CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 25
papadie spune:
o mai zisai de cateva ori asa ca nu pune sare pe rana ...nu putem veni in RO din cauza ca e pescu prea mik si pediatra ne-a scpus ca nu putem merge atatea ore cu ea-n scaunul de masina. pb nu e asta...pescu e anti-masina. frate cand o punem inb masina sa mergem la cumparaturi zici c-o punem la taiat:(((
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
inaioana spune:
Io boncaluiam pe aici asteptand sa va impersonati aproape de mineee
Dar poate va facem o vizita scurta in septembrie in drum spre sau dinspre Italia? Grupul nostru e format din : doi flacai de-o varsta cu Pescarushu, o tovarasa de suferintza cu Mielutzu si..familiile lor nesemnificative.![]()
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
VoichiV spune:
Luana, asadra v-ati balacit.... Bravo voua. Noi mai asteptam vreo 2 saptamani si o bag si eu in cada cu tati... k io mi-s mai fricoasa si se prinde bebelina...Oricum, chestia cu inotul ramane valabila.... nu vreau sa ne prinda anul neduse la balaceala
Papadie, si io o iau pe Marioara mea in bucatarie si ne place tare sa gatim impreuna.... ea rade la mine si io nu prea inteleg... rade la mine sau de mine?
Adib, nici noi nu am facut testare inainte de vaccin si nici nu am auzit asa ceva...
Virgi, v-am vazut si eu pozele.... Pupici la 2 fete dulci
Ama, frumos cavaler ai... Pupici
poze bebelina mea draga
marrycalu spune:
Virgi foarte frumoase poze si filmulete cu fetita;
Ama,Raalucutza foarte frumosi baieteii;
La multi ani pentru Serghei si David pentru ziua de ieri,la implinirea celor 3 luni.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
ama_kaly spune:
ioana din cauza mea te lasi de meserie?
Ce sa fac daca fi-miu nu vrea sa stea cu fata la mine?
Pana sa dai linkurile, am pus wrapul cum m-a invatat Magda, iar pe el l-am pozitionat cu fata si statea bine, la fel ca in poza asta: http://www.mommysthinkin.com/the_ultimate_baby_wrap_front.jpg
numai ca eu nu i-am bagat mainile printre alea si era prea "dezlantuit"
Mersi frumos!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
EllaX spune:
Adib, imi pare rau daca nu m-am stiut face inteleasa: chestia cu recompensele era un fel de autocearta. Am constatat ca mie mi-e mult mai usor sa functionez daca primesc recompense (fie ele si un raspuns, un zambet). Poate fi si o dovada de imaturitate, recunosc. Mi-am dat seama, acum cateva zile, ca ma necajeam cand o vedeam pe Ana tot serioasa - "cum, domnule, nici un zambet, nici un gangurit"? Si avem abia o luna si 4 zile!... :)
EllaX
inaioana spune:
Voichitza, sa stii ca noi facem si dush si baie in cada impreuna. Dar nu inotam inca, asta doar Katja face, se duce saptamanal la bazin. Pe Serghei il pastrez pt Mediterana, sa faca primul inot acolo nu in clorul din cada.![]()
Apropo, ati folosit pampersi speciali pt inot? Ca vreau sa cumpar pt Serghei dar pe vremea Katjei nu existau si nu stiu exact cat sunt de buni.
Ama, nu ma las eu de meserie cu una cu doua..vroiam sa va sperii!![]()
Pune-l cum ii place lui mai mult, asta e important. Ideea e ca odata ce e in wrap, daca e nelinistit sa il plimbi usurel vreo 5-10 min. La Serghei chestia asta actioneaza ca fenobarbitalu'
, adoarme spontantaneu. Pana acum nu am intalnit bebelus la care sa nu actioneze identic. Tre' sa ai metoda!![]()
Multumim de urari
, vineri mergem la control si anuntam si noile masuratori. Saptamana trecuta avea 6.500 gr fix!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
papadie spune:
inutzo wilkommen:-)
st buni pampersii de baie! noi folosim cu mare succes.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
geliza spune:
Inaioana, da-mi si mie Pm cu nr tau de tel...desi pe vremea asta f placuta nu cred ca ies dar poate ne cedem mai spre seara
Eliza
38+1z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
virgi spune:
Trebuie sa ma descarc..sunt nervoasa..vezi Adib..apropo de veselie
Am o prietena care e o luna aici, o luna in europa sau singapore..si mereu o rog sa-mi aduca si mie cate unele pt. ciorba...in special telina...ca asta imi place mie mult. Zis si facut...acum trei zile..primesc telina ( frunze si tulpina), ( evident saraca fata intra cu ea ilegal)..interzis transportul plantelor..., eu pun frumos in frigider si am asteptat ziua sa-mi doresc sa gatesc...si a sosit momentul. Deschid frigiderul..si telina nu-i..intreb sotul..unde-i telina??? el raspunde: " Dar te-am intrebat daca pot sa arunca ceapa..si tu ai spus da"....Eu la momentul ala..cu capul in laptop..stiind ca am in frigider si niste ceapa verde..adevarat ca am zis da. Si asa am ramas fara telina..
Cu ce sa mai gatesc????