dificila problema - va rog un sfat !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Eu as multumi lui Dumnezeu pentru copilul oferit.
Si as pleca de aici incolo cu ce-mi mai rezerva viata.
Nu are cum sa se afle cine este tatal. Doar un test de paternitate ar oferi un raspuns la asta.
Eu nu am auzit pe nimeni sa ceara asa ceva. Mai ales daca nu nasti tu insati suspiciuni.
Insa m-as concentra asupra familiei in exclusivitate, copil, sotz, si nimic altceva.
Si m-as cai si m-as spovedi si as trai cu acest secret.
Dar si cu multumirea si fericirea ca-s mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacibo spune:

Parerea mea este ca ar trebui sa te concentrezi asupra sarcinii...din cate am inteles esti in primele luni si dupa cum se stie stressul poate afecta copilul..iar daca tu crezi ca nu exista posibilitatea sa se afle atunci nu te mai incarca negativ singura...vei vedea ca in timp sotul tau se va atasa foarte mult de bebe iar daca va fi sa afle va trece mai usor pesta asta atunci cand se va intampla decat acum....tu sa fii concentrata asupra sarcinii, sa te odihnesti ca sa faci un bebe sanatos si frumos!...sarcina usoara si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tiana spune:

nu incerc sa-mi justific nici greseala ( nu exista justificare ptr adulter ), nici decizia de a pastra acest secret, nu am nevoie de confirmari ca ceea ce fac e bine, ci doar simt nevoie sa vorbesc despre lucruri despre care nu poti vorbi cu nimeni. am fost la psiholog, si mi-a spus ca trebuie sa fiu doar eu de acord cu decizia, ptr ca numai asa imi pot asuma intreaga responsabilitate a esecului. si asta voi face.. iar daca imi fac griji cu ce se poate intampla in cativa ani.. poate in cativa ani viata ma va gasi in alt loc, in alta situatie, dupa cum spunea cineva e povestea drobului de sare. apoi medicul m-a anuntat cu regret ca sansele de a duce la termen sarcina sunt foarte mici... sunt mai multe motive... tristetea mea e... nu pot spune..poate e pedeapsa meritata..si daca o fi sa fie... vom fi o familie fericita, va asigur, chiar ptr scurt timp. simt cum lucrurile se vor aranja, ptr ca am depasit momentul de criza, de ratacire. iar el daca va afla ca nu e copilul lui, sunt mari sanse ca mai tarziu sa inteleaga, acum nu va putea. gandurile voastre sunt importante ptr mine, si va multumesc. poate ca nu e nevoie de nici un alt amanunt de spus ci doar ca poate casnicia mea a trecut printr-un moment de ratacire ptr acre am platit amandoi. acum de ce sa nu putem incerca sa fim din nou fericiti? daca el ar fi putut avea un copil cu o alta femeie cu care nu ar fi avut nici o legatura, fara ca eu sa imi dau seama , cred ca eu as fi acceptat tacit, dar daca mi-ar fi cerut sa accept de buna voie copilul alteia... nimeni nu o poate face, trebuie sa recunoasteti. de multe ori preferam sa negam adevarul cand nu e o certitudine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cristina,esti o fata desteapta si cu putin ajutor ai reusit sa vezi ce-ti doresti!
acum concentreaza-te asupra BB-ului,el e cel mai important,daca ai asa probleme un stres in plus nu ti-ar fi bun......adica stresul cu ce va zice sotul tau!
vei vedea atunci,la momentul respectiv ce vei face......
nu e cea mai ortodoxa metoda,dar cea mai buna in momentul de fata pt. copilas....
du-te si la un preot,spune pasul si lui apoi rugaciunile catre fecioara Maria ajuta ......asta e sfatul meu,tu faci cum crezi,oricum faci cum crezi,ca stiu si eu cum functioneaza "sfaturile astea"......in general noi oamenii vrem sa vedem daca unele sfaturi "pica" peste gandirea noastra.....
deci,sanatate maxima,

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina,ma bucur ca te-ai hotarat sa pastrezi copilul.Asta este lucrul cel mai important.
Sfatul meu acum este sa ai grija la RH.Este foarte importnat sa vezi ce RH are prietenul tau.
Si vorbeste cu doctorul despre asta(RH) el iti poate oferi mai multe amanunte.
Suntem alaturi de tine in ceea ce priveste copilul.
In cealalta decizie referitoare la sotul tau ,doar tu poti decide ce vei face.

Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asta e "al cui e copilul?" reloaded? Mi-e rau...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza spune:

eu am 18 ani am un copil si iti spun este cea mai mare bucurie posibila in viata unei femei nu-ti rata aceasta sansa ca ai sa regreti mult, nu conteaza al cui este in primul rand este al tau si asta conteaza cel mai mult va iesi din pantecele tale si nu merita sa fie chinuit prin urma unui avort pentru cine pentru un barbat iti spun eu nu merita acest copil prinde viata in pantecele tale fi atenta la el sa fie sanatos alimenteazate bine si lasa-i pe barbati ca nu prea conteaza parerea lor ca oricum nu este deloc buna
cu drag andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Deiutza, ti-ai dat Bacul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Deiutza, ti-ai dat Bacul ?

...no comment!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Lasa,mai zouuzounaki mai, ca mie imi place de Sibylle

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput