Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
Hop si eu.
Eu mi-am cumparat rochita d ela Tudor Colection, care au si atelier pe Lipscani. Si pe langa facilitatea modificarii rochitei dupa masurile mele, lucru care s-a facut in 45 d eminute, faceau si rochite la comanda.
Poti face la ei o intrebare.
Eu am fost tare multumita de ei.
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
GabyHila spune:
Clau_geo avem nunta in aceeasi zi.
Nana ai comentat pe undeva nunta ta de la Targoviste? Poate imi dai si mie detaliile de la fotograf. Au iesit f bine pozele.
Fetele eu am fost la preot si imi spune ca este un post in iunie dar nu sa dureze din 2 pana in 30. eu am nunta in 2 la Sibiu si in 30 la Moreni, asa ca.... se pot face linistit.
Cu rochia si eu am stresuri... tulai tuso ce o fi atunci cand sa imi fac eu rochia. cu verighetele cum faceti? le luati si faceti slujba de logodna?
hai pupici fetele fericite si minunate:)
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
anelize spune:
Nu e nici o miresica o data cu mine,pe 1.09.2007 ?
La rochia de mireasa visez si eu muuuulte ore pe zi (si pe noapte).Cred ca e ceva normal.
daii spune:
Hello, miresici scumpici!
Nana, multumesc mult de informatie. Inca nu sunt hotarata in privinta rochitei facuta pe comanda.
Andreea 81, atelierul, sa-mi fie rusine, dar nu stiu cum se numeste. Se afla chiar pe Lipscani, pe partea dreapta, cum intri dinspre Cocorul, e singurul care are un afis pus la intrare cu " executam orice model de rochie de mireasa la comanda". Sper sa-l gasesti.
Fetele, azi-noapte am avut primul cosmar legat de nunta. Un dezastru: rochia mea era de blue-jeans si dantela, cu mult sclipici, sotul meu era un grec(?????????????), si aveam 10 invitati mari si lati....Si am mai si intarziat la serviciu din cauza visului.Sper sa nu incep de pe acum cu stresul asta...
Pupicutzi multi la fete
daii spune:
GabyHilla, noi am facut cununia civila anul asta pe 1 aprilie si de atunci purtam si verighetele. Inainte de cununie, le-am dus la preot, iar acesta le-a bagat in altar pentru a le sfinti, a citit o rugaciune pentru noi si asta a fost tot. Pur si simplu ne-am dus si am intrebat ce sa facem pentru a putea purta verighetele sfintite pe mana pana la nunta. Probabil ca ar fi fost necesara o logodna, dar fiind in Postul Mare s-a procedat asa.
Pupicutzi
andreea81 spune:
Mutumesc mult, Daii, o sa caut, nu stiu cum de mi-a scapat pana acum...Legat de vis: ia-o mai usor, ca pana la anu' mai e ceva vreme...o sa vezi ce bine o sa fie totul...si muzica....si ..si ..si ..si!!!
O sa fii foarte frumoasa, ai sa vezi!!!Pana atunci, caaaaaaalm!
Mai vb.Puuup, Andreea81
daii spune:
Cred ca a fost o intamplare, visu asta al meu. Inca nu ma agit, ci sunt in faza de recunoastere...da si cand oi intra in prizaaaaaaaaa
Toate vom fi niste mirese deosebite, frumoase si fericite.....sunt convinsa
Pupicutzi
clau_geo spune:
Buna fetelor,
As vrea si eu daca stiti careva detalii despre restaurantele Classa Viilor si Hanul Targovetilor. Ma intereseaza daca a facut cineva nunta acolo si ce impresie i-a lasat, daca a putut aduce ceva de acasa si la cat a ajuns meniul de persoana.
Multumesc frumos si astept vesti!
puf13 spune:
buna fetelor
va citesc deja de multicel si ma gandesc ca vreau si eu sa fiu miresica la anul, dar parca ghinionul se tine lant:
- data pe care mi-o doream (25.07) nu cade nici macar duminica, cade intr-o miercuri....
- restaurantul unde vroiam sa fac nici macar nu s-a deschis inca..., trebuia sa se deschida anul asta, dar patronul tot amana din cauza intarzierilor la constructie, plus ca am vorbit cu el si nici nu vrea sa auda de nunta acolo...
pana la urma nici nu stiu daca mai fac nunta ca si asa suntem de 7 ani impreuna si ce mai conteaza o hartie....
sunt asa nacajita si el e atat de calm...zice sa stau linistita ca tot nu scap...
grupul fetelor fantastice
andreea81 spune:
Puf13,nu fi suparata...si dupa 7 ani de prietenie mi se para normal sa astepti acel moment cu nerabdare...si stii ceva? Nu poti sti cum se elibereaza vreun loc si pentru voi..depinde de cati invitati aveti, de ce vreti sa le oferiti...dar, ca viitoare miresica de 2007, sfatul meu ar fi sa incepi de acum sa cauti sala si biserica, nu mai amana, si nu te crampona de ideea unui anumit local ca sunt multe si mult mai frumoase... Si hai o data, ca sa intri si tu cu noi in febra pregatirilor, sa schimbam pareri...Daca vrei, poti!!!!! Puup, Andreea81