Barbatii prefera "uratele"?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

eu ma gandeam totusi ca-i mai bine cu una frumoasa, cu potzi incerca la un moment dat si cu lumina aprinsa,
fara sa te sperii

Sau fara ziar pe fatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30

" Femeia frumoasa si fara minte e ca un inel de aur pus in ratul unui porc " (Biblia , Cartea proverbelor , cap. 11, versetul 22)

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

e cumva obligatorie alaturarea?????
sau e o scuza pentru femeile hade, cu i din a, ca vezi doamne, astea frumoase-s niste proaste

cred ca uratele se-mbata cu apa rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si ca de obicei...pina la urma...tot femeile se insulta una pe alta. Era de asteptat!!!!

Cum ne pot respecta barbatii pe noi cind noi ne scoatem okii una alteia??????????

Nu pot intelege fenomenul asta si pace Tot noi ne tragem in jos si apoi dam vina pe barbati

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

sau e o scuza pentru femeile hade, cu i din a, ca vezi doamne, astea frumoase-s niste proaste

in gluma: aha...deci nu te uiti pe discovery...

in serios: ce inseamna ( mai specific): "cred ca uratele se-mbata cu apa rece", m-ar ajuta mult ca tu sa explici si eu sa inteleg din explicatia ta.

Precizare: eu sint una de aia urita. De aia am nevoie de explicatii suplimentare.

Edit 1: urita adica hida ( hada).
Edit 2: usor cu pianul pe scari!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Precizare: eu sint una de aia urita.

tot in gluma: si care-i problema mea??? eu nu sunt.
se discuta daca barbatii prefera uratele
eu am spus ca nu cred, cred ca nu sunt mai avantajoase la casa omului
mi s-a adus un argument (biblic) ca frumoasele-s cam proaste, ceva care suna cam ca ratul unui porc
si eu am spus ca-n cazul asta uratele respective se-mbata cu apa rece, ca nu vaz alaturarea.

e greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aham! Deci , io iubesc pe: Porumbel 30 , Ocebine si daniela b .
Am si o intrebare, naiva si tampitica, recunosc: cam ce vina au, dupa parerea voastra, oamenii care nu sunt tocmai de pus pe coperta la Vanity fair? Si, derivata din asta , ce sieshi-contributii demne de lauda au cei care ajung acolo?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

Aham! Deci , io iubesc pe: Porumbel 30 , Ocebine si daniela b .
Am si o intrebare, naiva si tampitica, recunosc: cam ce vina au, dupa parerea voastra, oamenii care nu sunt tocmai de pus pe coperta la Vanity fair? Si, derivata din asta , ce sieshi-contributii demne de lauda au cei care ajung acolo?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

[pai ce contributii sa aiba, o sa-ti raspunda iubitele tale: alea de pe coperta sunt ca ratul unui porc

Mergi la inceput

si pana la urma urmei, poetzii, prozatorii, pictorii, sculptorii si restul omenirii au proslavit dintotdeauna frumusetzea
n-o sa ma apuc eu acum sa laud opusul, daca asta asteptati.Tzeapa!

e de datoria fiecaruia sa-si rezolve intr-un fel complexele, daca le are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Narcisismu' o fi un complex sau un defect?

nepotico, ne potriveam mai bine la subiectele cu caini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

n-o sa ma apuc eu acum sa laud opusul, daca asta asteptati.Tzeapa!

Nu ne asteptam, cel putin eu nu.
Da' deloc. Tzeapa.

In rest, asa e! Cum ai scris: complexele sint rezolvabile.
Alte lucruri, mult mai delicate, nu se rezolva decit daca umbli usor cu pianul pe scari, cum am scris mai sus

Nepotzica, aia de i-ai amintit tu, poeti, prozatori, artisti...in majoritatea cazurilor au scris despre idealuri, himere, dorinte si s-au ars in focul creatiei de buna voie, suferinta naste arta frumoasa mai mult decit orice altceva, ei nu pot fi etalon pentru justificarea ideii tale.
In plus frumusetea "aia" de acum 100 (sau, poftim 50!) de ani nu seamana cu frumusetea "de azi", asadar nu vine deloc in sprijinul tau ceea ce ai scris.
Exemplarele umane nu se imperecheaza de ieri, de azi.
Oamenii nu-si aleg partenerii de ieri, de azi.
Nu de azi cind frumusetea e supla, bronzata si cu buze mari. Odinioara era musai sa fi rotunjoara, alba, cu parul alb ca neaua si cu buzele subtiri si delicate. Asadar, una ca Xuleasca Xulescu de pe coperta lu' ce revista vrei tu..supla, bronzata si cu buze in exces putea sa le para extrem de neatragatoare si lipsita de ceea ce ei ( alegatorii barbati) cautau sa fie diafan, straveziu, moale.
In concluzie, ceea ce se cauta azi "pe piata" nu este neaparat frumusete ci "curent".
Noi discutam aici ( sau asa cred eu...) despre felul in care "uritele" sint preferate.
Sau daca nu.
Si daca da, de ce?
Eu mentin parerea mea de la pagina 1, ca raspuns la intrebari.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput