Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 29
cenia spune:
Ligia13: referitor la gingivite incearca apa de gura Corsodil este foarte buna. Se gaseste numai in farmacii.
pa pa noi plecam ca avem o gramada de nunti:doua acum si cite una in fiecare weekend de acum inainte. plec la Suceava sper sa ne ajute Domnul sa ne intoarcem bine sanatosi. David a fost putin deranjat la burtica am luat arsenalul la rind:Smecta,HN25,carbonat,orez,morcovi, stiksuri, piine prajita. e ok, ne-am restabilit. coprocultura am facut mai demult, nu stiu ce tot are.
parintii mei mi-au prospus sa mergem in Delta. nu ma risc. e prea mic copilul. am zis: "la anu"! contra argument: "dar poate la anu sunt mort"!(ei sunt mai batrini). nu am ce sa le fac, ii inteleg dar..
pa pa va lasam o sa mai facem poze
cine are chef de un link fain cu o melodie despre copii va dau adresa: http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html
la lac
niste poze
simonela spune:
Mai intru si eu putin pe aici, inainte de plecare...Maine plecam spre Bucuresti, iar duminica spre mare...Va fi cam obositor, dar asta e! Important e sa se rezolve problema cu burtica Andradeia, apoi voi putea rasufla usurata o vreme...
Va multumesc fetelor pentru complimente si incurajari: pisicuta, carmenduta, oanamaria, rrox, marox, andira

Am mai citit putin din urma si am mai vazut poze faine cu Bubu si Bubuca (zuzunaki) - sa-ti traiasca, sunt doi frumosi si sa ti se dea sotul "pe brazda" cit mai curind, sa treceti peste probleme si discutiile in contradictoriu!
L-am mai vazut pe bruntelul simpatic Vlad (coco), pe George (Laura72) - mi-au placut pozele cu dansul, cu boxele si cu butoiul, Rares al Carmendutei e foaaaarte fotogenic, la fel si Alex al lui Ninocikap! Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor si sa va bucurati de ei!
Ana, bine ati revenit acasa! Am vazut si pozele cu prichindeii tai la mare, sunt tare draguti. Am vazut ca sunteti in parcul Moghioros, poate ne intilnim pe-acolo, ca si eu locuiesc in zona si merg destul de des acolo la plimbare!
Mamacita, m-a impresionat povestea cu tipa insarcinata si mi-a placut mult finalul ei! Cum merge treaba cu bona? E ok? Te-as ruga, daca se poate, sa-mi trimiti si mie chestionarul tau pentru bone - sunt direct interesata de gasirea unei femei cu care sa o las pe Andrada, incepind din luna septemrbie...Din pacate trebuie sa ma intorc la serviciu si n-am gasit inca pe nimeni, iar timpul e destul de scurt. Ma gindesc ca e nevoie si de o acomodare, o perioada in care sa fiu si eu acasa cu ea si cu Andrada. Vom vedea ce va fi! Trimite-mi, te rog, si nr. tau de telefon (daca vrei, of course) si daca trecem prin Constanta sau Mamaia poate te sun sa ne vedem, daca va face placere, saptamina viitoare! Asteptam cu interes poze de la intilnirea cu Daria, Mircea si Brien!
Vroiam sa va intreb doua lucruri, ca am mai vazut prin poze si mi-am adus aminte: nu e nici o problema sa lasam copilasii in fundicul gol pe plaja sau in apa, la mare? Eu citisem intr-o revista("Mami", cred) ca nu e foarte indicat din cauza nisipului si a soarelui puternic???!
Si al doilea: voi va ginditi ca treptat sau brusc, intr-o zi, sa scapati de suzeta sau inca nu va alarmati? Eu ma gindeam ca ar fi bine ca pe la 1 an jumatate sa nu mai adormim cu suzeta in gurita (in rest n-o folosim, doar la culcare ne e indispensabila) si tot asa incet-incet sa renuntam la biberon si sa bem din canita, lucru pe care am vazut ca unele dintre voi l-au si facut deja, dar Andrada e tare fericita cind isi primeste dimineata si seara lapticul din biberon...
In ce priveste mincarea, Andrada maninca bucatele, nu mai folosesc blenderul de mult timp - carnita, piinica, brinzica; legumele nu le sfarm cu furculita, ei ii place mult sa le muste fie ca sunt morcovii din supa sau rosii, castraveti, ardei cruzi, fie ca sunt fructe (banana, piersica, etc.) Din pacate, nu i-am mai dat astfel de bunatati in ultima luna si nici ea nu mai are pofta de mincare ca inainte, din cauza nenorocitei de diaree. Maine primim rezultatele la analize si sa vedem ce se intimpla??!!
