Prichindei martie - aprilie 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 27
Ana71 spune:
Buna,
Mey, dar aveti un spor la scris.... Abia am reusit sa recuperez din urma (nu mi-a mers net-ul vreo 3 zile). Noi abia mai facem fata cu caldurile astea, Eva e extrem de maraita si a inceput cu niste ambitii...Ce-i drept tocmai i-au iesit 2 masele si cred ca-i vor mai aparea ceva dinti pentru ca are gingia foarte umflata. Ziua alearga in toate partile, nu sta absolut deloc la schimbatul pampers-ului (ieri m-am chinuit 3 sferturi de ora sa-i schimb pampers-ul - urla ca din gura de sarpe), azi -noapte a plans vreo ora fara intrerupere. Sper sa fie doar din cauza maselelor, ca simt ca ma lasa nervii. Plus ca-mi face si Victor capul tandari ("m-am saturat sa tot tipe", "daca-i dai jucaria x doar pentru ca tipa, asa o sa fac si eu", "ce sunt eu sclavul ei, trebuie sa-i dau tot ce vrea?, etc, etc). Il inteleg pentru ca Eva vrea tot ce are Victor in mana, vrea la calculator cand el e deja acolo, in parc vrea sa se joace numai cu Victor si prietenii lui si cred ca uneori il cam sufoca. Mai ales ca eu nu prea mai am timp de el si-mi cam ies din fire, iar mama e pur si simplu terminata de caldura asta. Iar Adi si-a inceput programul de delegatii...
In alta ordine de idei, am reusit sa pun si eu poze
in albumul iulie 2006 (inclusiv poze din Albena).
Andruzza, bine ati revenit din concediu. V-am admirat in poze. Sunteti niste frumosi, asa cum va stiam. Rares e un scump, pare ca s-a inteles bine cu Cezarica! Te-ai tuns sau mi s-a parut mie? Sper sa ne vedem cat de curand prin Moghiorosh (cu Mira si mamica ei ma vad aproape zilnic, dar pe voi nu v-am mai zarit).
Mamacita, imi pare tare rau de copilasul nasilor vostri. Si-mi dau seama prin ce trec si ei, acum in concediu. Adevarul este ca zilele astea am auzit de 4 copilasi care au facut enterocolite din astea urate la mare.
Rrox, sanatate multa Ioanei. Si Evei i-a cam curs nasul. Ce-i drept din vina mea pentru ca am tot plimbat-o duminica pe-afara apoi la Metro (in zona frigiderelor), apoi iar in soare, apoi la Carrefour si cred ca variatiile de temperatura nu prea i-au facut bine (de obicei nu e asa sensibila, dar duminica chiar am exagerat, ea fiind transpirata leoarca).
Carmenduza, l-am admirat pe Rares in poze. Ii statea bine si cu carliontzi, dar si tuns. E un frumos (tuns chiar seamana leit cu Brad Pitt).
Pisicuta, felicitari pentru licenta!
Marox, sanatate copilasilor!
Oanamaria_luiza, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine in vacanta! Bine ati revenit!
Zuzu, in cazul meu nu a fost nevoie sa-i iau Lego Evei. Are de la Victor. N-o pasioneaza prea mult. Prefera sa alerge, sa se catere si sa se joace cu auto-robotii lui Victor (normal fiind preferatii lui au devenit si preferatii ei).
Ligia, am uitat sa-ti spun ca la restaurantul hotelului nostru erau si scaunele de masa pentru copilasi micuti (suficiente, nu trebuia sa astepti dupa ele). Ma gandesc ca ar trebui sa fie si la Oasis.
Eu Evei nu i-am introdus prea multe alimente noi in meniu, dar voi m-ati inspirat. Mi-e cam teama sa-i dau prune sau pere. La categoria fructe manaca cu placere mere, piersici si uneori caise. Legume: dovlecel, conopida, morcov, cartof. O sa incerc si cu rosie. Dar oricum nici eu nu prea sunt de acord cu ce i-a spus dr. lui Zuzu. Pestele ala nu prea e sanatos nici pentru un adult, daramite pentru un copilas. Bucatele am inceput sa-i dau, dar continui si cu legumele pasate.
rrox3 spune:
Ana parca as fi scris eu despre piticele mele ce ai scris tu despre realtia Eva-Victor
Si Ioana urla de mama focului imediat ce vede ceva in mana Mariucai. Daca nu-i da e jale mare. De obicei Mariuca ii da, fiindca a inteles ca oricum Ioana va abandona respectivul obiect repede si il ia inapoi. Dar si ea imi zice ca ar vrea sa fie ea Ioana, sa primeasca tot ce cere imediat si sa fie mereu luata in brate cand plange, nu certata
Ce sa-i faci, e greu sa fii fratele / sora mai mare...
Dar cand se joaca amandoua si rad in hohote sunt moarta dupa ele 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Marox spune:
Ligia, Gegea, Ninocikap, Ellinia, Carmenduta multumesc pentru urari! 
Ana71 si Rrox, cam astea incep sa fie si relatiile intre piticotii mei. Julia vrea sa se joace si ea cu jucariile lui frate-sau iar Alex e prea mic ca sa stie cum sa se poarte cu ea. Concluzia e ca in permanenta unul din ei urla! Da' stiti ce?
De cind sint plecati copiii de acasa si e liniste aici, ii aud si eu pe-ai vecinilor, miracol, si acolo e scandal! Diferenta dintre fetele lor e aceeasi ca intre ai mei si dezvoltam complexe, cum e dom'ne posibil ca pe fetitele alea sa nu le aud niciodata?!!!
Ana71, am vazut pozele, sint minunate si se pare ca ati petrecut o vacanta pe cinste! Io una' am ramas pe retina cu imaginea Evei in timp ce-o tundeati
.
Simonela, ai o fetita superba, sa va traiasca! Cind am vazut-o pe Andrada pe hinta mi-am amintit de copilaria mea de la Tg Mures. N-am mai auzit cuvintul asta de-un secol!
Zuzunaki, eu nu i-am dat legume congelate pt ca hrana de baza sint borcanele, dar cumnata-mea numai d'astea a folosit. Ei au gradina si toata productia (sau ma rog, ce e in plus) o congeleaza. Cu lego se joaca la doica, eu toate jocurile alcatuite din bucatele, cubulete si cubisoare le-am banat pt ca ma saturasem sa-mi scrintesc picioarele calcind pe ele. PS Mi-a placut paralela Zidane-Matterazzi!
Oanamaria, documentarul a fost fain. Nu, Polonia nu a ajuns "zone interdite", asa se numeste emisiunea. Tema era plecatul in vacanta si aratau 4 reportaje: o familie de algerieni care se intorceau in vacanta anuala la ei in tara, o batrina de 80 ani pe care o aducea fiul la camping cu rulota (super, mey, clasa lux, cu AC, baie proprie si spatiu berechet), cei 4 baieti de la noi din comuna care s-au dus sa se distreze in Polonia si un arhitect de 50 de ani care pleca cu un nepot de 25 din Paris in Italia cu autostopul. Bineinteles ca a doua zi discutam toti colegii daca am vazut reportajul cu "ai nostri" si despre cum toata Franta a vazut Artenay-ul.
Daria, Mamacita ne-a spus ce i s-a intimplat lui Brien pe plaja! Sper ca acuma s-a facut bine si nu-l mai doare minuta. 
Laura, sincere condoleante.
Pisicuta supergirl, felicitari pentru nota finala!
Andrruzza, descoperisem si eu topicul ala de mai demult! Doamne ce mai pot scoate unii oameni!
