Barbatii prefera "uratele"?
Raspunsuri - Pagina 11
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by buli
brusc????
nu, acum, ca tot zici, ma gandesc s-o fac treptat, mi-e ca nu ma mai plac femeile urate si zau daca stiu cum o sa ma descurc mai departe in viatza cu asta.
annie_xtreme spune:
Fiquelle si celelalte - vai de capu vostru. Cu pasarica nu se tine nici un barbat, daca n ai si ceva creier (nu smecherie, creier) si ceva empatie...
Semnat: o frumoasa xxx care a refuzat mai multi barbati decat se vor uita la tine vreo data.Ocazie cu care mai verificam odata filtru :D.
nu mere filtru' si nici nume propriu, nu-i!!! ..is vigilenta io, da' nu chiar ca ccc copiloi, ma duc acum s-o indexez si pe ea!!!
copiloi spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Fiquelle si celelalte - vai de capu vostru. Cu pasarica nu se tine nici un barbat, daca n ai si ceva creier (nu smecherie, creier) si ceva empatie...
Semnat: o frumoasa hmhmhmm care a refuzat mai multi barbati decat se vor uita la tine vreo data.Ocazie cu care mai verificam odata filtru :D.
Cine pleaca ultimu' sa stinga lumina
Scandinavii stiu de ce
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
Veve spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Semnat: o frumoasa xxx care a refuzat mai multi barbati decat se vor uita la tine vreo data.Ocazie cu care mai verificam odata filtru :D.
Extremo,cre'ca poti sa nu fii de acord intr-un mod mai putin agresiv,no?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Deserted spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by Deserted
quote:
Scuzati-ma,dar ce inseamna arzoaica?
Fripturista..
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
[b]Akuma,explica-mi si ce e aia fripturista? Fripturista de vita sau de pui?Medium,medium well,welldone?
Life`s a bitch and then you die[/b]
Care se frig pina se ard ca o friptura si cind s-a facut scrum o arunci la gunoi..
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
nepotzica spune:
se pune si mangal? ca la gratar??
sau face pur si simplu autocombustie???
scuze, n-am putut sa ma abtin
Dialex spune:
Doamnelor, doamnelor, vá rog! Daca permiteti si uni barbat sa se bage în discutie:
Din experienta mea din tinerete - am observat ca fetele mai urâtele danseaza mai bine decât cele frumoase (si sárutá mai bine) Probabil ca cele frumoase investeau mai mult în ceea ce deja aveau si cultivau "fatada" (machiaj, haine), pe când celelalte trebuiau sa-si descopere alte atuuri (facând sport, instruindu-se samd.) Desigur, nu spun ca e o regula generala, doar ca asta a fost experienta mea.
Iar treaba ca o femeie frumoasa e mai predispusa la adulter cred ca e falsá. Dimpotriva, cred cá dupá ce se cásátoreste, o femeie mai urâtá e mai susceptibilá sá cedeze, pentru cá a fi curtata de cineva e într-adevár un lucru care o flateazá (un lucru care pentru o femeie frumoasa nu mai e o noutate).
În fine, o banalitate: frumusetea stá în ochii privitorului. Daca veti arunca o privire pe "literatura de specialitate" (în special pentru bárbati) veti vedea reviste dedicate picioarelor, sânilor (mici, mijlocii si normali), fundurilor, graselor, femeilor n vârsta samd.
Eu am norocul sa fiu casatorit cu una din cele mai frumoase flori din lume, dar am avut (long time ago) prietene despre care mai toti spuneau ca sunt urâte - lucru care mie nu mi se párea asa evident
Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)