Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Salutare tuturor!!
O sa fiu si eu o miresica de 2007,inca nu stiu data, nu ne-am hotarat.Stie careva un restaurant cu o sala pentru 50 persoane?
Multumesc mult!

DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, miresici scumpici1
Bine ai venit Dana-Alexia in randul nostru!!!
Desi nu te pot ajuta cu un sfat despre vreun restaurant, iti pot spune ca sunt destule locatii intime si frumusele pentru o nunta micuta, asa cum iti doresti tu.Acum nu-mi vine in minte decat sala noua a Rest. Vulturul- pe care au renovat-o in primavara aceasta si care arata de vis, si Rest. Casa Roz.

Si, apropos: ne-am cunoscut fotograful.Este acelasi care a pozat si la nunta nasei mele, Fany_23. Am vazut rezultatul chiar a doua zi dupa nunta, si a fost de vis: fotografiile arata ca rupte dintr-o revista. M-a convins pe loc.Pretul nu l-am stabilit inca, pt ca asa cum a spus si el e prea devreme, insa pt 250 de foto pe hartie si 1000 in format electronic a cerut 5 mil. Mi s-a parut super OK si l-am arvunit. Chiar radea, ca suntem primii lui clienti pe 2007.

Pupicuti multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by dana-alexia

Salutare tuturor!!
O sa fiu si eu o miresica de 2007,inca nu stiu data, nu ne-am hotarat.Stie careva un restaurant cu o sala pentru 50 persoane?
Multumesc mult!

DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze

Cietste la Comentarii despre restaurante!!!Ti- am scris acolo!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna Daii,

ma intereseaza si pe mine fotograful de care zici si daca ai putea sa-mi trimiti numele si un nr. de telefon pe yahoo ar fi foarte frumos. Noi inca nu ne-am gasit un fotograf bun si timpul se scurge repede asa ca ar trebui sa vorbesc cu cineva pentru mai multa siguranta.

Astept vesti si multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

buna andreea81
eu sunt din piatra si nunta am avut-o acolo anul asta. singurul restaurant care primeste 450 de invitati este H. central, sala din incinta hotelului. e frumoasa dar are dupa parerea mea prea multe separeuri. trebuie sa mergi din timp ca e foarte vanat pentru nunti mari. meniul e ok ca pret si calitate.
eu stau in bucuresti acum asa ca nu-ti pot recomanda pe nimeni la coafura, insa pentru decoruri si flori poti suna acas apentru un numar al agentiei. mai poti vorbi cu cei de la otimar.ro, am inteles ca sunt buni
in nici un caz sa nu-l angajezi pe fotograful recomandat de cei de la central. e o idiot care mi-a stricat foto de nunta :(((

daca ai de intrebat ceva sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc din suflet,Rok, ma bucur ca ma aude si pe mine cineva...Daca nu indraznesc prea mult, imi poti trimite si mie niste poze de la nunta (asa stricate de fotograful ala), ca sunt curioasa...Cand ai timp, poti sa-mi dai orice sfat poti tu, de la sala, muzica, sonorizare...si daca sunt asa multe separeuri, cum ma impart intre toti?!!!Astept orice sugestie, informatie etc. Contactul cu cei de acolo il tin socrii mei, care, sper sa ma lase si pe mine sa-mi aleg una-alta...Puuuup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Ajutoooor, s-au schimbat planurile, am si eu o problema....mareeee...eu din Bucuresti...el din Iasi...nunta in Piatra Neamt, la Hotel Central...ca asa au zis socri mari ca e mai bine. Eu nu stiu cum arata Centralul decat pe afara. Ma poate ajuta cineva cu info pentru biserica (cica la Precista e frumos!!! asa spune soacra ). Invitati avem 450, (nu stiam ca cunoastem atatea persoane:))). Deci va trebui sa ma aranjez in Piatra...imi recomanda cineva vreun coafor bun, vreo fata care sa se priceapa la aranjat mirese, eventual si o firma de organizat nunti (daca ati incercat pe pielea voastra, fotograf, etc). Raman datoare. Andreea81

Astept si poze si pareri de la fetele care sunt acum la casele lor!! Puuup.

450 de persoane?

Sa te pregatesti sufleteste dinainte!!!!!
Pana atunci te invit, impreuna cu viitoarele miresici de 2007, sa vezi pozele mele de la nunta, au facut o treaba excelenta fotografii nostri!!!

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

offf Nana fotograful tau a facut treaba super. am vazut multe poze superbe pe DC. eu am sa merg cu filmul la un montaj profesional, sa scot si un videoclip si poate si fotografii mai dragute.

andreea noi am prins un fotograf cam prost dar ne-am si grabit (a fost o tampenie din partea noastra, pe care o regret profund.

muzica - i-am angajat pe cei de la Casa Romaneasca, canta super si ne-au facut o surpriza in mijlocul nuntii cu un recital la vioara care a fost f apreciat.

sala de la Central chiar e frumoasa si daca ai multi invitati se preteaza f bine. ai mei au fost acolo la o nunta mai mica si nu a fost f bine. erau prea putini invitati pt o sala asa mare, dar la 450 nu exista problema asta
e bine sa-ti lasi socrii sa vorbeasca cu cei de la restaurant, mai putine griji :)), la mine au aranjat ai mei dar noi suntem amandoi din Piatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Pentru NanaMotoc: Doamne, ce frumoasa esti!!!Serios, cand m-am uitat la poze,am crezut ca ai postat poze ale unui manechin!!! Si stii ca si numele meu (de domnisoara) este tot Motoc?:))))Nu-i asa ca am prea multi invitati? Problema e ca nu stiu daca din toti cunosc in total in jur de 50 de perechiDa' asta-i viata...Daca stii ce emotii am...Sa-mi mai spui si mie una alta depre nunta...ce da bine, ce nu...
P.S. Abia astept sa fac nunta, ca sa ma apuc de facut un bebelus!
O salut si pe Rok.
Pup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Merci, Andree!
Noi am terminat cu nunta, urmeaza operatiunea bambin.
Numai bine !

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput