Endometru,ovulatie,monitorizari,TB,gravi 134

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Avalon nu se astepta, normal... macho de macho sa pateasca asa ceva oricum i-am explicat ca nu e nici primul nici ultimul si e normal sa nu poti mereu la comanda! acum toarce pe langa mine ca un motan si nu mai stie ca sa-mi faca sa ma impace! E asa prostut, ca isi imagineaza ca io m-am suparat pt. ca nu a putut, nu pentru circul care a urmat... trecem noi si peste asta....am fost si in situatii cu adevarat nasoale si ne-am descurcat, asta-i floare la ureche.

La Cocei la cabinet, acolo unde are si Marinescu daca o facem, ne-o ia in considerare? ca stiu ca si acolo se fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de trust

Am avut un CM de 23 de zile ,am fost la control si am un folicul de 16 mm in ziua 12.Am sanse de a ramane insarcinata ? Am toate simtomele de ovulatie ,dureri de ovar ,scurgerea aceea ca un albus de ou.Mi-am facut cateva teste de ovulatie si mi-au iesit cu doua liniute doar ca cea de-a doua liniuta este mai slaba in intensitate decat prima.Nu stiu ce sa inteleg de aici.Voi avea ovulatie ? Am avut deja ? Voi ce spune-ti ? Am vreo sansa sa raman.Va multumesc ,Trust

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de Andra M

Fete dragi,

Fac de 2 luni teste de ovulatie dr. Sigur. Luna trecuta n-am prins ovulatia. Adica nu am avut nici un test pozitiv, doar in doua zile cu 2 liniute dar liniuta test mult mai palida. Luna asta, azi in z17 din nou au aparut 2 liniute, din care liniuta test mai palida. Dupa prospect iar e test negativ..
Oare nu ovulez? Sau la mine nu-i suficient de puternic hormonul asta si nu-mi iese testul pozitiv? Cat de sigur e testul asta ? Sau s-a nimerit la mine sa fie hormonul maxim fix intre 2 teste? desi le fac in fiecare zi la aceeasi ora?

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna andrada ,
uite si eu am cautat luna asta imediat dupa menstruatie ,acest test ,auzisem ca ar fi cel mai bun pt ovulatie.
Din pacate , in "metropola"in care locuiesc nu exista farmacie care sa comercializeze asa ceva.
Asa ca , luna asta am ratat-o cu testele , in schimb m-am ghidat dupa mucus cervical.
Revenind , la test , eu auzisem ca sunt cele mai bune!
Da o cautare pe google si vezi ce gasesti!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe informatii!

edit:
http://www.drsigur.ro/teste-de-ovulatie/s3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

TRUST, se poate ramane si cu un folicul de 16 dar si endometrul sa nu fie prea mic (sub 8mm mai greu, desi au fost cazuri de reusita). Eu zic ca n-ai ovulat la mom. cand ai scris mesajul pt ca dr. l-ar fi vazut ca pe un corp galben sau chist ci nu ca pe un folicul; continua cu testele de ov. Dar mai ales presteaza, indifferent de ce zic testele;

Andra, se poate sa ovulezi dar sa ai insuficienta de LH care are rolul sa sparga foliculul si sa elibereze ovulul; in acest caz, dupa monitorizare eco la dr. iti da la momentul potrivit un pregnyl si tot dr. decide de cate unitati ai nevoie;
Si inca ceva …; e f. important sa nu fie urina diluata de prea multe lichide; eu cel mai bun test l-am obtinut in cativa stropi, cand era concentrata.

Mergi la inceput

Io nu stiu ce sa mai zic. Este a 3-a zi de testare a ovulatiei cu Dr. Sigur si ies absolut identice, adica cu linia de test palidutza. Nici mai tare nici mai slaba decit in zilele precedente.

Incet, incet, ma apuca disperarea... Sint in ziua 15 deja, in conditiile in care eu ovulez in zilele 14-16. Deci as mai avea timp... pe de alta parte, temperatura a inceput sa creasca incetisor, semn ca ovulatia ar fi putut fi azi sau in zilele trecute. Numa ca testele se incapatineaza sa ramina negative . Mi-e teama de ce-i mai rau, si anume de faptul ca foliculii mei nu se sparg, ci se "tuflesc".

