Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
daii spune:
Hello, fetele mele cucuiete!!!
Dragele mele, de vreo 2 saptamani ma chinui cu un virus ciudat, care-mi intoarce stomacul pe dos. Ieri nu am mai suportat si a trebuit sa ma invoiesc de la serviciu.De azi sunt la tratament cu antibiotic, si dieta nu am voie s-o continuu, cel putin pentru moment. Sunt suparici, dar asta e.....imi trece pana ma marit!
Tizabela si Bianca ati fost niste mirese superbe!!! Felicitari!
Andreeutza, sa stii ca si eu am un fix cu voalul, si nu-mi place cand vad ca e prins sub coc, parca nici nu ar face parte din "costumatia" miresei. Dar...........parca nici nu-mi vine sa-mi ascund frumusete de ce voi avea eu in par atunci, sub un voal mare. Asa ca ma gandeam sa-mi prind voalul pe mijlocul cocului (am avut un exemplu la nasa mea Fany_23 si stiu ca arata mortal), deci probabil asa voi incerca sa impac si capra si varza.
Pupicei multi la miresici scumpici
josefine spune:
Tizabela multumesc de raspuns:) cand o sa ma hotarasc, te anunt. in principiu si eu as putea sa cumpar de aici, dar nici nu ma dau banii afara din casa si e si cam devreme
nitzuc, tot 1.57 am si eu, haha, mignona m-a facut mama.
AndreeaElena felicitari pentru logodna! curajosi mai sunteti:)) noi avem aproape 4 ani de cand suntem impreuna.
daii pe unde esti?
Tizabela spune:
Nitzuc modelul Sandalo este superb ce mai de vis,dar daca nu esti inalta nu stiu ce sa zic decat ca trebuie sa-l probezi.Sunt multe modele deosebite care pe fotomodel vin impecabil,dar din pacate noi nu suntem modele si nu aveam acelasi prestanta...tu trebuie sa tai 30 de cm de la partea de jos pt ca sunt facute standard la 1.90 si deja de acolo i-ai luat mult din frumusete.
Eu iti pot da un pret la jumatatea lunii octombrie cand le stiu si eu pentru ca acum nu sunt in cunostinta de cauza!!!
Sper sa nu ma intelegi gresit si eu sunt mica 1.58 si a trebuit sa ma adaptez ca model,dar eu nu aveam un fix cu modelul ci cu culoarea roz pudra cum ii spune pe aici!!!
Marimea cea mai mica este 38 si este ok pt tine eu aveam la nunta 46 de kg si asta a fost marimea rochitei mele sau depinde de conformatie si poate iti trebuie un 40 putin stramtat!!!
POZE NUNTA
nitzuc spune:
Mersi mult Tizabela. Stai linistita ca nu te-am inteles gresit, stiu ce zici. Doar ca nu stiu parca am intrat in criza de timp, fiindca la sf de octombrie plec acas si nu stiu ce o sa mai gasesc acas, ca modelele sunt cam toate la fel, cu corset isr eu la un metru si un sznitzel ma mai taie si la juma, iti dai seamna:))) Eu in principiu nu as vrea cu trena si corset si cam toate rochiile acasa sunt asa si albe pe deasupra. Eu am ten fr alb, deci dupa parerea mea albul pe mine nu ma avantajeaza de nici o culoare. Rochiile La Sposa imi plac la nebunie in primul rand fiindca sunt dintr-o bucata si 2 sunt alta culoare decat alb. Nu stiu poate voi pleca fara rochie si o sa ma intorc la anu in Londra pt ea. Incerc sa dau de rochii aici in Londra dar ii chin nu alta.
Mersi oricum si tinem legatura. Am aflat multe de la tine. Ei, deh, cine stie cunoste:)))
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by josefine
Tizabela multumesc de raspuns:) cand o sa ma hotarasc, te anunt. in principiu si eu as putea sa cumpar de aici, dar nici nu ma dau banii afara din casa si e si cam devreme
nitzuc, tot 1.57 am si eu, haha, mignona m-a facut mama.
