chiquitita e musai sa iti tratezi anexita! stiu ca e lupta mare cu ea.. am trait-o pe propria piele..
incearca in tratament balnear. are efecte extraordinar de bune! impachetarile alea dau superrezultate!
Ana
In asteptarea minunii!!
Anutza, te cred, dar nu prea am sanse sa fac tratament la Mangalia
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Tabitha, ai fost la dr? Cand am plecat eu aveai o problema cu niste scurgeri.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
salomea: imi pare rau sa te dezamagesc dar cam toate testele ozone sau femina mi-au aratat si mie a doua liniuta palida dupa 1-2 ore desi n-am fost gravii
nu trebuie sa iei in considerare decat ce apare in primele 5-10 min, deci testul ozone daca nu ti-a aratat nimic in primele minute atunci e negativ...fa totusi un clear blue, e mult mai concludent 

bubuleana
BUBULEANA

sper si eu,dar azi n-am avut rabdare si-am mai facut un test=negativ
.Dar eu totusi mai sper la eco afirmativ,doctorita mi-a spus ca SE VEDE CEVA,plus ca testul facut la ea la cabinet a iesit cu o umbra la a doua liniuta...
n-ar trebui sa se insele,nu
Cred c-o iau razna pana joi
VREAU SI EU UN
SAU 
SAU

![]()
![]()
mi-am aruncat privirea pe testul facut in urma cu vreo 2ore si...se vede binisor a doua liniuta
! Stiu ce scrie pe prospect, dar a mai patit careva asa si sa fie si real "pozitivismul"?Raspundeti-mi si mie fetelor bune!

![]()
bubuleana,acum am vazut raspunsul tau pt.salomeea....
,dar eu tot ma incapatinez sa sper!SPERANTA MOARE UlTIMA!
A,si e prima oara cand se intampla,desi am facut teste cu carul si le-am pastrat ore in sir...