gradinita pentru copii cu dizabilitati

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu v-am mai povestit ca am si eu surprize neplacute cu ea la cresa. Dar ce sa fac? Cand am fost sa o iau am gasit bietul copil plangand si mi-a arata sa o schimb ca a facut KK....atunci a sarit educatoarea ca nu a vazut. Oare nici cu 4 copii in grupa nu vezi ca unul vrea la baie????? Sunt copiii plecati cu parinti in concediu si au ramas doar 4. Daca nu le dai atentii nici nu se uita la tine, nu-ti raspund..si daca le dai tot la fel fac. Gata mi-am propus sa nu mai dau nimic la nimeni ca nu se merita. Daca as fi stiut ca este cu kk in pantaloni nu-i mai dadeam ieri. Sunt...fara suflet. cine vrea sa lucreze, lucreaza si fara atentii.
Ma gandesc si eu la una privata daca nu o primesc in alta parte dar sa vedem ce facem cu serviciul meu. Va depinde viitorul ei de unde voi lucra si daca voi lucra. Mai am un copil si nu pot sa-l neglijez pentru ea.
Daca este pe net o mamica cu o fetita la un din gradinitele enumerate de mine si are SD sa ma caute. Nu este de lasat acolo acea fetita. Presupun ca si contributia parintilor catre educatoare este consistenta la cum am fost eu primita, intrebata......(unde lucrati?, ce sunteti?....). Am tot incercat sa dau de mamica fetitei dar nu am reusit. Stiu doar cum se numeste fetita si la ce educatoare este.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca au raspuns si parinti cu copii in cauza de ce nu mai spune nimeni nimic?????

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Paula,sper ca nu te superi ca intreb,dar de ce nu duci fetita la o gradinita speciala?Acolo personalul e pregatit in domeniu,intelege mai bine copiii cu nevoi speciale.Eu am vazut ce frumos se poarta educatoarele si ingrijitoarele la centrul de primire de langa scoala unde lucrez(scoala speciala),nu exista copil neglijat,murdar,etc.,au diverse activitati dupa posibilittatile lor.Din pacate in Ro integrarea copiilor cu cerinte educative speciale se izbeste de multe probleme, nu merita sa sufere copilul tau fiindca oamenii nu inteleg niste lucruri.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

acum m-am enervat si eu:

SORINAN ROAGA-TE LA DUMNEZEU SA AI UN COPIL SANATOS SI SA NU FIE NEVOIE SA TRECI NICI MACAR 10 MINUTE PRIN CE TREC PARINTII CU COPII BOLNAVI...... DAR ROAGA-TE , BINE?

SI INCA CEVA: MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU CA E SANATOS COPILUL TAU...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by disperata

acum m-am enervat si eu:

SORINAN ROAGA-TE LA DUMNEZEU SA AI UN COPIL SANATOS SI SA NU FIE NEVOIE SA TRECI NICI MACAR 10 MINUTE PRIN CE TREC PARINTII CU COPII BOLNAVI...... DAR ROAGA-TE , BINE?

Ei, daca iti inchei mesajul cu trei pupaturi inseamna ca te-ai mai calmat, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinan spune:

vai fetelor,eu am postat aceasta intrebare de ceva vreme,si ma tot uitam doar de mi-o raspunde si mie cineva>>>
si cand colo .ma uit peste 2 sapt si gasesc 35 de postari!!am citit totul,si va multumesc nespus pentru raspunsuri.Nu pot sa va spun decat ca,pe majoritatea va admir pentru cum ganditi.
Cred ca si in Romania,mentalitatile vechi vor disparea cu timpul.
Intre timp,s-a schimbat situatia aici la noi.
pt ca eu stau acasa,aveam nevoie sa o duc pe fetita mea ,pentru cateva ore la o gradi pt socializare,...din pacate ,programul asta "moms day out"nu se mai organizeaza,pt ca nu s-au inscris suficienti de multi copii,asa ca ne-am orientat spre alta gradi.
numai bine va doresc la toate si la ingerasii vostri
sorinan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:

acum m-am enervat si eu:

Ei, daca iti inchei mesajul cu trei pupaturi inseamna ca te-ai mai calmat, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

nicidecum! insa pupaturile sunt vesnic in semnatura mea....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sorinan

nu cred ca se va schimba prea curand. un exemplu esti chiar tu ... si ca tine sunt multi, prea multi. iar intre timp copilasii cu probleme sufera... suferinta parintilor e bashca... dar poate voi transmiteti mai departe si tot asa... poate se va rezolva si cu ei ceva.. caci trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Trebuie sa va mai impartasesc ceva. Am aflat de curand ca lectiile la grupa in care este inscrisa fetita mea (grupa speciala pentru copii cu dizabilitati), deci lectiile se desfasoara cu mari sincope... Sunt zile cand copilasii sunt lasati ore in sir sa-si vada de ale lor... Trist este ca sunt 2 educatoare, iar unii copii au nevoie de exercitii de ergoterapie zilnice (printre care si Daria mea). La inceput m-am infuriat, ca doar am dat atentii in stanga si in dreapta (ca mai toata lumea, nu?), eram decisa sa merg la directoare sa-i spun unde lucrez (in Ministerul Educatiei si Cercetarii) si sa fac taraboi. Apoi mi-am dat seama ca asa ceva n-ar face decat sa inrautateasca situatia, Daria ar deveni o paria in grupa si in gradinita... In final, am gasit o alta solutie: am discutat cu un prieten de familie, care este si inspector pe probleme de asigurare a calitatii in invatamantul preuniversitar, si care a fost revoltat de aceasta situatie si mi-a promis ca din toamna va face o serie de vizite inopinat la aceasta gradinita, fara sa spuna care din parinti a facut sesizarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

quote:
Originally posted by sorinan

nu cred ca se va schimba prea curand. un exemplu esti chiar tu ... si ca tine sunt multi, prea multi. iar intre timp copilasii cu probleme sufera... suferinta parintilor e bashca... dar poate voi transmiteti mai departe si tot asa... poate se va rezolva si cu ei ceva.. caci trebuies-auzim numai de bine! si

Eu zic ca ai cam sarit calul.Am lucrat la clase integrate din primul an de invatamant si doar eu stiu de ce greutati m-am lovit,din cauza directorilor care refuzau sa ma ajute.Am lucrat cu copiii in depozitul scolii,avand carti in loc de scaune si intr-un praf groaznic,in conditiile in care sunt alergica.Am venit cu materiale de acasa,xeroxam totul pe banii mei,pentru peste 100 de copii,desi salarul meu era foarte mic.Asa ca nu-ti da cu parerea despre mentalitatile mele cand habar n-ai.Cunosc mult prea bine ce inseamna integrarea in Ro,e facuta fara personal si fara fonduri,de dragul de a o face.Abia recent s-au introdus profesorii itineranti(de sprijin).Vom vedea ce va mai fi,fiecare face cum crede.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput