LITIAZA BILIARA

LITIAZA BILIARA | Autor: nectarus

Link direct la acest mesaj

Fetelor,care dintr voi a-ti avut asa ceva si cum s-a rezolvat probl?
Daca va-ti operat sau a-ti lut medic am care ajuta la eliminarea calcul gen:Rowacol ,colonospsmin si daca s-a intimplat ceva in timpul tratam.Eu sunt disperata si nu stiu ce sa fac?salut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Eu m-am operat, mi-am scos fierea si sunt f bine, Slava Domnului. S-a intamplat acum vreo 9 ani si de atunci nu am mai mancat nimic prajit (a fost alegerea mea). Operatia a fost "laparoscop" (laser), cicatricile sunt minuscule.
Alegerea e a ta.

Tin pumnii

http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

quote:
Originally posted by Vianne

Eu m-am operat, mi-am scos fierea si sunt f bine, Slava Domnului. S-a intamplat acum vreo 9 ani si de atunci nu am mai mancat nimic prajit (a fost alegerea mea). Operatia a fost "laparoscop" (laser), cicatricile sunt minuscule.
Alegerea e a ta.

Tin pumnii

http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Si eu la fel, tot acum 9 ani, tot prin laparoscopie. Acuma maninc normal. Am fost operata in Romānia, la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

Va multumesc ptr incurajari dar tot nu sunt hoharata la ce spital sa o fac ca sa fie mai bine.s-a operat cineva la sf ioan ,dacac da la ce chirurg?de dr artenie a auzit careva e de la militar.sunt tare debusolata si sper da DUMNEZEU sa ma ajute sa aleg calea buna.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nectarus spune:

Fetelor a luat careva tratam ptr dizolvare de microcalculi?Eu am calculi de 2-3 mm numerosi unii situati spre infundibul.mie mi s-a recomandat tratam cu ROWACHOL, TRIFERMENT SI COLOSPASMIN SI nu stui daca sa il urmez sau nu .NU STIU DACA TRATAM LE POATE DIZOLVA SAU AJUTA LA ELIMINARESI POATE SA FACA COMPLICATII .VA roga sa-mi raspunde-ti daca stiti ceva sau a=ti luat astfel de medicam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna!
am urmat cu tratament Rowacol ,dar fara nici un rezultat si a trebuit sa ma opereze asa ca trebui sa intrebi medicul daca este ptr. operatie, eu m-am operat la spitalul militar la dr. Popa Sorin de nota 10 si acum mananc orice,

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elemer spune:

quote:
Originally posted by nectarus

Fetelor a luat careva tratam ptr dizolvare de microcalculi?Eu am calculi de 2-3 mm numerosi unii situati spre infundibul.mie mi s-a recomandat tratam cu ROWACHOL, TRIFERMENT SI COLOSPASMIN SI nu stui daca sa il urmez sau nu .NU STIU DACA TRATAM LE POATE DIZOLVA SAU AJUTA LA ELIMINARESI POATE SA FACA COMPLICATII .VA roga sa-mi raspunde-ti daca stiti ceva sau a=ti luat astfel de medicam?

Stimata doamna

incrercati si un tratament homeopat s-au alte metode de terapii naturiste,alegerea trebuie sa fie a Dvs.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Eu am facut N tratamente....homeopate, naturiste "la greu", alopate...si dupa circa 4 ani, cind incepusem sa acuz dureri mari (a se citi crize), m-am operat laparoscopic. am avut 13 pietricele, unele mai mari, altele mai mici....

acum, la 2 ani dupa operatie maninc orice, fara nici o problema!!!

sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Subiect spinos si pentru mine.... am fakut pietrele in timpul sarcinii si a nasterii(cel putin asa mi s-a spus, inainte de nastere nu am avut nicodata probleme, au aparut cam la o luna dupa nastere) si uite asa am aflat ca am jumatate din bila ocupata de pietricele pana la 4 mm, am citit ,m-am informat, am intrebat dar nu am ajuns nici acum la un raspuns concret pt mine adika: medicii spun sa ma operez ca nu am alta sansa ... tin regim de cateva luni (in timpul asta si alaptez, zau daca stiu de unde ca regimul meu e foarte restrictiv) si totusi din cand in cand am crize "odioase" ...am incercat tratament cu bilichol, rowachol, nospa pt dureri, apa de ploaia cel putin in cazul meu, din luna mai urmez tratament homeopat, vreo luna am fost ok (tot curegim, dar macar fara dureri) dar au reaparut crizele, e drept ca nu la fel de dese ca inainte. Mi s-a mai propus acupunctura (40 de zile *2 sedinte pe zi si cica le-as elimina, a si bineinteles un anume regim) dar am oroare de ace, de asemeni sunt tot felul de leacuri babesti: 24 de ore bei doar apa (incepand de la ora 18 seara, a doua zi la ora 18 bei 250 ml zeama de lamaie si 250 ml ulei de masline la fiecare sfert de ora cate 50 ml din fiecare si stai pe partea dreapta ... cica a doua zi elimini natural pietrele, conditia este sa fie de mici dimensiuni sa nu blokeze canalul si atunci ajungi la operatie de urgenta, metoda asta o stiam din auzite, de pe net, chiar si la acupunctura regimul era acelasi (adika lamaie+ulei) dar si un dr din bucuresti mi-a recomandat sa incerc metoda daca reusesc, adika sa ma abtin sa nu vomit, el spune ca a incercato de doua ori la interval de o luna si de fiecare data a avut "surprize" in scaun .... dar sincer imi e cam teama sa o incerc si in momentul asta cand inca mai alaptez nu se poate, a si in zilele respective cica nu te simti chiar bine ...... e normal, asa tratamente naturiste ar mai fi cu ulei de masline pe stomacul gol, sau cu pulbere de seminte de pepene verde macinate si probabil ca multe altele.
Dupa ce termin cu alaptatul trebuie sa iau neaparat o decizie ori ma operez ori incerc una din metodele naturiste pentru ca nu mai pot rezista asa, in afara faptului ca sunt o pofticioasa imi dau seama ca organismul nu mai rezista mult doar cu piept la gratar, covrigei si iaurt degresat, in cateva luni am slabit 15 kg ....nu ca asta ar fi o tragedie ca am de unde da jos, dar .....
La un mom, dat am zis ca ma operez orice ar fi, dar am intrebat diverse persoane care erau operate si surpriza : unele se simteau la fel de rau ca inainte de oeratie ....adika tot regim ......tot pofte nesatisfakute: adika nu tu cofeina, nu tu grasimi, nu ciocolata, nu prajeli, nu fructe....asta cu fructele ma roade cel mai tare.
Daca stiti vreo reteta minune ca rog sa o impartasiti tuturor

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Si eu m-am operat, mi-am scos fierea si sunt f bine, am avut o piatra de 3,5 cm. Operatia a fost laparoscopic, piatra mi-a scoso pe la buric, asta a fost in 2003 la Caritas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

in primul rind doctorul care te-a sfatuit sa nu vomiti cred ca nu stia ce vorbeste...eu am avut crize in care stateam numai cu ligheanul linga mine, deoarece nu putem sa ma abtin pina la baie, se intimpla intr-o fractiune de secunda....ce sa ma abtin...vise taica.....cel mai mult am vomat o noapte intreaga, numai fiere...atit...ca nu mincasem cu o zi inainte de greata si rau....

iar tratamente de eliminare sunt super periculoase, se pot folosi doar pentru o bila "miloasa", atit, in rest exista riscul destul de crescut sa ti se intepeneasca o piatra pe canal si daca nu realizezi repede dai intr-o peritonita de toata frumusetea..

iar o bila neoperata la timp poate da in pancreatita....

dati-i o cautare pe google, sunt atitea site-ri de medicina care explica foarte clar pericolul unei litiaze!!!!

eu va doresc multa sanatate!!!

Mergi la inceput