Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 27
Rallu spune:
quote:
Originally posted by daii
Buna, Rallu, tu ai fost preferata mea dintre miresele de 2006 (in afara de nasa mea Fany23), pentru ca ai facut nunta la rest. la care voi face si eu.
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
Daii, alegerea restaurantului a fost una dintre cele mai bune idei.
O singura problema am avut...si nici aia n-a fost vina lor ci a mea: a fost prea mic pentru numarul meu de invitati.
Din cauza asta avem si acum oameni suparati pe noi pentru ca nu i-am invitat.
In rest...oricat de carcotas ai fi fost, n-ai fi gasit nimic sa le poti reprosa: aranjamente superbe, mancare buna si multa, servire ireprosabila, etc.
Chiar am simtit ca au pus suflet in tot si asta au sitit si invitatii.
De unde ma cam speriasem pentru ca auzisem peste tot ca te fura la restaurant, aici ne-au dat inpoi absolut tot (pana si sticlele incepute pe care evident ca nu le-am luat) ba chiar ieseau si in paguba pemtru ca uitasera sa treaca inghetata la nota de plata si a trebuit sa le aducem aminte noi a doua zi dupa nunta.
Ce mai, m-am agitat un an sa multumesc toti piticii din capul meu dar a iesit totul ca la carte .
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
daii spune:
Neatza, fetele!!!
Azi mai rezolv ceva: dau avansul pentru DJ. Sper sa fi facut o alegere buna.
Rallu, mai stii cate persoane ai avut la nunta? Si cum s-au integrat in sala? Pentru ca asta e si marea mea teama: ca vor fi multi invitati si nu vom avea loc.Mi-e teama ca vor incapea la mese, dar ori vor fi super inghesuiti, ori nu vom avea loc de dans. Ei mi-au confirmat ca in sala mare au facut nunti si cu 150 de invitati. Ei nu o sa am chiar atatia. Poate 110-120 max.(in conditiile in care la cununia civila am avut 50 de invitati si am incaput perfect in jumatate de sala). Astept un raspuns!!!
Va doresc o zi buna si............mai intrati si voi fetelor, mai povestiti ce ati mai facut.
Pupici multi
cinta spune:
buna seara
as vrea sa ma inscriu si eu pe listuta voastra:
am avut cununia civila anul asta in Lituania iar in august 2007 vom avea cununia religioasa si botezul piersicutei noastre in Romania, la Iasi.
deocamdata ne-am ales nasii de botez si pe cei de cununie si suntem in cautare de restaurant pt 60 pers. sper sa nu fie prea tarziu acum.
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra
josefine spune:
cinta , bine-ai venit! acu' sunt cu calculatorul in pioneze, te adaug maine pe listuta.
slabuta activitate, fetelor. andreea, astept sa ne povestesti cum a fost la cununie.
eu sunt prinsa-n carti si programele, ma pregatesc pentru un examen. in rest, nu-s nici pe departe asa de inaintata in pregatiri precum daii. din cand in cand, mai vad o rochie de mireasa printr-o vitrina si imi spun rapid parerea: nu-mi place. asta e, oi gasi eu una pana la urma.
Sabana spune:
Dragele mele. Daca nu aveti un fotograf, care sa va imortalizeze clipele dragi, puteti apela cu incredere la noi. Detalii pe PM.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
daii spune:
Buna, fetele!
Speram sa gasesc o activitate mai mare pe aici, dar din cate se pare vremea va afecteaza si pe voi.
Eu am vesti f proaste: de miercurea trecuta nu mai lucrez, mi-am dat demisia, nu mai puteam rezista, mi-a plecat seful cel bun, cel pt care ma razgandisem sa mai raman la firma aia.Asa ca sunt casnica, si-mi caut de lucru. E foarte greu, avand in vedere perioada anului, dar cine stie, poate apare vreun iepure de undeva. Sunt f demoralizata, mai ales ca nu sunt genul de persoana care sa poata sta aks.Daca stie vreuna din voi pe cineva care are nevoie de un asiatent manager..........poate va amintiti de mine.
In alta ordine de iedei, voi ce mai faceti cum sunteti.
Josefine imi pare bine sa stiu vesti despre tine, bafta multa la examene.
Andreeutza, tu, nici un semn, nmk???? Ai uitat sa te mai intorci din luna de miere?
Cinta, bine ai venit si spor la cautari.
Va pup mult fetelor, si aveti grija de voi
andreea81 spune:
[size=3]Buna, dragi miresici!!!! Azi am aparut si eu in Bucuresti...si este taaaaaare frig!!! Inainte de a va spune din impresiile de la cununia mea civila, vreau sa-i multumesc din suflet lui Daii pentru prezenta ei si a unei bucati sot (suuuupeeer dragut si de gasca!!!) la primarie!!! Daii, nici nu stii cat de tare m-ai impresionat! Dupa cum ai vazut, eram foarte emotionata, tremuram toata...Raman datoare vanduta!