Nu stiu ce naiba sa mai zic. O sa bag in functiune monitorul de saliva, sa vad ala ce zice... Nici mucus albus nu prea am . Sint cam deprimata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, ca sa aveti rezultate cu testele de ovulatie trebuie sa respectati cateva reguli:
- in fiecare zi faceti cate unul de preferat la aceeasi ora si neaparat intre orele 10 si 12 ziua, pentru ca in intervalul asta se inregistreaza cea mai mare concentratie de LH (spre deosebire de testele de sarcina care se fac cu prima urina, cea de dimineata);
-inainte de test cateva ore limitati consumul de lichide.
Testele arata mai intai negative, apoi vag pozitive si cel care are liniuta de test la fel de pronuntata ca cea de control arata ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore.
Mie Dr.Sigur mi s-au parut bune.

Alé, este posibil oare sa fi ovulat intr-una din zilele cand ai folosit testele acelea expirate? Nu incepe cu foliculi tufliti, ca eu nu cred asa ceva! Sper ca ai prestat zilele astea

Lachi, ma bucur ca ai inteles ideea... Si eu sunt colerica si fac urat cand totul este altfel decat ma asteptam, de aceea am inteles reactia sotului tau... Spermograma va fi luata in considerare de Big M daca e facuta in oricare din cele 3 cazuri:
- la Cocei la cabinet (cel de pe Grivitei)
- la cabinetul lui, unde colaboreaza cu Cocei numai miercurea din cate imi amintesc;
- la Giulesti, unde tot Cocei o face.
Deci nu are importanta UNDE e facuta spermograma atata timp cat e facuta de Cocei. Capisci?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Fetelor, ajutor,ieri la ora 11 ,am facut acel test de ovulatie {cu ovulation scope}acel mic microscop care il pierzi printre degete si am vazut pt. prima ora acele ferigute de care se spune ca trebuie sa le vezi.
Ieri fiind a 17 zi de dupa CM.Ce vreau eu sa va intreb mai exact.
-daca pot sa continui cu Maca si ml. de zmeura?
sau cu ce e bine din trat.,ca eu m-am oprit sa nu fac vre-o prostie.
am baut numai ceai de cretisoara.Va rog daca se poate cit mai repede sa-mi zice-ti sa stiu ce sa fac.
<MONI

Mergi la inceput

Mai Avaloane, am facut testele asa cum scria pe ele .
La aceeasi ora in fiecare zi, dar nu la prinz, cum zici tu, ci in intervaul 17-20, asa cum scria in prospect. Uite, maine o sa-l fac la prinz, sa vad daca oi face vreo scofala asa, dar nu cred .
Io lichide nu beau, de fel, chiar si pe caldurile astea... sint uscata ca o stafida . Nici pepene n-am mincat, ca ar fi cam acelasi lucru. Am fost foarte cuminte, tocmai de aceea nu-mi fac griji ca nu le-am facut cum trebuie .

Iar cu expiratele, le-am facut din z9 pina in z12, iar primul dr. sigur, facut in z12, din aceeasi "proba" ca si expiratu, a iesit identic cu el. Le-am aranjat pe toate in ordine cronologica si a doua liniutza se vede din ce in ce mai pronuntat, doar ca ultimele 2 (ieri si azi) arata la fel... Arata asa, ca un degrade...

Si ce-ai tu cu foliculu' meu tuflit? La eco de acum doo luni, asa mi-a zis dr. Ma rog, n-a zis "tuflit" a zis altcumva, dar a zis ca nu are conturul clar definit si ca nu prea arata nici ca s-a spart dar nici nu crede ca s-ar sparge. Si a avut dreptate. Frumusete de ciclu anovulator, primul si singurul (sper) din viata mea. Na, ca-mi dadui singura cu grebla-n frunte! Daca nu se sparge, nu tu corp galben, nu tu progesteron, nu tu temperatura ridicata. Las' c-om vedea...

Mai fac si maine, si poimaine, si tot asa, pina or iesi negative de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

MONI
Maca se ia pe toata durata CM de 3 ori pe zi. In legat. cu ceaiurile de zmeur sau cu alte asemenea nu ma pronunt ca nu am folosit!
Ale
Cred ca ti-ai dat seama de parerea mea despre aceste teste.
Pt. siguranta...presteaza corespunzator si ...continua cu testele!
Ai dreptate ori vor iesi la un mom. dat pozitive...ori se vor negativa ...semn ca atat au putut ovarele! Fa-ti o dozare de prolactina...in orice zi a CM.Mie dr. Matei mi-a explicat ca daca prolactina e mare si ovulatia e deficitara sau deloc! Si eu am avut un morcovel...pt. ca incepusem stimularea ( la risc) necunoscand val. recenta a prolactinei...dar am avut noroc... analiza a iesit buna 13,5.
La Sanador( langa Maternitatea Bucur- e in jur de 30 lei...nu mai stiu exact).Bafta cu testele...
DANY

Mergi la inceput