sa iubesti inseamna....
Raspunsuri - Pagina 3
ellej spune:
Iubirea e atunci cand nu iubesti pentru ca..., ci in ciuda faptului ca...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
nasha_4as spune:
sa iubesti inseamna sa respiri pt. fiinta pe care o iubesti,sa traiesti tot ceea ce inseamna viata prin el...bucurii,necazuri,toate lucrurile marunte! sa realizezi ca viata ta nu are sens fara el,si ca nimic si nimeni nu e mai important!poate nu ma exprim prea clar dar am vazut intimplator subiectul si nu va pot povesti prin ceea ce trec eu acum...stiu doar ca e omul cel mai important in viata mea!!!
iulissa spune:
Nu stiu ce e iubirea, cred ca cel mai bine se simte decat se descrie..
Stari, amintiri, vise, ganduri, simtiri, nebunie, extaz, rai, iad, sinceritate ..toti isi dau cu parerea... ce e iubirea.?.
...cantecele, poezioare, piese, romane...eu nu pot decat sa simt si sa spun:
Il Iubesc si ma Simt Iubita!
E grozav, ma simt foarte norocoasa si fericita!
Iulica, Nevestica Adorata
Didona spune:
Inseamna sa te doara enorm cand simti ca nu mai esti iubit. Si ramai, pt ca v-ati concretizat iubirea in cineva care nu merita sa va aiba la distanta. Inseamna sa ai in permanenta un nod in epiglota la amintirea a tot ce a fost frumos.
ellej spune:
blackgirl0
Vorble mari nu prea ma atrag, prefer simplitatea, de aceea si mie mi-a placut "definitia" asta si mi se pare cea mai adevarata. Dar trebuie sa recunosc ca nu mai stiam de unde am cules-o, sigur am citit-o pe undeva. Daca zici ca e din camil petrescu inseamna ca de acolo e, eu nu mai stiam decat ca mi-a placut ideea.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
angelapriboi spune:
cand o sa aflati voi raspunsul la aceasta intrebare sa-mi spune-ti si mie.Eu nu mai cred in iubire.Doar in iubirea neconditionata fata de parinti si fata de copii.
ANGELA
asi spune:
Angela e foarte adevarat ca exista mai multe feluri de iubire.Imi pare rau pentru tine ca nu mai crezi in iubire fata de un barbat(sau femeie) dar asta nu inseama ca e " apa de ploaie" asa cum spui tu.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
angelapriboi spune:
[red]Asi[/red poate sunt putin pesimista acum,dar asta simt eu.Iubirea fata de un barbat din punctul meu de vedere nu mai exista.
Imi pare rau si mie de mine.
in rest va doresc iubire la toata lumea.
ANGELA