AndreeaElena felicitari pentru logodna! curajosi mai sunteti:)) noi avem aproape 4 ani de cand suntem impreuna.
daii pe unde esti?
Josefine nu am toate rochile de mii de euro de exemplu cele care le-am cumparat din colectia 2006 de la Pronovias si La Sposa anul asta si mi-au ramas le dau cu reducere la doar 650 de euro!!!
Tu care esti aici si poti vedea preturile uitate in albumul meu la rochii de vanzare si dupa incerca sa mergi intrun magazin si sa vezi pretul rochiei...ai sa vezi ca eu le dau pe cele din colectia trecuta la mai putin de jumatate decat pretul de aici!!!
POZE NUNTA
andreea81 spune:
Daii, ai si tu dreptate, dar daca te uiti in pozele Tizabelei, ai sa vezi ca, in cateva de la restaurant voalul sta foarte frumos, nu acopera in total cocul, ori asa s-a asezat el asa, ori a facut Tizabela vreun mic artificiu...Cert e ca mie imi place...La ultima nunta la care am fost, fiind d-ra de onoare si foarte buna prietena cu miresica, am tot stat pe langa ea ca s-o ajut cand avea nevoie..si vreau sa spun ca voalul ei era prins sub coc, (cocul era foarte voluminos, coafeza muncise muuult la el, era interesant si "altceva"), dar tot timpul se aduna pe spate ca un bat (era si scurt, nu stiu daca asta era cauza), si cand il puneam la loc eu, cand, nervoasa, mireasa...pe caseta apare non stop cu mana in cap si pe spate, de parca o manca ceva!!!
Tizabela, ma iau si eu de mana cu fetele...mi-ar place la nebunie o rochita "La Sposa", si te rog sa-mi spui cam cat m-ar ajunge cu taxele...ca deh...visez si eu...da' si cand m-oi trezi!!!! Puup, Andreea81
daii spune:
Fetelor, ori eu sunt prea bolnava, ori voi sunteti extrem de rapide!!!
Incepem sa umplem la pagini.....
Andreeutza, deocamdata eu doar imi imaginez cum ar tb sa arat, cum ar tb sa fie rochia, cum sa ma aranjez, etc, dar peste cateva luni cand vom incepe cu adevarat sa ne probam......atunci vom vedea exact ce ne ne sta bine sau nu. Stiu din propria experienta de la cununia civila: am zis ca nu vreau rochie din tafta....exact asa a fost, nu am vrut costum cu dungi pentru sotu....ia ghiciti voi cum a fost??????
Tiza, ce asaltata esti!!!!!!! Acum ca ai intrat in jocul nebunicilor de viitoare mirese......speram sa nu regreti!!!!
Josefine, aici sunt, pe baricade, nu va las eu
Pupicei de la o viitoare miresica bolnavioara........fara virusi
Tizabela spune:
Andreea preturile pentru colectia 2007 nu le stiu inca,dar daca vrei sa vezi ce mi-a ramas din colectia 2006 mergi pe pozele din albumul meu la "Rochii vanzare" si acolo e scris pretul si marimea rochiei disponibile!!!
POZE IZA
daii spune:
Tizabela, ne-ai imbolnavit de-a dreptul
Arata de vis rochiile, mie cel mai mult mi-a placut ultima, Pronovias 2006.
Chiar ca merita sa te visezi mireasa......mai ales cand vezi asemenea poze.
Iza, toate sunt cu trena???????
Tizabela spune:
Daii,da toate sunt cu trena,dar ea se poate taia cu usurinta sau daca nu facut in asa fel incat sa se prinda!!!
De exemplu la mine daca te uiti in albumul Pt nunta ai sa vezi cum era rochia,iar adaca te uiti in albumul de la nunta unde se vede rochia la spate (acolo unde dansez cu iubi al meu) ai sa vezi ca i-am facut un "artificiul" facand-o sa para o rochie de epoca la spate!
POZE IZA