Barbatii prefera "uratele"?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"...e chiar urata din punctul meu de vedere,fata lunga,oki infundati in orbite,cocosata,picioare strambe"

la niste picoare strimbe parca vezi o forma..ceva la ce sa te uiti......din alea drepte ce intelegi?

Eh vedeti,gusturi si gusturi!LA unii le pac picioarele drepte,frumoase care"nu spun nimic"la altii strambele,cracanate,dar care spun ceva!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

mie mi se pare o gluma articolul respectiv.
a fost tare faza ca "uratele au un gram de creier".
deci, sa ne intelegem: nici macar uratele nu sunt destepte, asa ca frumoasele ... ce sa mai zica.
concluzia pe care o trag eu e ca respectivul doreste o sotie care nu are nici macar "un gram de creier", adica una frumoasa si proasta.
ei, ce sa-i faci fiecare cu limitele lui.
dar, sa nu uitam zicala "spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti".
sau la asta mi s-ar raspunde ca e valabil numai pt. prieteni!
era la un moment dat un cantec, parca al formatiei "Pheonix" si refrenul era ceva de genul "Fa, esti frumoasa, esti frumoasa, dar esti proasta, proasta dracului!"
mie atunci mi s-a parut misogin si urat, dar uite ca sunt unii care chiar vor asa ceva

morala: uratele cu un gram de creier sunt preferate de unii barbati pt. insuratoare, dar in timp isi dau seama ca mai bine luau o frumoasa, dar proasta.
am subliniat unii pt. ca nu trebuie sa generalizam, vezi cazul celui care a scris articolul.
ma intreb ce s-ar intampla daca dupa un timp o sa considere ca frumoasa e de fapt urata si mai si proasta pe deasupra!

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

lasand gluma la o parte, frumusetea, adevarul si fericirea sunt notiuni relative.
asa ca bine a zis cine a afirmat ca "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

naspa..."urata si proasta" nu s-a luat in discutie..eu insa cunosc o astfel de femeie, urata cu spume, proasta si rea...maritata cu un barbat destept, cu 10 ani mai tanar si foarte placut.Ei, aici ce mai e???

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Victoria

naspa..."urata si proasta" nu s-a luat in discutie..eu insa cunosc o astfel de femeie, urata cu spume, proasta si rea...maritata cu un barbat destept, cu 10 ani mai tanar si foarte placut.Ei, aici ce mai e???

V

veni, vidi, Victorie!

vrem poze sa ne dam cu parerea...altfel este greu.

Mergi la inceput

Guestus, ce sa zic...nu e frumos ce am zis eu mai sus de femeia respectiva, dar nu e numai parerea mea.Cert e ca il tine sub papuc pe barbatu-su, nu misca de acolo."Conaisseur-ii" si-au dat cu parerea ca e "arzoaica". Voila!

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

ar........ce?

vezi ca te iau si pe tine la ochi cu regulamentul

Mergi la inceput

arzoaica adica..."hot"..."fierbinte" ..chestie care nu tine de aspect, ci de temperament.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

am vazut barbati ce si-au parasit iubitele frumoase si apoi sau cuplat cu femei mult mai urate- un paradox

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Acum trebuie sa vina Marius sa ne explice

o femeie nimfo si neatractiva ochiului este > sau < femeie ce atrage ochiul dar lenesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu cred ca frumusetea inseamna si prostie, desi exista o balanta in toate. Asa ca nu m-am dat in laturi de la cate o "jumara", visand sa am copii cu ea.
Dragostea insa este ciudata si-ti joaca feste, iar exemple cu fete adevarate maritate cu barbati urati sunt multe (si aici nu ma refer la Monica cu Irinel, sau altii ca ei).
Si, desi suna a "reclama", sunt insurat cu o femeie frumoasa, care nu-i proasta deloc.
PS: chestia cu picioarele cracanate nu-i poveste. Am mai auzit pareri (la care ma alatur si eu) conform carora picioarele usor curbate sunt mai sexi decat cele perfecte. La gambe sau coapse, fiecare pereche de picioare are semnificatia sa. Oricum, nu ma astept ca toate femeile sa inteleaga acest aspect.

poze multe cu noi

Mergi la inceput