Barbatii prefera "uratele"?
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
lauramonica spune:
ma bag si eu in discutie....asa cum s-a mai zis pe aici, frumusetea este o "chestiune" relativa si depinde de gustul si preferinta fiecaruia.Da, exista si niste sabloane care stabilesc daca un om e frumos sau urat...Normal ca femeile sunt cele mai critice cu cele de acelasi sex, dar cand ne uitam in oglinda....uitam sa fim critice (am scris "uitam" chiar daca eu sunt o exceptie, imi vad defectele, sau cel putin asa cred) Toate sunt urate, numai noi nu....hai sa fim serioase...Pe urma, dupa ce criterii ne luam, dupa pozele din reviste sau alea de pe micul ecran, care cheltuie o caruta de bani pe frumusetea lor si care au filtre peste filtre sa nu li se vada defectele.....Eu sunt sincera, si recunosc: consider ca majoritatea oamenilor suntem obisnuiti, putini sunt urati si mult mai putini frumosi...Si e posibil ca o persoana mai putin ...hai sa zicem aratoasa sa aiba mai mult succes..eu de ex. am observat ca oamenii mici de statura sunt bagaciosi(in senul bun, nu peiorativ) si lipiciosi, ies in fata, isi spun punctul de vedere...{In ce priveste femeile plinute, grasute, am observat ca rad ff mult....si flirteaza mai mult....O sa sariti acu' care mai de care peste mine....VA ASTEPT
laurica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
lauramonica de aia ma distrez eu asa bine!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
andora spune:
A prefera inseamna a alege, iar un barbat nu cred ca va alege niciodata o urata numai fiindca are in minte sablonul mentionat. Doar daca nu si l-a creat in urma propriilor experiente si atunci e scuzabil.
Sigur ca aprecierea "urateniei" e relativa de la un barbat la altul. Citind respectivul articol si reactiile la el../ m-am hotarat sa mai trag cu ochiul la vreun forum masculin. mai invat si eu cate ceva despre dragutii de barbatei... daca exisa asa ceva.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by andora
[Citind respectivul articol si reactiile la el../ m-am hotarat sa mai trag cu ochiul la vreun forum masculin. mai invat si eu cate ceva despre dragutii de barbatei... daca exisa asa ceva.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Buna idee!
![](images/user_man.png)
yank spune:
Conform zicalei "Frumusetea e trecatoare,prostia e vesnica" fiecare probabil o crede ca tot ce e urat e si genial.Surprizele le au in luna de miere...
fannna2003 spune:
laura...m-ai citit..si eu rad f mult
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
quote:
annie_xtreme
XtremeEngineer
Western Sahara
in zee dungeon
882 Mesaje
Trimise - 31/07/2006 : 16:35:44
--------------------------------------------------------------------------------
Fiquelle si celelalte - vai de capu vostru. Cu pasarica nu se tine nici un barbat, daca n ai si ceva creier (nu smecherie, creier) si ceva empatie...
Semnat: o frumoasa xxx care a refuzat mai multi barbati decat se vor uita la tine vreo data.Ocazie cu care mai verificam odata filtru :D.
--------------------------------------------------------------------------------
Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce
nu mere filtru' si nici nume propriu, nu-i!!! ..is vigilenta io, da' nu chiar ca ccc copiloi, ma duc acum s-o indexez si pe ea!!!
Editat de - lilanda on 31/07/2006 16:46:05
Semnatura aia a "frumoasei XXX" imi aminteste de filmele "under 16" de dupa miezul noptii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Atat pot sa iti raspund la ce ai...aruncat aici...
_
IUBESC VIATA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
Subiectul acestui thread este numai bun de o intrebare retorica...si cam atit.
"Frumos" versus "Urit" este o batalie care se da de veacuri pe tarim filozofic...
Good luck with it!
Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.
Ramona J spune:
Daca "urita" e desteapta si se combina bine genele, inseamna ca ies copii super. Ooops, asta presupune ca barbatul e frumos dar...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Fiquelle, daca nu ai trecut niciodata pe la subiectul scandinavilor, nu poti sa pricepi ce vrea sa zica semnatura aia. Si chiar nu e ce ai interpretat tu ... :-)