Inseminare (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:

![]()
eu nu am mai facut nici o IA dar am trecut pe'aci sa va spun ca va tin pumnii..
Sherita bine ai revenit..asa mama sa ai rabdare e mult mai bine!!!pumnii mei vor sta stransii!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Sheritra spune:
He-he, Liana, stiam eu ca ma pot bizui pe pumnisorii tai
!
Te pup si hai la IA, te astept la intrarea in Bucuresti!
Sheritra
ceciserban spune:
Fetele cu experienta in inseminari,am si eu o intrebare la voi:a auzit sau facut careva inseminare intraperitonala?Se face asa ceva la noi?
Eu am gasit asta pe site-ul:www.reclama mascata//avertizare/fertilitate/inseminare-artificiala.html" target="_blank">http://www.reclama mascata//avertizare/fertilitate/inseminare-artificiala.html
Mult succes tuturor fetelor aflate in asteptare si nu numai!
cecilia
ceciserban spune:
Imi pare rau nu am stiut ca asta e reclama!Nu am nimic in comun cu acel site,deci nu intentionez sa fac nici o reclama.Am vrut doar sa informez fetele.
cecilia
ceciserban spune:
Daca nu pot scrie site-ul o sa spun ce scrie acolo despre inseminarea intraperitoneala:
sunt depusi in peritoneu(membrana seroasa care tapeaza peretii abdomenului si suprafata viscerelor digestive pe care acesta le contine),in vecinatatea trompelor si ovarelor.Introducerea
se face cu ajutorul unui cateter subtire de 2mm.Este o procedura simpla,nedurerosa si care nu necesita internare.Rata de succes pe fiecare inseminare este aceeasi cu a unui cuplu sanatos,fara nici o problema:15-20% pe ciclu menstrual.De aceea,operatiunea se va repeta in fiecare luna, pana reuseste.
MULT SUCCES!
cecilia
Sheritra spune:
Mda, Ceci, am citit si eu, dar cine-o face?
Parca seamana cu Giftul lui Tutunaru, pe care il tot asteptam.
Danyalo, ai mai auzit de "darul" acesta?
Sheritra
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Ma gandesc ca ar fi util sa adaugati pe prima pagina la doctori care fac IA (vad ca a intrebat deja o fata din Constanta) :
in Constanta - d-na dr. Lutescu - Str. Fulgerului nr. 57, tel. clinica 0241-637436
ceciserban spune:
Da Sheritra asa ma gandeam si eu ca le e mai usor sa te trimita la FIV.Am mai citit pe site-urile straine ca acolo se face si ITI-inseminare intratubara.E asa de frustrant ca nu se face,mai ales pt. fetele care nu au probleme ci doar sotii lor.Tot timpul te gandesti ca daca i-ar pune cat mai aproape de trompe ar fi perfect.Uneori imi vine sa fac cum a zis o fata aici-sa iau un cateter si sa-mi bag singura
la ovulatie
!Ea a vut norocul sa se si prinda!
Hai ca te asteptam cu vesti bune!Cand faci testul?
cecilia
Sheritra spune:
Cecisor, asa este, mare dreptate ai, sa ne bagam cutitu in burta si sa varsam acolo borcanasul de gigei, sau chiar direct de la sursa...numai sa nimereasca
!
Si pe mine ma oftica aceste doua optiuni IA si FIV, nimic pe langa, nici o alta deviatie, ori simplu ori f complicat.
Si nu numai pb banilor, dar a timpului, a analizelor care tb sa fie ultra-perfecte, a spaimelor, aoleo, mi-a iesit atata si-atata cutare analiza, valeu ce-o fi, fetelor, ajutati-ma!
in loc sa ne ajuta mai mult ne sperie si ne streseaza, umblam apoi ca somnambulele pe forum si ne inchipuim toate grozaviile!
Ai dreptate si in ce pv fetele ale caror soti au probleme, sa ne faca ceva si sa-i trimitem dirrrrect pe folicul sau pe ce trebuie el sa sparga si gata, n-am nevoie de altceva, sa-mi scoata oualele ca pe mate si sa la manevreze ca de pasti!
Noi cu supararea, noi cu alergatura si nervii, si insuccesele.
Mi s-au umflat tatele si cam atat, si pap buni-buni, ceva maroniu in chiloti, alte semne baba n-are!

Sheritra
danyalo spune:
fetelor
din pacate nu am auzit de asa ceva!
Asa e ... ar fi bine sa inventeze ceva caci daca incep iar cu stimulari si alte nebunii ma dereglez si eu... de parca nu-mi ajunge problema sotului!
.
Asteptarea dupa inseminare e cumplita insa eu nu-mi fac prea mari sperante pt. ca sa nu fie dezamagirea prea grea pe urma! De fapt incerc sa nu prea ma gandesc...poate trece mai repede timpul! Mai bag un shopping de relaxare!![]()
DANY