Pisicuta, n-am incercat mucilagiu si atit, e o alternativa la care o sa ma gindesc. Dar i-am dat la greu laptele cu mucilagiu in loc de apa si nu mi s-a parut ca e mai bine...Multa sanatate va dorim! Felicitari pentru licenta si mult succes in continuare!
Oanamaria, imi pare rau ca nu v-a priit concediul in tara si ca ati avut si voi probleme de sanatate. Bine ca acum sunteti pe drumul cel bun, e un semn incurajator! Eu nu i-am dat apa Andradei decit fiarta si racita sau apa plata Izvorul alb sau Borsec, deci, teoretic, n-ar trebuie sa fie de la apa...
Laura, condoleante!
Danuta, am primit mesajul tau, sper sa ne vedem pe plaja!!!
Gegea, sper ca nu mai plinge Daria atit de mult si ati mai apucat si voi sa va odihniti!! Pupici 
Mamanati, nastere usoara si bebita sanatoasa!!
Rp sarcina usoara!!
Adseana, ce mai face Alexandra? Sunteti in concediu?
Noapte buna, tuturor! Sper ca atunci cind revenim sa am (numai) vesti bune!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
carmenduta2003 spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Ana71, am vazut pozele voastre, foarte frumoase! Locuri frumoase, voi toti niste frumosi! Si ce gasca mare de copilashi! Da, intradevar m-am tuns scurt, foarte scurt. Esti singura care a observat :) Noi acum pe caldurile astea iesim pe la ora 18 din casa, dar suntem zilnic in parc, pe pajiste. Nu stiu cu care Mira va intalniti voi, ca-s doua fetitze Mira cam de aceiasi varsta! Poate ne vedem zilele astea!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Gresesti, draga mea. In pag 17 am scris: Andruzza, bine v-ati intors. Am vazut pozele cu voi, Rares este inaltut si frumos. Mi-a placut mult poza in care sunteti toti, impreuna cu familia Adrianei Fedorca. Parca faceti reclama, asa aratati, bronzati si veseli. Sa-ti fie de bine pentru tunsoare, iti sta bine.
Poze Rares
mamacita spune:
simonela,da-mi mail-ul tau,te rog,pentru chestionar.Cu bona am scris,incepem pe 15.
Acum n-am timp sa mai scriu,sper sa pot intra mai pe seara,dar nu stiu,acum a venit o verisoara de-a noastra de la Craiova si trebuie sa ne intalnim si s-o distram putin si pe ea.La noi v-am spus,e un du-te-vino vara de innebunesti...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andrruzza spune:
carmen, scuze!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
Salutare fetele!
Cam slabut azi... iar cadem pe pagina 2?
Ati vazut ca se evalueaza subiectele?ia hai la votat
!
N-am apucat sa citesc decat f pe scurt,sper sa recuperez.
Multumesc de raspunsuri tuturor
Ligia,
mersi ca m-ai luminat ca e si Lego pt 1-3 ani
.Eu cautasem numai la magazinul de unde cumparam noi frecvent de pe net si avea numai de la 2 ani in sus,desi au o varietate mare de produse Lego.Am gasit chiar pe site-ul Lego,in shop-ul lor si vom comanda.Al vostru ce marime e?Cu cate piese?Eu m-am hotarat la Lego Quatro Eimer XL pt ca e si in oferta si are 100 de piese.
Bubu iar e in crize...azi e a doua zi cand urla zeci de minute daca il pui in pat sa-si faca somnul de dup-amiaza.Cum l-ai pescuit din pat,cum a tacut.Ma dispera
...pt ca Sofia doarme asa bine si nu numai ca o deranjeaza si pe ea,dar nu putem sa avem si noi macar o ora de liniste pe zi![]()
Cam atat momentan.Va pupic si uichend linistit!

zuzunaki spune:
andrruzza,
si eu observasem frizura si tare mi-a placut cum iti sta.Insa tu esti asa de zgarcita in a ne arata poze cu tine incat chiar ma intrebam daca te-ai tuns sau nu
Ia treci la shooting si delecteaza-ne cu un pictorial
rrox3 spune:
deschid acum ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi