Suflet prabusit - divort

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

quote:
Originally posted by luli

Individa stia de la inceput ca e casatorit. a incercat si ea marea cu degetul.

Sincera sa fiu deja am obosit. Sunt la capatul puterilor.

Recunosc ca inca il iubesc foarte mult. Poate de asta am si fost calma (nu resemnata) si nu isterica.

I-am spus care e treaba, i-am dat termen AZI, sa se gandeasca bine ce vrea dupa care nu mai fac nici o concesie.

In rest nu ma mai intereseaza nimic.

Pe ea nu vreau sa o vadnu dau nici m...cii pe ea, e zero barat.

Si o voi reduce la adevaratul zero si in viata de zi cu zi. Nici macar nu va sti cine a lucrat-o.

In viata si domnia si prostia se platesc.

Behind every love is a great story

Luli

Nu dai nici mucii pe ea, dar dai timp si energie ca sa o vezi pe ea un zero barat. Cred ca energia ta e mai pretioasa decat mucii, nu vad de ce ai irosi-o mai ales ca te plangi cat esti de obosita. Ce rezolvi daca pe ea o distrugi si in timpul cat tu esti ocupata cu asta si iti consumi energia cu asa ceva, sotul tau isi gaseste o alta "preocupare" extraconjugala? Nu e mai normal sa iti vezi de viata ta, sa incercati impreuna sa uitati ceea ce s-a intamplat si mai ales, sa va asigurati ca nu se va mai intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Cum spuneam:
„Si domnia si prostia se platesc”.
Nu-mi irosesc energie, zau. Un telefon e suficient. Imi permit, am parghiile necesare.
Si inca ceva:
„Calul sa-l bati acolo unde te tranteste, sa stie de ce!”

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ani3lla spune:

Desi de obicei nu dau sfaturi, exprim doar pareri sau eventual spun cum am procedat eu daca am fost intr-o situatie asemanatoare, imi permit sa te sfatuiesc acum : il iubesti si te iubeste, aveti grija de dragostea voastra, a fost un hop in relatia vostra pe care l-ati trecut cu brio( nu mai zic ca datorita tie pentru ca se pare ca mentinerea casatoriei si aducerea pe calea cea buna a oii ratacite e o sarcina care din pacate ne revine in exclusivitate noua, sotiilor.. de ce oare?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Behind every divorce is a great woman

Guestus

Mergi la inceput

Cum spuneam:
Nu-mi irosesc energie, zau. Un telefon e suficient. Imi permit, am parghiile necesare.
Si inca ceva:

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

quote:
Originally posted by luli

Cum spuneam:
Si inca ceva:

Luli

Sotul tau stie ce vrei sa faci? Ce parere are?

Mergi la inceput

Mi-a spus ca am tot dreptul sa fac ce vreau vis a vis de aceasta situatie. Ramane la latitudinea mea si va fi de acord cu mine.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Draga Luli,

Daca asta te consoleaza, iti spun ca si eu am trecut printr-un astfel de moment cu sotul meu. Si nu numai eu, ci din cate am citit pe forum, f. multe fete au trecut printr-o astfel de experienta.

Poti alege:
- sa ierti si sa fii in continuare cu un sot care te iubeste si care iti va fi recunoscator sau
- sa divortezi si sa suferi dupa el.

Ia-o, asadar, ca pe o experienta a cuplului vostru, ca pe un prag pe care viata vi l-a pus in cale ca sa va intareasca. Stiu ca doare si ca ti se pare incredibil ce ti se intampla (nu-i asa ca ai fi bagat mana in foc pt. fidelitatea sotului tau?). Fii inteleapta si iarta-l din tot sufletul.

Din ce scrii se vede ca esti o fiinta deosebita.

Deci, nu te injosi:

"Pe ea nu vreau sa o vadnu dau nici m...cii pe ea, e zero barat.
Si o voi reduce la adevaratul zero si in viata de zi cu zi. Nici macar nu va sti cine a lucrat-o."

Ci pune in practica ceea ce scrii:

"Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau."

Carli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

de asemenea mentalitati am fugit toata viata, si bine am facut, ce pot sa mai zic?
doar ca mare e gradina domnului.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Luli, sper sa nu te superi pentru sinceritatea mea. Sotul tau nu e prea usa de biserica si mi se pare ca te cam minte. Ba stia tipa ca e casatorit, ba abia acum i-a spus. Ceva e putred (aici, nu in Danemarca!). Tare mi-e ca, in timp ce tu iti vei canaliza energia catre "domnita" (oare chiar merita? nu e mai bine sa ti-o canalizezi spre sot???), el sa nu puna ochii pe alta "domnita". Iar tu, ocupata fiind...sa vezi prea tarziu, cand se va jura ca nu-i vina lui, ci, evident, a celeilalte. Raman la parerea ca e nevoie de doi pentru asta, unul nu e suficient. Daca unul spune nu, celalalt poate face orice, ca face degeaba!
Eu va doresc sa treceti cu bine de hopul acesta si sa fiti intelepti.

Claudia

PS Trebuie sa recunosc ca e bine spus: omul cat traieste, invata. Si asa am mai invatat si eu, cititnd aici, ca ...tot femeia-i vinovata! LOL!

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput