesc mult pentru aprecierile la adresa mandrei mele! Incerc sa nominaliez, sper san u uit pe nimeni la multumiri: Cryna77, Emaaimee, Monai, Diana Mirela, Ema.nu.ela (da, la slanic prahova, la baia baciului ca au apa calda la dusuri si fata a stat in apa calda ca nu-I sarata, a baut la apa cu ratustele…), Mamini. Adevarul e ca i-a priit.

Din pacate n-am mai plecat azi pentru ca a verificat sotul vremea si pan ape 11 august tot asa nashpa va fi. Asa c-am amanat un picut plecarea. Si fica-mea a facut febra de dimineata, i-am scazut-o cu nurofen, la pranz iar si i-am dat panadol. Mi-a zis dr s-o tin asa pana maine, ca n-are nici un alt simptom… Dar cele care au avut boli contagioase la bebei, ca am uitat s-o intreb pe dr, e vreuna care sa se manifeste la ceva zile dup ace-o iei cu febra pana in 38,5 si nimic altceva? Ca am avut vecini de camera la pensiune o familie cu o fetita de 1 an juma, si daca era cumva in perioada de incubare cu ceva, am pus-o…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze...
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">din concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumesc mult de urarisunteti niste scumpe

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Emma, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi tie
Un mare si de la noi cei 3

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetelor ce stiti de Ella, n-am mai "vazut-o" de multicel...o fi in vacantza???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 12+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

La multi ani! Anca!!! sa va bucurati de minunea de Oani, sa aveti parte de sanatate si fericire!!!
Felicitari celor care s-au tuns!
Mamini sa se acomodeze Veve la gradinita si sa-ti treaca repede orele la serviciu sa te intorci acasa sa stai cu minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

emaaimee, la multi ani si multa sanatate! iti doresc sa-ti lumineze soarele tau fiecare aniversare de-acum incolo!

mamini,
mi s-a urcat inima in gat cand am citit cat suferiti amandoua. eu zic ca o sa se obisnuiasca cu timpul si-o sa se ia cu joaca cu ceilalti copii si-o sa uite. inceputul e mai greu. multa putere iti doresc si multa bafta la servici!
poate ar fi fost mai bine s-o duci mai din timp si la inceput sa stai si tu cu ea. asa am citit ca fac unele fete.

apropo, stiti ca in ro s-a bagat in unele gradi sistemul step-by-step, in care intr-o grupa de 20 de pitici fiecare parinte trebuie sa stea 1 zi intreaga cu picii la gradi? mi se pare super misto si educativ sa-ti poti urmarii copilul in relatiile cu ceilalti. asta inseamna ca 4-5 zile / an e concediul petrecut la gradi daca se duc pe rand ambii parinti :D

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multam de incurajari,pisicut, emanuela, sunteti dragute!

emanuela, am dus-o de la 1 august, eu mi-am luat 2 saptamini fara plata tocmai ca sa o ajut sa se acomodeze si voiam sa ma duc cu ea, dar educatoarele ei mi-au recomandat sa nu fac asta, tocmai fiindca a mea vrea numai in brate si numai la mine si au zis ca e mai bine sa se obisnuiasca cu ele. saptamina trecuta am lasat-o doar dimineata,2-3 ore, la fel si azi si abia de miine incerc sa o las de la 9 la 14.30. acum e mai bine, dar saptamina trecuta imi venea si mie sa pling din orice, o luam de la gradi si stateam sa o pazesc cit dormea dupa amiaza, o mingiiam tot timpul si ma uitam la ea parca nu mai vazusem copil...mi se parea ca nu pot sa mai respir fara ea dimineata...groaznic. clar ca si eu sunt mama nebuna si exagerata, dar eu am crescut-o fara plins, destul de mult in brate, doarme cu noi, e foarte atasata de noi si nu prea e obisnuita cu altii, fiindca nu avem pe nimeni aici si nu ma indur de ea. stiu ca trebuie sa fac pasul asta si incerc sa fiu tare..dar e greu si mi se pare prea mica. si era horror sa o iau acasa rosie, umflata de plins si ragusita ca un magarus.
oricum, m-am luat de urechi si m-am scuturat, ca eram cam pierita si sunt tare, ca altfel nu o ajut deloc, din contra.
azi deja a a fost mai bine, cred ca suntem pe drumul cel bun...asa sper, macar.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Emaaimee, LA MULTI ANI cu sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele.

Mamini, draga mea, nu-mi pot inchipui ce greu va este si voua si lui Veve.Las' ca tot raul e inspre bine, se va obisnui cu programul asta, desi ei au nevoie de mai mult timp de acomodare. Cel mai greu e sa fie fara voi, in alt mediu decat cel obisnuit si normal ca va dura ceva . Tu sa fii tare si s-o rasfeti in compensare. Uuuuuuuuuuf, eu va tin pumnii si stiu ca totul va fi bine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput