Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 23
anelize spune:
Tine-ne la curent si succes la cautat...cat mai repede ca sa nu se indeparteze prea mult de locul de unde s-a pierdut.
roxygeo spune:
Buna ziua viitoare miresici!
, chiar daca eu va privesc din postura de viitoare nasica in 2007, si fosta mireasa in 2005...
Vad ca vorbiti de bauturi , imi permit sa va dau un sfat, ginditi-va mai intii ce fel de lume va vine la nunta...adica ce fel de bautura prefera: tarie, vin, bauturi usoare, nealcoolice si de abia dupa incepeti sa calculati.
In primul rind noi ne-am sfatuit cu seful de sala si ce ne-a spus el aia am adus, cu toate ca noi aveam prin masini, dublul sau chiar triplul cantitatii respective...si mai duceam pe parcurs cind se termina...
Noi am avut 100 de pers la nunta si s-au consumat 4 sticle de Whisky + 1 la rascumpararea mea, iar seful de sala ne spusese ca ajung doua.
Cu toate astea inca mai avem vin, whisky si vodka (1 sticla dusa si adusa) de la nunta , ca am luat ca innecatii.....
Va pupic si mult noroc in pregatiri
bep81 spune:
fetelor, daii, josefine, care mai stiti!!!! va rog invatati-ma si pe mine treaba cu cumparatul bauturilor din vama, aeroprturi etc. plz, plz, va raman vesnic datoare!
danuta-bel spune:
Josefine, iti semnalez o mica greseala, sper sa nu te superi. la listuta de pe pag.6, eu sunt trecuta in septembrie, pe 15, dar locatia este suceava, nu constanta. Multumesc
josefine spune:
danutza, s-a rezolvat! mersi de atentionare.
bep81, cu bautura din vama sta in felul urmator. la vama exista asa numitele duty-free-uri, unde nu platesti taxe, si poti lua alcool. nu stiu daca exista o limita la numarul de sticle, mai ales ca esti cu masina, si nu ai parte de control cand intri in tara. mai nasol e cand iesi din tara, ca se tem sa nu faci contrabanda de tigari/alcool. dar cand intri in tara nu ar trebui sa fie nici o problema. sper ca ai inteles ceva. la aeroport se schimba treaba, alcoolul il iei tot din duty-free-uri, dar o sa stea in bagajul de mana. controale nu-s, dar ma gandesc ca e cam incomod cand ai prea multe sticle de alcool. dupa mine, cea mai buna varianta e prima, dar umbla vorba ca se vor inchide cat de curand duty-free-urile.
sper sa aveti o zi linistita, eu nu prea am nimic de raportat, doar ca aici e cald si frumos iar eu sunt un zombie ambulant, ca am dormit putin azi noapte.
nitzuc spune:
Fetelor si eu stiu ca se inchid duty-free-urile, d-aia am intrat si eu in panica. Asa ca cine vrea bautura din duty-free tre sa se grabeasca. Anyway, pt fetele din Buc, stiu ca exista ceva duty-free in Buc, uitati-va la capitolul "Bauturi la nunta", miresele de 2006 vorbeau acolo de locatii. Banuiesc ca sunt preturi de vama.
Va pup
daii spune:
Hello!
Dupa lupte seculare, apar si eu. S-a schimbat modificarea cu demisia mea, si nu ma mai lasa sa plec. Mi s-a schimbat pozitia in firma......si mai nou muncesc pe rupte.
Bep81, imi pare rau ca rasp abia acum. Eu nu prea stiu cum sta treaba cu bautura prin vami, cred ca cel mai bine ti-a explicat Josefine. Noi am avut o cunostinta la Giurgiu care ne-a ajutat sa luam whisky-ul.
Fetele mele ce fac? In mini-vacanta cumva?????????????
Pupicei multi.............apropo, mai am 10 luni si 3 saptamani pana la nunta
Hai ca am intins-ooooooooo
josefine spune:
daii, sper ca ai crescut in salariu
eu am citit un banc si am ras cu lacrimi, asa ca poate va insenineaza si pe voi:
La ce te ajuta sa stii fizica!
Plictiseala mare in Rai, asa ca toti oamenii de stiinta se apuca sa se
joace de-a v-ati ascunselea.
Fiind randul lui Einstein, incepe sa numere. Toti se ascund pe unde
gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m
si se aseaza la vedere, in mijlocul lui.
Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles, il
vede pe Newton:
Eistein: Te-am vazut,Newton!
Newton: Imi pare rau, dar nu sunt eu!
Eistein: Cum adica nu esti tu? Te cunosc foarte bine. Esti Newton!
Newton: Ia priveste mai atent... Ce vezi?
Eistein: Pe tine, stai in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
Newton: Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
Eistein: Pascal.
Newton: Pai vezi, ai gresit, el e!
andreea81 spune:
Buna dimineata, fete frumoase!!! Greu in prima zi la servici, nu-i asa? Da cineva vreo cafeluta buna? Daii, sa vezi ce hainute mumoase mi-am cumparat in zilele astea libere pentru cununia civilaaaaa!!! Da' mare dreptate ai avut!! Ce am zis ca nu-mi iau...asta o sa port, ca atunci cand am probat, mi-a placut mult...pentru primarie am gasit un costumas auriu de brocart (culoarea untului) si pentru petrecerea de seara mi-am luat o rochita scurta de tafta cu tull, se vede frumos, exact ce voiam!! Mi-am gasit si sala tot la Casa Armatei...Acum caut DJ...Puup, Andreea
andreea81 spune:
Tot eu! Ajutooooor!!! In cat timp se elibereaza certificatul prenuptial? Daca suntem din orase diferite,putem sa la avem facute fiecare de la doctorul lui de familie, sau trebuie sa aiba aceeasi parafa? Ca mai am la dispozitie o saptamana pana tre' sa duc actele la primarie, si am intrat in panica: stiu ca analizele sunt: micro, RBW si HIV!!! multumesc, Andreea