sa iubesti inseamna....
sa iubesti inseamna sa faci in primul rand fericit pe cel de langa tine sau pe tine?
cum credeti?cum iubiti?
Raspunsuri
Ani3lla spune:
Sa iubesti inseamna sa te trezesti dimineata langa el sa il vezi umflat de somn, cu toate ''pliurile'' necosmetizate, cu ochii lipiti si cu barba ca ariciul si sa simti ca il placi asa cum e.
In alta ordine de idei, trebuie sa pastrezi proportiile, adica sa imparti fericirea la doi si sa ai grija sa iti revina tie 51%:)).Asa gandesc acum din pacate la mine impartitul a fost el 99% si eu restul si crede-ma nu a fost bine deloc.Unii nu stiu ce sa faca cu fericirea.
NinaR spune:
Un citat dintr-o carte:" Dragostea nu inseamna a te uita in ochii celuilalt, ci de a privi impreuna in aceeasi directie".
Dar pentru tine ce inseamna dragostea?
Nina
copiloi spune:
Sa iubesti inseamna.....sa tii pentru tine (adica fara dezbateri publice)!
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Ana-Maria21 spune:
Sa iubesti inseamna.....dupa parerea mea...sa fii in stare de orice pentru persoana iubita(asta cand si el te iubeste normal).Inseamna foarte multe lucruri...cum ai spus si tu sa-l faci fericit...
EVA-DATA spune:
a-l face fericit pe cel de linga tine .si sa simti ca si el vrea acelasi lucru.
Vezi stanci,cativa pescarusi,niste valuri si ai impresia ca ai inteles marea.
eva
luli spune:
Adevarata dragoste nu o poti exprima in cuvinte, e ceva ce se simte pur si simplu.
sa iubesti ineamna sa simti fluturi in stomac si la 15 ani si la 50 de ani...e ceva sublim...e ceva ce multi o cauta si putini o gasesc cu adevarat.
Sau cum spunea o poeta deosebita - Magda Isanos:
"Iubirea - N jurul ei frumoase-s toate,
de-ti vine sa-ngenunchi, si de mirare
ti-i sufletul mai fraged ca o floare,
inmladiat pe lanuri de pacate.
Sunt oameni tristi, sunt oameni care mor
in ceasu-acesta, insa tu nu vezi
decat prea sus - albastrele livezi
a unui cer ce rade tuturor.
Din crestet pana-n sprintenul calcai
simti viata ca un val domol si plin
a carui spuma spulbera spre san
o bucurie fara de temei,
ce creste-n tine- asemenea c-un soare,
de-ti vine sa-ntinzi bratele spre zari,
pamantul sa-l presari cu primaveri,
asa cum ai zvarli-glumind o floare..."
Behind every love is a great story
Luli
mihuta spune:
citez si eu din cei mai destepti ca mine:
- exista iubirea sub semnul lui Eros, pasiunea, atractia, indragostitul
- iubirea sub semnul lui Filio - afectiunea, tandretea, camaraderia
- iubirea lui semnul lui Agapae - iubirea veritabila fata de oameni, lume, viata
Iubirea implica inima si mintea, acceptarea si alegerea constienta a celui de langa tine, bazandu-te nu pe asteptarile tale de la el ci pe cumulul de trasaturi care il individualizeaza.
In fine, e tarziu si vorbesc vorbe goale.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
claudia_a spune:
Sa iubesti inseamna sa respecti, sa oferi incredere celui de langa tine, liniste si sustinere neconditionata!
Sa iubesti inseamna sa fii iubit/a!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica