LITIAZA BILIARA
Raspunsuri - Pagina 3
nectarus spune:
buna!Alinam cum te mai simti/te-ai hotarat ptr operatie daca da la ce spital mergi si la ce doct /eu nu m-am hotarat desi nu prea imi e bine..pina cind sa maninc regim caci si asa am dureri.acum 2 zile am gustat din salata de vinete ..am zis ca ....apropo tu ce mai mananci ,si pastile de care iei am incuput sa am dureri in dreapata la niv ficatului cu iradiere in umar si cred ca nu prea e bine .DUMNEZEU SA NE DE-A PURETERE SA NE HOTARIM1 PUPICI
nectarus spune:
ALINTAROMA,buna!de ce ai ales operatia clasica sau dr lacare cte-ai dus asa a hotarat?si eu sunt in deriva nu stiu cum e mai bine ...pupici
alintaroma spune:
Hi,
Nu a fost decizia mea ci a doctorului , ca operatia sa fie clasica .
Am inteles ca recuperarea in cazul celei laparascopice e mai usoara dar oricum medicul iti recomanda ce ti se potriveste tie ca pacient (in functie de istotic, analiza si altele) important e ca sa ai incredere si o buna comunicare cu el.
Eu acum am durei in partea dreapta de ceva timp si am programare la dr saptamina viitoare si ma gindesc cu groaza ca ar putea fi apendicele ... deci s-ar putea sa mai am o operatie in viitorul apropiat ... sau nu Voi vedea ce-mi gasesc ei ca asta e diagnosticul pus de mine deocamdata
sanatate si curaj ... avem puiuti si pentru ei (si nu numai ) trebuie sa luptam.
alinam spune:
nectaus momentan ma simt bine, putina greata dar ......sa gusti vinete? pai nu se poate, e drept ca ma simt ok dar mananc putin si in principal: covrigei sarati cu iaurt degresat, pepene verde, piept la gratar (ca sa ma amagesc ca manac multe feluri imi fak si frigarui), ciorbe fara prajeli, para ulei prea mult de vita, pui, cartofi fierti, copti, la cuptor adika eu cam respect regimul, rar ma mai scap la ceva mai greu, adika daca azi pap o bomboana de ciocolata maine pap de regim strict, a , eu nu mananc nici paine ca cica fermenteaza, in skimb pap pesmet cu exquisa 0.2% grasime si iaurturi dulci tot de la ceeasi firma cu 0.1%grasime samd, in concluzie imi e rika tare de criza asa ca prefer sa nu pap, am ajuns din "mare pofticioasa" in "nu imi pasa ce aveti voi in farfurie"
Orikum vine toamna si vin crizale din pacate, am inteles ca primavara si toamna sunt mai nasoale.
Medikamente alopate nu mai iau, decat daca imi e foarte rau, eu o tin cu tratamentul homeopat.De operat e drept ca m-am hotarat sao fak si pe asta dar mai aman ca eu tot alaptez si vreau sa mai alaptez catva luni daca se poate, abia dupa imi pun problema operatiei, de dr nu stiu mai nimik, adika cum il cheama, a vb prietena mea pt mine sa ma opereze la Elias, nu stiu daca e cel mai bun ....eu sa fiu sincera nu as bate drumul la Bucuresti sa ma operez pt ca avem si in Galati un dr foarte bun care apereaza laparoscopic.
sa ne tii la curent cu evenimentele viitoare.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nectarus spune:
BUNA !Alinam in ce consta tratam homeopat?iti alina durerile ,nu mai ai balonari ajuta la eliminarea calculilor..si eu am zile cand nu ma deranjeaza deloc doar o durere surda in patea dr (hipocondrul dr)si mai am dim dureri care se duc in omoplat .probabil ca la mine nu prea e bine daca am asa iradieri. merg pe 30 la o echo 3D ,4D SI SA VAD CE IMI SPUNE.te pup
alinam spune:
Tratamntul homeopat: niste bulinutze din alea mici, mai multe feluri pe care mi le-a prescris dupa un "interviu" de vreo ora ....acum nu stiu ce sa zic, merita sa incerci, dar, tratamentul homeopat doar te face sa te simti mai bine adika fara dureri si crize (cu conditia sa tii regim, acum nu zic ca daca imi e pofta de tort gust da o lingurita doua si atat, sau pizza, da pizza dar o felie- doua cam la o saptaman doua si tamponata bine u serbetele sa iau toata grasimea de desupra), cand am intrebat daca pot scapa de pietre doar cu tratamentul homeopat raspunsul a fost evaziv ceva de genul: e posibil dar dupa foarte multi ani de tratament, asa ca mi-a zis clar ca doar ma voi simti mai bine. De cand fak tratamentul ma simt mai bine e adevarat, deja sunt cateva luni, in acest timp am mai avut o singura criza care a durat doar o zi (alta data aveam crize continuu, cea mai nasoala a durat aproape o luna, adika iar ma lua , iar ma lasa).In crize ma doare ingrozitor in dreptul stomacului pana in spate , omoplat de nu pot respira, sngura pozitie in care pot sa stau e asezata dar nu la orizontala, sau pe spate, nu , cumva mai aplekata in fata.
poze
alinam spune:
am readus subiectul pe prima pagina pentru ca am vazut ca a aparut inca un subiect pe aceesi tema ...
poze
kristinutza spune:
de-abia acum am vazut subiectul asta...
si eu, la o luna dupa nastere, am avut crize. din pacate am ajuns la spital dupa de-abia inca o luna, cu diagnostic de pancreatita hemoragica necrotica.
la spital mi-au spus ca am avut litiaza biliara si ca, din cauza asta, am ajuns la pancreatita si ulcer duodenal. (desi la internarea de urgenta mi s-a spus ca nu am calculi biliari, iar multe alte pareri au fost ca am contactat un microb in timpul nasterii si de aici toate ponoasele) in conditiile in care nu am avut niciodata probleme digestive.
ma ingrozesc de ce povestiti voi ca stati cu dureri luni de zile. eu am avut doar cateva crize intr-o luna (crize care durau circa 5 min), iar intr-o noapte mi-a fost rau incontinuu si am si vomitat, asa ca am mers la urgenta. si am stat mai mult de 3 luni in spital, lasand copilul de 2 luni acasa.
am trecut prin 3 operatii, cea laparoscopica fiind destul de lejera.
si eu am incredere in medicina homeopata, insa, daca nu poate rezolva problema, eu spun sa faceti operatia. se poate trai fara colecist, operatia este una banala si nu riscati sa ajungeti la cine stie ce probleme mult mai mari.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mery2006 spune:
Eu am mama acum in spital, la urgenta.Dr i-a spus ca trebuie sa se opereze urgent (are calculi de 15 mmm), dar ea are complicatii maridin cauza carora cardiologul nu prea ne da ok-ul in operatia asta.La ce spital te-ai operat la paroscop si la ce dr:imi poti raspunde, te rog rapede?E vital.Multumesc.