Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 8
kid2003 spune:
Andreea, multumesc Am sa fac o vizita si la sectorul 1 sa vad ce si cum.
Voi ati vorbit deja la restaurante? Nu-mi spuneti ca deja e totul full pentru vara 2007, eu ma gandeam ca e totusi destul de devreme...
andreea81 spune:
Pentru Kid2003: Da, e super tarziu pentru a mai gasi vreun local liber in week-end, de aceea si eu stau cu frica in san , ca nu am gasit nimic (cel putin la Cercul Militar National, unde vreau eu neaparat), asa ca, o sa facem cununia ori joi ori vineri (uraaa, asta mai au liber, da' cu ce pilaaaaa, sorooo), si voi vedea ce iese...Daca stii ce emotii am...Asa ca, fuga la dat telefoane si la vazut ce a mai ramas liber, ca mai stii, poate ai noroc...Tin pumnii..din pacate eu nu prea stiu cum as putea sa te ajut, daca vrei, pot intreba si la Cercul Militar National de vreun loc liber, dar, tot asa, daca au joi sau vineri(dar stai, probleme si cu vinerea asta, ca e zi de post, si nu se cade sa faci distractii, cu toate ca, sincer, nimeni nu se apuca sa chiuie!!! . Mai vorbim. Puup, Andreea81
puf13 spune:
andreea multumesc pentru sfat dar cum sa-mi car mama invitatii in creierii muntilor? cabana bolboci e la 1400 m altitudine si drumul e ca vai de lume, nu cred ca urca decat masini de teren pana acolo...
grupul fetelor fantastice
andreea81 spune:
Sorry, Puf13, nu am vrut decat sa-ti ridic moralul, ai dreptate, dar trebuie sa faci si tu cumva sa fii multumita, nu-i asaaaaa??? Si ca sa vezi ca si cele mai bune pregatiri sunt dublate de surprize, intra la Nunti cu bucluc,gasesti sectiunea tot pe Mirese DC, si ai sa te mai destinzi un pic, cel mult eu una am ras cu lacrimi...
Pentru kid2003: de sala de la Cercul Militar National ma refeream anul asta pentru civila, ca eu nunta o fac in Piatra Neamt, si am deja probleme ca in luna august gasisem sala pentru la anu'..abia in noiembrie!!Deci oricum miscati-va repede...Astept decizii de la Puf13...Puup, Andreea81
mymylas spune:
Buna miresici de 2007!!!
Sunt si eu o viitoare miresica.... si nu stiu de unde sa incep si unde sa termin (ma refer la pregatirile de nunta)....asa ca va tot citesc de vreo cateva saptamani...si sunt tare multumita de cate informatii primesc....!!!!
Va pup
daii spune:
Helloo, miresici scumpici!!!
Andreea81, ce activa esti, miresicooo, ai fost in forma maxima azi!!! Eu abia m-am urnit sa scriu.
Fetelor, eu asa mi-as dori sa vina nunta mai repede, daca s-ar putea maine ar fi perfect. Daisypath-ul meu numara ca mai sunt 11 luni 1 saptamana si 6 zile pana la nunta................o vesnicie mi se pare mie.
Cred ca daca as avea ceva palpabil........m-as cuminti; cum ar fi................rochia de mireasa, de exemplu. Daca ar fi dupa mine, as da fuga sa mi-o cumpar (am vazut la Victoria o minunatie de rochie, plina de perlute!!!). Dar ma temperez doar la gandul ca eu variez mult in greutate si cine stie cum voi fi peste 1 an. Plus ca sotul meu mi-a zis ca el ar fi de acord sa-mi iau rochita care mi-a placut, dar apoi e convins ca voi defila zilnic cu ea prin casa; si...........stie el ce are la usa.
Si voi sunteti la fel de nerabdatoare????????
Pupicutzi multi
puf13 spune:
Mai fetelor poate imi dati voi idee de locatie cu muuuulta verdeata, pe malul unui lac si cu o priveliste fantastica?? hmmm? sunt cam greu de multumit....
lacuri la noi stiu doar herastrau si ior, dar terasele din herastrau nu mi-au placut, iar in ior nu cred ca e asa ceva, mai era pe lacul din parcul tineretului dar cum v-am zis deja patronul de acolo inca nu a dat drumul si nici nu vrea sa auda de nunta, cica a primit deja reclamatii ca-i muzica tare si dupa ora 23.00 o sa incet...
grupul fetelor fantastice
josefine spune:
Miresici 2007 38 miresici
Link-uri utile
www.romania.co.nz/rel/calendar.php" target="_blank">Calendar Crestin-Ortodox 2007
Aprilie 1 miresica
28.04 sora lui BlueEyes
Mai 2 miresici
??.05 Chloe, Hilton, Bucuresti
12.05 alyah, Iasi
Iunie 7 miresici
02.06 plici plici, Snagov
02.06 GabyHilla,Sibiu
02.06 clau_geo,Bucuresti
09.06 Karisma, Iasi
09.06 urmychance,Bucuresti
09.06 AndreeaElena,Oltenita