Pai, cu ce sa incep...era sa o bat pe coafeza, ca una i-am cerut si alta mi-a facut; naiba m-a pus si m-a machiat o tipa de la cosmetica de la acelasi salon, si cand m-am vazut era sa fac stop cardiac pentru ca eram vanata toata,(ma machiase cu albastru, si cu negru in conditiile in care eu am un ten foarte alb si sunt blonda si hainutele erau de culoarea untului!!!). Bineinteles ca acasa m-am spalat bine si m-am facut eu rapid in stilul meu de toata ziua...parul mi l-am desfacut si mi l-am prins un pic la spate..asa ca SFATUL meu este sa faceti ( asta daca vreti o mica schimbare la eveniment) 1 sau chiar mai multe probe la coafor sa nu patiti ca mine...LA primarie am ajuns pe ultima suta de metri, si am constatat ca nu venise nici cameramanul si nici fotograful..da telefoane, cica sunt in trafic, se circula bara la bara. Cand am intrat in primarie, au venit 2 cameramani (URAAAAAA), ca pe unul il adusese din bunavointa unul din invitati..si au inceput sa filmeze amandoi, ca pe urma sa se enerveze unul pe altul si sa ma ameninte ca pleaca amandoi!!! S-au impacat, au filmat fara sa se mai calce pe coada..si astept sa vad ce a iesit...cand am plecat la restaurant,am ramas blocati in trafic ( doar eu si SOTUL) si am ajuns dupa o ora (invitatiilor li se lungiserea urechile de foame). Ne-au primit foarte frumos, am intrat pe un mars in aplauzele tuturor, am baut noi doi singurei sampanie la masa noastra...am inceput sa dansam dupa aperitiv, meniul a fost unul de nunta..problema majora a fost ca am avut 45 de invitati la restaurant, dar pe drum unii s-au mai razgandit si asa m-am trezit cu 75 de oameni de parca era nunta nu cununie civila!! Am avut un sofer care, saracu', vineri la ora 18.00 era prin alimentari si cumpara una alta ca sa am ce pune pe masa la oameni! Sincer, eram foarte obosita, imi venea sa ma descalt, dar am dansat de la 16.00 dupa-amiaza pana la 12 noaptea!!! La inceput m-a suparat Dj-ul ca punea niste melodii aiurea, da' am rezolvat eu treaba!!! Petrecerea de dupa cununie a fost ca o repetitie pentru nunta, asa ca de abia astept sa ma ocup si de asta, de data asta cu ajutor specializat!!!
P.S. 1. Daii, sa ma anunti din timp daca te pot ajuta cu ceva, orice, la nunta!
2. Atat iti trebuie daca mai slabesti!
3. Daca aveti vreo poza interesanta, sa-mi trimiteti si mie![/size=2]
bondo spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o miresica de 2007, mai exact pe 7.07.2007. Deocamdata am rezolvat doar cu restaurantul...sper sa avem timp sa le facem pe toate.
Apropo, stie cineva ceva despre nunti organizate la hotel Diplomat?
Pupici.
Nico
daii spune:
Buna, miresici scumpici!!!
Cu toata dragostea am venit, Andreeutza. Spuneai tu ca vor veni mai multi decat ai invitat, dar.........75???????Asta inseamna ca vei avea o nunta mare.
Bondo, bine ai venit! Felicitari pentru restaurant. Am si eu niste prieteni apropiati care vor face nunta in aceeasi zi ca si tine, dar ei saracii inca alearga dupa restaurant.
Fetelor, nu stiu ce se intampla cu mine, dar am avut un cosmar oribil. Eram mireasa, toata lumea ma astepta sa cobor in fata blocului, iar eu eram in baie, plansa toata, ca aveam un machiaj horror, numai cu negru pe la ochi, coafura nu exista de nici un fel, si incercam eu sa-mi prind cumva parul, voalul nu aveam de ce sa mi-l prind. Oribil!!! Subconstientul meu lucreaza foarte bine noaptea, vad eu.
Oricum m-am trezit asa de nervoasa din cauza visului....de-mi venea sa ma cert cu toti din casa!
Josefine, si Matzoi pe unde umblati??? Tizabela, tu parca trebuia sa vii in tara! Ce s-a intamplat? Astept vesti de la voi, fetelor.
Va pup mult pe toate
andreea81 spune:
Daii, mama, la nunta o sa am in jur de 450 de invitati...asa ca pregatiri pe capul meu...la greu!!! Bine ai venit in randul miresicilor de 2007, Bondo! Ce mai faci, Josefine? Tizabela, nasico, ai venit in Romania? Ce-ti mai face finutul? Ne cunoastem si noi la o cafea? Ca atat eu, cat si Daii murim de nerabdare sa facem cunostinta... Puuup, Andreea81