Eu sint in vacanta de asta-seara pentru 2 saptamini. Plecam un pic la aventura. Adica stim ca luni vom fi in Germany la prieteni, iar simbata viitoare in nordul Frantei la alti prieteni, dar apoi nu stiu daca mai colindam sau ne intoarcem.
mamacita spune:
Ana,ti-am vazut familia frumoasa:bravo voua,v-ati distrat pe cinste,realmente m-au relaxat si m-au facut sa zambesc fericita fotografiile voastre de vacanta.eva a crescut,are niste ochi superbi si seamana din ce in ce mai mult cu Victor;din poze reiese ca a fost tare cumintica.Iar de distractii ati avut parte nu gluma:plimbare cu parasuta?!centru de calarie?!Suna periculos, dar e foarte frumos![]()
zuzu,vad ca ai pus ceva intrebari,la cea cu legumele congelate eu am raspuns demuuuult,nu mai tii tu minte,pe vremea cand debutam cu introducerea lor.Sunt ok,cum a zis si rrox,daca sunt de la firme serioase,care sa nu bage sare si conservanti si nici macar sa nu le mentioneze
Lego Alex are demult,dar il pasioneaza sa vada cum construim noi si sa distruga el
.Chiar,sunt usor de tot ingrijorata ca Alexutu meu nu prea introduce formele corect in sorter decat 50%,dar astept minunea![]()
Azi iar am avut cabinet si mi-a fost dat sa vad ce n-am vazut:o pacienta care fusese vezi Doamne chiuretata,si inca cu anestezie generala,in urma cu 1,5 luni si acum credea ca a ramas iar gravida.Cand colo,sarcina mersi la locul ei,de 17 saptamani,deci care nu putea fi chiuretata.era baietel si aveam toate dovezile ca si-a dorit sa traiasca si s-a agatat cu disperare de mama lui.Ce i-am spus,ce nu i-am spus individei,cert este ca din speriata cum era la auzul vestii a plecat fericita si mandra de baietelul ei
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
rrox,Marox,vacanta fara pitici?!
Vreau si euuuu
,macar 3 zile,chit ca stiu ca as muri de dorul lui Alex,dar numai cand as fi treaza,si asta nu cred ca s-ar intampla in acele 3 zile,nici macar intr-o saptamana nu cred ca m-as scula din pat![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
danuta,trimis pm x 2![]()
Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:

Ana, am vizonat poze superbe cu 2 copii reusiti si tare m-am bucurat. Eva e dragalasha foc , iar ochii ei
. In portocaliu ii sta tare bine.
Mi-au placut pozele de la plaja si m-a impresionat ce aerisit e pe plaja, nu te tragi de chiloti
cu vecinul de cearceaf, sau stai cu emotii ca daca se da copilul u pas inapoi cade cu putza pe fatza unei doamne![]()
Abia astept sa ajungem si noi, desi acum m-au luat un pic emotiile, pt drum, mancare , etc.
mamacita, chiar ca una neauzita. Asha a fost sa fie. Sa-i traiasca si sa fie sanatos, uneori puterea divina e mare.
Si o intrebare indiscreta: medicul cu care lucrezi tu o chiuretase? (pt ca pe langa minune divina mi se pare si o eroare medicala).
rrox, wow, singurei
! Ce planuri aveti porumbeilor?![]()

Eu
si Raducu
(22.04.2005)
danuta_t spune:
Mamacita, abia de 20 minute am deschis compu.
Multumesc enorm de raspuns. Am trimis si eu un PM. Sper sa ma pun iarasi in forma cat mai repede.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ligia13 spune:
rrox, despre ceaiul de salvie nici eu nu stiam, desi am mai facut gingivita. Am niste gingii cam sensibile.
Doctorul mi-a recomandat acuma ceaiul de salvie sau codita soricelului, pt ca sunt dezinfectante si cicatrizante.
Mi-a mai recomandat sa folosesc apa de gura, ca cica ajuta la prevenirea gingivitelor!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
danuta_t spune:
Frumoasa povestea nemaiauzita.
Si si mai frumos mi se pare ca a plecat si pacienta bucuroasa de baietelul ei. Ce mai, un happy end de telenovela.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t